Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

pa ima logike, jer ipak ce da se pojavi kada i iPhone 5 ;) :D

To kao mini-tablet. Preveliko.

pa ima logike, jer ipak ce da se pojavi kada i iPhone 5 ;) :D

Ma jok, ono je 3.5" :p
(znam da iP5 najverovatnije nece imati ekran od 3.5" nego veci, samo se salim malo na konto stare iFans price kako je ta velicina optimalna i idealna, te nijedan iPhone nece imati ekran vece dijagonale od te ;)... "jer, pobogu - to je telefon, ne tablet il' posluzavnik!" :d)

Samsung Galaxy Note

5.3-inch Super AMOLED, 1280x800
1.4 GHz dual-core processor
1GB RAM
S-Pen
2.3 android Gingerbread

1314867013_w630_h394.jpg

Savrsen telefon za mene :)

dijagonala ekrana veća za 2.54 cm od S2:)S2 mi je u početku bio prevelik, sada ne bih prešao na manji, takođe veći ekran nudi veće mogućnosti i bolji pregled..

Samsung će ga reklamirati kao primary device ..

Poslednja izmena:
a tek rezolucija...

To je vec previse, ako se govori o primarnom telefonu. Brat ima Dell Streak, tako da znam o cemu pricam. Ustvari, za mene je previse. Nemam veliku saku, u suprotnom bih mozda drugacije razmisljao ;)

[video]http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/3124/[/video]

a baterija 2500 mAh :)

Pa 5.3" ekrancina, plus dva jezgra na po 1.4GHz... trebace mu :)

Cekaj, jesam li ja ovo video stiletu ? kapacitivna stileta ? :d

da... ko one kineske kobasice :)

Cekaj, jesam li ja ovo video stiletu ? kapacitivna stileta ? :d

Ima toga, sto? :)
Pa valja onaj "svezamob" lik to podavno :d:d:d

P.S. Ja isprva pomislio da je antena za TV, poput onih kineskih varijanti raznih modela :)

Meni se ovo zapravo dopada. Imam veliku šaku :p
Pored ovoga ti i ne treba tablet uopšte.

Не знам баш колико ће ово бити употребљиво за "сваки дан"!

Cezare, sad postajes k'o priest... samo "sa druge strane" :D:D:D

Pa 5.3" ekrancina, plus dva jezgra na po 1.4GHz... trebace mu :)

jeste jeste... sve je to super, ali treba to staviti u farke :) plus zamisli stavis nekako u farke i zaboravis, sednes u kola i kvrc :D

jeste jeste... sve je to super, ali treba to staviti u farke :) plus zamisli stavis nekako u farke i zaboravis, sednes u kola i kvrc :D

Iskren da budem, kada si vec potegao ovu temu - meni smeta kad metnem ovu zivotinju od 4.3" u dzep (prednji), pa sednem za volan... smeta po malo, uvek, nebitno koliko je dzep dubok.

Mogu samo da zamislim kakva bi situacija bila sa 1" vecom dijagonalom... :)

Meni se ovo zapravo dopada. Imam veliku šaku :p
Pored ovoga ti i ne treba tablet uopšte.

Takodje. Pre bih ovo kupio nego neki 4,5" model. Ako vec mora da bude displej epskih razmera.. pa nek ide zivot :smoke:

Jos malo pa cemo nositi 10" svugde sa sobom. I obavljati razgovore najnormalnije kao da je u pitanju telefoncic. Ovo je too much.

@Car: Kolikoa je razlika kad metnes Wave pored SII :D

Bas zbog toga se i razmisljam da li ici dalje od 4.3" . . . Jeste sve to lepo, ali opet ne mogu da ga drzim stalno u ruci i da se palim kako imam fancy telefon :p

Ljudi, pa ovo uopste nije lose. Tableti su mi preveliki da ih nosam okolo, ovo je bas onako taman. Bas me zanima kolko ce Samsung da zacepi cenu.

E ovo se zove telefončina :p

Nazad
Vrh Dno