Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ima GLONASS! :D

Ja se samo nadam da ce tranzicija programa i igara brzo krenuti za ovu rezoluciju ekrana jer inace ce to dosta da nervira!!,)
Inace moj je i boziji nadam se do kraja godine!!! :smoke:

800-900 jura....kasnije mislim da ce pasti do 500 ******* i to je to...

Preveliko je ovo. Ja imam ogromnu šaku, ali veći mi je problem u džepu da bude. Ja sam više za kombinaciju galaxy tab 7,7 i xperia ray. :D

A dok cekamo, i GLONASS je veliki napredak. :)

Jedva cekam da vidim ovo cudo kod nas u prodavnicama, nadam se da necemo dugo cekati na njega:)

pa ta rezolucija na tom ekranu mora da izgleda bolesno, i jos kazu SUPER Amoled..... uzimam pa makar mi bilo 'zadnje! a, Dell Streak-a sam prodao upravo zbog velicine :D ,inace meni je 4.3" extra!!! i to mi najvise odgovara..... tj. i 5" bi mi odgovaralo bez greske al da sam zena, meni je kod streka najveci problem nosenje, stavljanje u dzep, a da ko zena nosim nonstop torbicu 5" mi ne bi predstavljalo ni najmanji problem.

Meni bi savrseno odgovarao note, jer sam se dvoumio izmedju sgs2 i streaka i na kraju je pobedio sgs2 zbog brzine i fullhd kamere. Ali mi je mali ekran posto mnogo citam dokumente i internet i mala mu je rezolucija. A sa druge strane tablet je preveliki. Posto sam konacno popustio modernim shvatanjima i poceo da nosim pederusu, note moze tu da se nosi.
E sada uvidjam jedan novi problem telefona sa tolikim ekranom, a to je:
kada kucam licne poruke tipa sms,forum ili neka drustvena mreza, pola kafica sto sedi iza mene moze da ih procita :d

Poslednja izmena od urednika:
znas kako , ja sam prvo imao Desire i to mi je bilo malo.... bas malo... i, ondak sam presao na Dell Streak koji me je odusevio sa ekranom , mada mi je stvarno bio problem sa javljanjem, glomazan fon ostrih ivica. Stalno sam bio na netu, posto sam urednik na jednom forumu to mi je bilo idealno za pracenje. I onda je pocelo da me smara sto je spor, sto je ekran los, sto se tesko javljam i ondak presao na SGS 2 i sve je divno i super, ali sad se pojavio spoj Streka i Galaxy-ja sa "bolesnim" ekranom.... moj sledeci fon def.

jos da ne kosta 700 evra sve bi bilo kul, ovako dok padne na 350 bice i nesto bolje ali definitivno kad bih ga uzeo trebao bi mi i neki man purse

SamFirmware
Galaxy Note hiting UK in Q1 2012. Make it later please... #fail.
Nemoguce pa zar tek tada ... to cak ni nokija nije radila ...???!!!

Poslednja izmena:
pa sta hoces SGS2 je 650 jura... tako da ovo cenim da ce biti mozda i vise do 800-850 maksimala... a pasce do 450 ne manje...

sto je vec u sferi iphone bezobrazluka, nek prvo sw stigne hw pa cemo da vidimo

Po nekim informacijama Note krece sa 750€ cenom u evropi . A za 7.7 se tek ne zna sta ce biti jer se Apple svojski trudi da ga blokira. Bilo kako bilo nece sve to skoro jer se najavljuje da ce ovi uredjaji izaci tek u prvoj cetvrtini 2012god....

pa recimo SGS II i Glalaxy Tab10.1 je u telenoru bez ugovora 70.000 zasto i Note ne bi bio toliko.... cene mogu biti iste , nije to njima bitno... ista je to tehnologija... samo je bitno da se ima citava lepeza proizvoda, a lako ce kupci odluciti!

Ja mislim da malo preteruju i da je ta lepeza nepotrebna, napali su android trziste raznim modelima, ljudi ne mogu da pohvataju sve. Pretrpali su trziste.

Nazad
Vrh Dno