Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Одакле ти V3?

^^
Jel vam phone ulazi u DeepSleep ?? Nesto nevalja posto ja lagano izvucem 5h screen on.

2012-11-03014616.png
2012-11-03014630.png
2012-11-03014642.png

I to ako pogledate screnshotove i awake liniju videcete da ima nekih problema sa deep sleep ali nista strasno. Ona duza linija za awake na pocetku je online radio. One kratke kad je ekran ugasen nebi trebale da postoje, nesto ga "budi" iz deep sleepa bez potrebe.

EDIT:

RocketRom v3

Ma kojih 5h ja ne mogu ni 3h da izvucem. Ovo je vezano za surf posto za pola sata skine oko15% baterije

Збунио си ме :p

Mene Viber i Skype IM ubiju za 14 sati, svetla pozadina je cudo. Ali 5 sati screen on: nemoguce. Sad testiram "formiranje" baterije, prvi ciklus. Javljam ako predje standardnih 4 sati.

Mene Viber i Skype IM ubiju za 14 sati, svetla pozadina je cudo. Ali 5 sati screen on: nemoguce. Sad testiram "formiranje" baterije, prvi ciklus. Javljam ako predje standardnih 4 sati.

Viber trosi veoma malo bateriju. Ja ga isto koristim.

Ali zato skype je toliko djubre da ga palim samo kad mi treba. A bateriju trosi nenormalno.

Sta je sa ovom tastaturom na rocket romu. Instalirao sam fix al mi uvek krene velikim slovima svako slovo.jel ima neko ideju kako

Ja nemam tih problema ja koristim SwiftKey :D

imam isti taj problem aa tastaturom. i kao sto se vidi u opcijama sam iskljucio auto capitalize first letter. sad nemam tih problema ali nemam ni auto velikih slova...

Jel moze neko od starijih vlasnika da mi potvrdi jel imao note auto fokus kod snimanja na starijim sw. Posto ga ovde nema na jb. :'(

Naravno da je imao, sredice i to ne brini.

Molim za savet:
Note N7000XXLPT
Kernel: 3.0.15 - N7000XXLPY CL474507
Se.infra@SEP-103#3
SMP PREEMPT Fri May 4 04:49:06kst2012
IML 74K.XXLPY
Imam Root, instalisan "mobile odin pro"
Da li mogu iz odina da flešujem Kernel speedmod k3-15, i da li postojeći rom bezbedno može funkcionisati sa ovim kernelom (mislim na wipe i prenos većih fajlova)?

Molim za savet:
Note N7000XXLPT
Kernel: 3.0.15 - N7000XXLPY CL474507
Se.infra@SEP-103#3
SMP PREEMPT Fri May 4 04:49:06kst2012
IML 74K.XXLPY
Imam Root, instalisan "mobile odin pro"
Da li mogu iz odina da flešujem Kernel speedmod k3-15, i da li postojeći rom bezbedno može funkcionisati sa ovim kernelom (mislim na wipe i prenos većih fajlova)?

Mozes

Eybee1970 je odlucio da se vise ne bavi razvojom romova. Verovatno su ga smorili milion noobova koji postavljaju glupa pitanja.

Tako da nista od RocketROM-a u buducnosti.

Steta. Upravo koristim njegov v2 i jedini koji radi kako treba. Nadao sam se multiwindow opciji u novom al sad moram da trazim na drugo mesto. Ko ima predlog koji nek se oglasi.

Ja sam na UltimateROM radi bez problema. Cekao sam da predjem na novi RR. Izgleda da se to nece desiti.

Meni ovaj ultimate nije radio kako treba tj nije imao qnote podrsku a bez toga mi ne treba.A i baterija je bila blagi uzas.Ovaj rocket je stvarno najbolji JB koji sam koristio na note-u.

Ipak ce eybee pustiti v3 posto je u momentu kad je odlucio da se prestane baviti developmentom v3 bio gotov.

Hi folks,

as promised, here is final version of RocketROM...no further support, no addons, no more development on this!

I would like to thank some people first:

• Phil3759 for the Kernels
  • rupiahvn for XXLS6 and being a great guy!
  • reqdi for XXLS7
  • bangsti for his friendship, his support and mirrors!
  • ianbbaa for airview fix
  • Robbie Hood for airview fix in Gallery
  • not-i for multiwindow for all apps
  • _SVA_ for extended settings base and parts of his deodexed ROM
  • hypergamer1231, sbasil and lots of others for support and bugfixing
  • all xda devs and modders for their work and all I forgot to mention...

Changelog ROCKET ROM-v3 final-XXLS7:

• based on leaked XXLS7 Firmware
  • Modem XXLS3 (from leaked XXLS6)
  • deodexed, zipaligned and rooted
  • rooted Stock Kernel from XXLS7 (thanks phil)
  • added 3 Way Reboot Menu
  • SmartRotation from Note 2 enabled
  • multiwindow for all apps (thx not-i)
  • no FC in Calendar Widget
  • added Toggles on Lockscreen
  • native CallRec enabled
  • added 'no ascending ringtone'
  • SMS and MMS removed from call log
  • disabled auto convert SMS in MMS and set number of recipients to 200
  • SVoice-App added (you have old SVoice in ROM as well...delete better old SVoice and disable doubleclick in new SVoice ==> no more Homebuttonlag!!!)
  • added lots of Google stuff and useful app (installed in /data)
  • extended SettingsMenu
  • various changes to make it faster and smoother
  • added fix for airview, also in Gallery --> all credits go to Robbie Hood
  • added new gmail + other useful apps in /data (e.g. USB-Switcher, etc.)
  • others I forgot for now...

Download-link:uploading....will be online in app. 1 hour

Installation:

remaining Issues:

[/LIST]

To je taj, V3 kod mene. Airview ne radi a baterija standardnih 4 sata sceen on, takva mi je bila uvek:/ Proveri u svakom slucaju, uvek sam se tripovao da imas neku jacu bateriju:) Nema bugs, osim sto sam stavio apex launcher, ostalo sve radi kako treba.

Los ti trip. :D

Imam standardnu bateriju za Note, jedino mozda ima razlike u tome sto je stara 3 meseca. Veliku razliku cine i mobilna mreza koja je namestena na GSM Only (data off), to sto je predajnik od mene samo 100m kad sam na poslu odnosno oko 600m kad sam kuci i to sto ima samo jedan predajnik za celo selo od 7k stanovnika pa mislim da je puno jaci od onih u gradu posto ih u gradu ima puno vise. Takodje wi-fi mi je uvek na on a router ili phone sa kojeg radim tether je bukvalno pola metra od mene tako da je signal maximalan. Takodje auto osvetljenje veoma lepo odradjuje svoju funciju...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Poslednja izmena:
garant mu je zena nesto zapretila :D *** kontam coveka... kad ti se nakaci hiljade ljudi za vrat kad ce nesto izaci, pa onda duplo vise da nesto ne radi covek jednostavno pukne :) previse vremena ode na odrzavanje tako necega... sve u svemu, skinucu v3 i probati, ako ne budem zadovoljan vracam se na ICS do izlaska oficijalnog JB i to je to :)

Upravo sam zavrsio sa RRv3, radi airview.

sta mu znaci ovo
Format /system and Format /data posle FullWipe/Factory Reset???

То ти је део full wipe-a. Под тим се сем wipe data/cache/dalvik cache, подразумева и format system, а то ти се налази под ставком months and storage.

i kako radi novi rocket kod mene se nesto vuce ovaj download nikako da ga skinem.Jel resen problem sa kamerom tj continuous af kod snimanja.Vidim da ga niko ne spominje kao problem nije valjda da vam ovo ne smeta i koji je to mozak izbacio volio bi znati.A kleo sam se u Note i njegovu kameru.Bar dok sam ga ranije imao i dok je bio na 2.3.6

Jok. Nema focusa. Ostalo mi deluje ok... doduse ne tako glatko u nekim trenutcima.

Trebao si da probas prvo v2 pa onda v3 cisto da uporedis.Ja mislim da ga ovaj multiwindow koci i zauzima vise memorije.Bar je tako bilo na ostalim romovima koje sam probao_Ovo sa kamerom mi nije jasno sto je osakatise a niko valjan patch da izbaci il ga ja ne mogu naci.

Vrh Dno