Ja samo menjam kada izadje mob sa ogromnim ekranom, veci preko pola incha nego sto sam imao. 2god je proslo od hd2, koji je tada bio tata mata za sve uredjaje, da je izaslo nesto vredno menjanja. Notica je cudo, stvarno je unikat. Dvojka me ne interesuje jer ce imati skoro istu dijagonalu, 0.2 vise, sto na preko 5 incha nije nista. Da ne pominjem s3 inspired look, to me tek odbija- ovoliki uredjaj a da bude zaobljen? Puno ih pozdravljam
Krkojzla, steta sto si ti prodao malenu Noticu, mnogo dobro crtas i imao si bas lepe radove u onoj temi, tebi sigurno jos interesantniji bio note nego meni, jer sam operisan od crtanja/slikanja. Nesto imalo sto te kopkalo..mozda black clipping i tako to, al tako ti je sa amoled ekranima, malo se pogube boje u izvesnim situacijama 😀 (Gledao i na s3 u vipu, isti slucaj, ukockastene su ivice gde su prelazi boja, nista cemu treba pridavati paznju). Ja sam hteo ovih dana da prodam svoj i da kupim mob do 100e, verovatno E71, i da batalim sve. Malo opterecenje i cimanje kad ce sta da izadje, sta je bolje, kako da nabudzim, itd itd..