Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Pozdrav drustvo,
Molim Vas treba mi savet.
Da li da kupim S9 ili Note 9? Zadnji sam imala Note 3 i bio mi je super, i jos uvek je, ali mi je disadio, ali nisam upucena u Galaxy modele.
Hvala unapred

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vodi se samo tim da li ti dimenzije note9 telefona odgovaraju ili ne i u kojoj meri si koristila olovkicu. Sa note 9 ćeš pored toga dobiti i prilično bolju autonomiju (bateriju) i više osnovne memorije 6/128 vs 4/64 (pričam o osnovnim modelima koji se kod nas mogu naći).

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Note 9 naravno. Nisu ni za poredjenje, Note je klasa za sebe. [emoji4]

+1

Takođe glas za Note9, ali obavezno poslušaj šta je rekao Proday, pogledaj da li ti dimenzije odgovaraju ;)

Hvala puno na pomoci, i mislila sam Note da uzmem, a sad sam 100% sigurna da cu uzeti njega. I navikla sam se na Note 3, mislim na velicinu, tako da bi mi mi manji bio i nezgodan.

@mimitza onda nema greške sa istim. Kupuj i da te služi, definitivno ćeš da primetiš napredak [emoji4][emoji106]

Caos drustvo,
Porucen Note9 preko mts-a online, sad cekam da mi odobre kreditni biro bla, bla, truc [emoji5] nadam se da ce sve da bude ok.

Zdravo ljudi, kakva vam je baterija sa One UI i Exynos čipsetom? Razmišljam da ga uzmem, sve karakteristike su mu odlične sem što sam skeptičan oko Exynos-a i baterije.

Zdravo ljudi, kakva vam je baterija sa One UI i Exynos čipsetom? Razmišljam da ga uzmem, sve karakteristike su mu odlične sem što sam skeptičan oko Exynos-a i baterije.
U principu jedna od boljih na tržištu. Sve zavisi kakav si korisnik i šta koristiš trenutno, koji uređaj.

Mislim da ne možeš da budeš nezadovoljan.

Baterija je ubica, sem ako si veći deo dana na lošem 4G signalu...

Ne mogu nikako da nadjem original foliju samsungovu za Note9 (ono pakovanje 2 u 1 - obicna folija) da li zna neko gde ima da se kupi ili naruci? gde bih mogao da pogledam
Ja sam iz Krusevca, isao sam u predstavnistva mts, vip i telenor, ali nemaju..

Inace, baterija je brutalna na 9.0 i One UI sa crnom temom, exynos.. Sta god mu radili za jedan dan ne mozete da ga ispraznite ;-)
Trenutna situacija: juce koriscen ceo dan i danas ulazim sa 65%
5354d8386d6ddfdb572b6b5ade7951b3.jpg

Poslednja izmena:
Nema, ima samo sa s9,s9+ kod nas, cak sam i u samsungu pitao oni me belo gledali, tako da ne znam dal ima original za njih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema original folija u Samsungu za N9 iz razloga olovke koja ostavi tragove kada se koristi, samo ima za S seriju.

Kako to mislis "koristis telefon CEO dan" sa SOTom od 3h ?[emoji23]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sta znam, nesto ga cackam stalno, ne znam kako se racunaju razgovori, da li ulaze u sot i slusanje muzike u pozadini, ali nesto ga stalno po rukama motam :)
Mada ima dana kada dosta gledam youtube i surfujem pa izbijem po 10 tak sati sota..

Ali generalni utisak o bateriji je veoma pozitivan i kada ubodete verziju softvera gde fon dobro radi, ne azurirajte dalje...

Jedino me muci ova folija, ne bih stavljao staklo, vidim da olovka ne radi kako treba kod drugara na note8 preko stakla. Mozda uspem da nadjem nillkin crystal clear foliju koja dolazi uz nilk. futrole, jedino ne znam za zakrivljenje kako naleze..

^ ja koristim baseus i olovka radi odlicno. Nije ni preterano kostala, nekih 10€.

Sta znam, nesto ga cackam stalno, ne znam kako se racunaju razgovori, da li ulaze u sot i slusanje muzike u pozadini, ali nesto ga stalno po rukama motam :)
Mada ima dana kada dosta gledam youtube i surfujem pa izbijem po 10 tak sati sota..

Ali generalni utisak o bateriji je veoma pozitivan i kada ubodete verziju softvera gde fon dobro radi, ne azurirajte dalje...

Jedino me muci ova folija, ne bih stavljao staklo, vidim da olovka ne radi kako treba kod drugara na note8 preko stakla. Mozda uspem da nadjem nillkin crystal clear foliju koja dolazi uz nilk. futrole, jedino ne znam za zakrivljenje kako naleze..
Za foliju mogu da preporucim mobile outfitters clear coat, ima i mat verzija. Vrlo korekta stvar, imao sam na svom s8+.

Imaju standove u Uscu, Rajicevoj, Stadionu...

SOT je skraćenica od "screen on time" iliti vreme upaljenosti/rada ekrana što direktno implicira da razgovori i muzika u pozadini ne utiče na isti.

Što se zaštitnog stakla tiče, radi odlično na notu ali samo ono koje se lepi čitavom površinom po ekranu (tipa whitedome)...sve ostalo je mučenje.

@ Proday
Molim te reci mi kakvo staklo da tražim u radnji. Da se ne zeznem,da platim pa da se posle mucim. Hvala

@ Proday
Molim te reci mi kakvo staklo da tražim u radnji. Da se ne zeznem,da platim pa da se posle mucim. Hvala

Naruci preko Alija, ima lepo pakovanje od 2 stakla, dve bocice lepka i UV lampa. Malo je cimanje oko postavke, ali za 16$ , vajdica [emoji16]

Nažalost druže, kod nas u srb nemaš ni jedno da valja :(

Nije tacno. Imam ono Nilkinovo 3d max +, fantasticno staklo. Olovka radi odlicno! Kosta oko 2000 dinara, mozda malo vise.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ok. Eto onda to nek pazari

@ Proday
Drugarica sam, ne drug [emoji5][emoji5]
Hvala Vam svima
Moracu da promenim nick, moze li to? Svi misle da sam decko [emoji5]

U tom slucaju bi mozda bolje bilo da promenis avatar [emoji56]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno