Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ne znam, ali nekako mi se čini nesigurnim. Gledam lično iz svog ugla da bih pre išao na kvalitetan i robusan case i staklo nego na foliju. Možda stvar navike :).

Imam problem kad "Navigation type" podesim na "Full screen gestures".
Tada svako pojavljivanje tastature na ekranu izaziva zvučnu notifikaciju.
Kada je aktivan "Navigation buttons" zvuka nema.
Nije do tastature, isto se dešava i sa SwiftKey i sa Samsungovom tastaturom.
Vjerujem da je razlog banalan ali ne uspijevam da ga nađem, tako da i ne koristim ovu odličnu mogućnost.
Ima li neko slično iskustvo?
0d5c0c9b7f877d6f186dfc990691bbcf.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Šta cenite, hoćemo li mi dobijati update modova za kameru, tipa instagram mode i slično?

Ja ne znam zasto nemam photo editor pro

Sent from my Note 9 using Tapatalk

Da se i ja upisem uzet N9 prelazak sa S9+.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Da se i ja upisem uzet N9 prelazak sa S9+.

Dislociraj se - što si kupio tu kantu [emoji23][emoji23][emoji23] Šalim se... Nek te služi

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Telefon prstalica, naspram s9+ ovo je za mene preporod sto se tice zakrivljenog ekrana, jeste ovaj malo zaobljen ali nije strasno kao s9+. Sta da ti kazem sem da si ga odlicno ocuvao :)
Izdrzaces do sledece nedelje dok onaj ne stigne. [emoji23]

Valjda....

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ispade danas na beton i puče zadnja strana u ćošku

Bedak [emoji24] ...u svakom slučaju daleko bolje (jeftinije) nego prednja da je pukla [emoji6]

Ispade danas na beton i puče zadnja strana u ćošku
Kolega je menjao na N8 ledja u promobi i izaslo je 3.500din, mislim da na N9 nece biti mnogo skuplje. Posle promene telefon kao nov, svaka cast kako su uradili. Sreca da nije ekran posto bi te kostalo sigurno 300€.

Bedak [emoji24] ...u svakom slučaju daleko bolje (jeftinije) nego prednja da je pukla [emoji6]

Prvi put da mi neki ispadne, a družim se sa ovakvima od s1, *mjau**mjau**mjau**mjau* ga

Konačno može da se fabrički odradi remap Bixbija.

Kolega je menjao na N8 ledja u promobi i izaslo je 3.500din, mislim da na N9 nece biti mnogo skuplje. Posle promene telefon kao nov, svaka cast kako su uradili. Sreca da nije ekran posto bi te kostalo sigurno 300€.

S8+ zadnja maska plus baterija je koštala 5k rsd.

Izašao apdejt za biksbi na galaxy storu.

Hvala

Predjoh na S8+ na Note 9 i mogu reci da sam prijatno iznenadjen trajanjem baterije na Pie.. Jedno pitanje: u samsung info mi pise da je softver malezijski, da li moze bezbolno preko odina bez okidanja knoxa da se prebaci na DBT ili XEO evropski region za bolje updejtove..?
82e27486e29c1067279010d30975dfbe.jpg

Naravno

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

I brate pa ovakva baterija nije bila od legendarnog note 3.....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

To samo na 4.0.4. Kad je otišao na 5.0 prepolovila se. Legendarni telefon, duže od 5 godina je gurao kod mene kao jedini tel, a eno ga još živ, deca drndaju.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Baterija je genijalna. Vrlo često uspem da izguram puna dva dana korišćenja, što mi se prvi put događa sa nekim telefonom.

Preživeo instalaciju whitedome stakla. Naravno opet sam zeznuo ali biće bolje od onog na s8 svojevremeno ako bog da :D

Što kaže @Zeha za ovo treba doktorat + tona sreće da se odradi kako treba

U fazi kad sam trebao da stisnem i da čekam da lepak dodirne staklo, keva ušla u sobu počela nešto da priča i ja izvukao odma onaj držač, nisam uopšte stisnuo kućište [emoji849]

Odma sam digao staklo, obrisao ekran telefona opet vlažnom i suvom krpom i udario po drugom lepku. Sreća pa mi nije prašina za to vreme napadala na izvrnuto staklo

U fazi kad sam trebao da stisnem i da čekam da lepak dodirne staklo, keva ušla u sobu počela nešto da priča i ja izvukao odma onaj držač, nisam uopšte stisnuo kućište [emoji849]

Odma sam digao staklo, obrisao ekran telefona opet vlažnom i suvom krpom i udario po drugom lepku. Sreća pa mi nije prašina za to vreme napadala na izvrnuto staklo

Proveri olovku i kućište olovke, i dobro ga očisti. Meni se na Note 8 desila slična situacija i lepak je prošao u kućište olovke i zeznuo mi olovku. [emoji20]

Preživeo instalaciju whitedome stakla. Naravno opet sam zeznuo ali biće bolje od onog na s8 svojevremeno ako bog da :D

Što kaže @Zeha za ovo treba doktorat + tona sreće da se odradi kako treba

NE TREBA doktorat i niti "tona" srece, dovoljno je biti pazljiv, procitati PAZLJIVO uputstvo za montazu, POGELDATI PAZLJIVO nekoliko puta DOBAR video za montazu WS, pozeljno za taj model, sve pripremiti, vezati ukucane na 15-20 minuta po potrebi :d i poceti PAŽLJIVO sa radom.

Mislim da vi pametni ljudi mislite da sve moze precicom (ili barem ono jednostavno) i da ste vi sposbni sve odraditi bolje od nas obicnih smrtnika... a poznato je da je brzina nepozeljna u pipavim i "zanatskim" stvarima.

Drugovi forumaši, ovako kao sto je Proday montirao ne treba stavljati WS !
A tek sta reci sto nije ocistio WS staklo od lepka... (koliko sam shvatio samo si telefon cistio (ekran), nisi i WS staklo ili nije bilo potrebe???) :wall:

Okaci sliku neku da vidimo koliko je sad bolje od onog na S8... ako moze.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno