Dislociraj se - što si kupio tu kantu [emoji23][emoji23][emoji23] Šalim se... Nek te služiDa se i ja upisem uzet N9 prelazak sa S9+.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Kolega je menjao na N8 ledja u promobi i izaslo je 3.500din, mislim da na N9 nece biti mnogo skuplje. Posle promene telefon kao nov, svaka cast kako su uradili. Sreca da nije ekran posto bi te kostalo sigurno 300€.Ispade danas na beton i puče zadnja strana u ćošku
Bedak [emoji24] ...u svakom slučaju daleko bolje (jeftinije) nego prednja da je pukla [emoji6]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
S8+ zadnja maska plus baterija je koštala 5k rsd.Kolega je menjao na N8 ledja u promobi i izaslo je 3.500din, mislim da na N9 nece biti mnogo skuplje. Posle promene telefon kao nov, svaka cast kako su uradili. Sreca da nije ekran posto bi te kostalo sigurno 300€.
Kako???Konačno može da se fabrički odradi remap Bixbija.
Meni>advanced features>Bixby keyKako???
Proveri olovku i kućište olovke, i dobro ga očisti. Meni se na Note 8 desila slična situacija i lepak je prošao u kućište olovke i zeznuo mi olovku. [emoji20]U fazi kad sam trebao da stisnem i da čekam da lepak dodirne staklo, keva ušla u sobu počela nešto da priča i ja izvukao odma onaj držač, nisam uopšte stisnuo kućište [emoji849]
Odma sam digao staklo, obrisao ekran telefona opet vlažnom i suvom krpom i udario po drugom lepku. Sreća pa mi nije prašina za to vreme napadala na izvrnuto staklo
Preživeo instalaciju whitedome stakla. Naravno opet sam zeznuo ali biće bolje od onog na s8 svojevremeno ako bog da
Što kaže @Zeha za ovo treba doktorat + tona sreće da se odradi kako treba
U fazi kad sam trebao da stisnem i da čekam da lepak dodirne staklo, keva ušla u sobu počela nešto da priča i ja izvukao odma onaj držač, nisam uopšte stisnuo kućište [emoji849]
Odma sam digao staklo, obrisao ekran telefona opet vlažnom i suvom krpom i udario po drugom lepku. Sreća pa mi nije prašina za to vreme napadala na izvrnuto staklo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari