Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Da li da uradim OTA ili clean? [emoji848]
Razmišljam na glas. [emoji847]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ipak su pustili pre izlaska s10, bio sam u pravu. Koliko vidim isti je build za sve, odnosno csa2, tako da će ota da radi svima bez problema koji ga već imaju kada su ubacili nemca.
[emoji4]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Šta znam, ništa spec... Ikonice su cirkus

Ipak su pustili pre izlaska s10, bio sam u pravu. Koliko vidim isti je build za sve, odnosno csa2, tako da će ota da radi svima bez problema koji ga već imaju kada su ubacili nemca.
[emoji4]

Napreduju, prvi put da je za samsung flagship izašao noviji sistem pre pojave novijeg uređaja! Kad se setim da sam u maju furao pie na pixelu 2

Ajde javljajte impresije za nedelju do dve dok se slegnu utisci

Za S8 su isto pustili par dana pre predstavljanja S9. S9 odavno fura Pie. Popravljaju se ali sporo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bio sam skeptičan povodom ovog updatea, ali prvi utisak je zapravo dobar. [emoji1362]

Moj prvi utisak je jači zvuk na sluškama. Odokativno, makar 10%.

Moj utisak je mehhhh, čak ni raise to wake ne radi uvek, kao da se 'uspava'...

koje staklo ili 3d folija po vasem misljenju najbolje naleže na note... ja imam neku zakrivljenu foliju sa aliexpress-a ali malo se coskovi odlepljuju i veoma se brzo i lako grebe....

Najbolja folija je mobile outfitters clear coat. Ima u Uscu, Stadionu,Rajicevoj, nzm gde jos ako si iz Bga. Ima cak i u Pancevu :D

Nema sanse da ti se odlepljuje, self healing je, alii kosta 2300..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Moj utisak je mehhhh, čak ni raise to wake ne radi uvek, kao da se 'uspava'...

Meni na Nemcu radi odlično od početka. Odredite hard ako niste, sve radi odlično. Baterija mi nije napredovala, ali ajde, možda se tek slegne

iz BG-a sam, prosetacu sutra do usca pa cu je uzeti. Ne mogu da se mlatim s ovim losim folijama.

3-4 jeftine isto kao ta jedna kvalitetnija. Ostavljas telefon kod njih i za 20min bude gotovo.

Neka tehnika mokrog leplenja i na kraju ide u neku "furunu" da se zalepi kako valja, nema gde da mrdne posle. A pre toga se folija sece na maloj CNC masini koja ti izaradi foliju bas za odredjeni telefon, pravih dimenzija da bude.

Da ne bude zabune, ne reklamiram ih, nego sam stvarno zadovoljan njihovom folijom.

3-4 jeftine isto kao ta jedna kvalitetnija. Ostavljas telefon kod njih i za 20min bude gotovo.

Neka tehnika mokrog leplenja i na kraju ide u neku "furunu" da se zalepi kako valja, nema gde da mrdne posle. A pre toga se folija sece na maloj CNC masini koja ti izaradi foliju bas za odredjeni telefon, pravih dimenzija da bude.

Da ne bude zabune, ne reklamiram ih, nego sam stvarno zadovoljan njihovom folijom.

Zadovoljni korisnici su uvek najbolja reklama, placeni botovi ne znaju ni o cemu pricaju jer ih ne interesuje. Stavljam i ja ovih dana kod njih pa javljam utiske

Zadovoljni korisnici su uvek najbolja reklama, placeni botovi ne znaju ni o cemu pricaju jer ih ne interesuje. Stavljam i ja ovih dana kod njih pa javljam utiske

Ja od prvog dana koristim spigen foliju sa zakrivljenim ivicama i poprilicno sam zadovoljan. Lepi se na isti nacin osim tog zagrevanja i nije maknula do sada. Ako lose zalepis, odmah odlepis i naprskas tu tecnost, i podesavas. Kad namestis, samo izguras tecnost i to je to.

Smotan sam ja za to [emoji23][emoji23]
Gledao sam postavke spigen folija cini mi se da nije tesko ali cena je tu negde sa gore pomenutim tako da nema zime..

Ukljucio sam gesture mode i lepo radi, osim tastature. Stoji kao da ima navigation bar-a, glupo skroz

Hahah to jeste, a kod ovih kad postavii mislim da svaki sledeci put placa samo kao "ruke" tj montazu, ne placa se puna cena.

Dobijes garanciju, kao neku dozivotnu zamenu po nizoj ceni :D

Poslednja izmena od urednika:
A jel ide 360° zastite ili samo ekran?

Poslednja izmena od urednika:
Mozes da biras, samo prednja ili 360.

A stavljaju i neke bampere ako želis kao full zastitu.
Razmišljao sam da ondesem svoj rn5 da mu stave foliju napred, al nesto razmišljam da ne bude skuplja drška nego kruška. [emoji23]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bumpeer je oko 4000 -4500, poprilicno skupo ako mene pitas.
Ali onaj lik tamo je ispred mene izvadio njegov s8 za folijama i bumper-om i bacio ga na plocice, treskao o sto.. i nista :O

Da li je moguće da nisu ubacii opciju da se sat vrati u desni ugao? Mnogo tripuje, već 8 godina na androidu ga gledam tamo [emoji14]

Ikone, ružne za medalju. [emoji2955]

Da li je moguće da nisu ubacii opciju da se sat vrati u desni ugao? Mnogo tripuje, već 8 godina na androidu ga gledam tamo [emoji14]

Moguće je! Inače vidim i ja na samsung phone info+ da se pojavio na firmware stavci (tel sa telenora).

Vrh Dno