To stoji.
Ali prodati telefon zato što slike mogu biti za nijansu bolje, je van svake pameti.
... pa to je ravno skaknju sa Brankovog mosta kada je Renato na odmoru. ...
Ako zumiras onda se koristi losiji senzor i f2.4. U vecini slucajeva u low light se koristi glavni senzor i f1.5. Tu vec mozes da prebacis blendu manuelno u pro modu na f2.4A kakve veze ima da li je 1.5 ili 2.4? Večeras sam bio do forme, i opalio u 2 navrata slike mog bebca... Isti uslovi, u prvom slučaju su sve na 1.5 u drugom 2.4. Ja realno ne primećujem neku razliku, može pojašnjenje? Thanks
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Baš jutros prelistah oglase. Imas na MS lik prodaje sd verziju za 620e, nov. To mu dodje jos jeftinije i od ovih sto se valjaju preko operatera za 650-680e. Jedino je garancija upitna. Tj. lik okacio da telefon ima godinu dana samsung garancije. Ja koliko znam samsung ne daje internacionalnu garanciju kao apple. Ispravite me ako gresim.Da li je bas tolika razlika izmedju Exynos-a i SD-a? Citam neke testove i bas sam se razocarao kolika je razlika, a nemam nacina da nabavim verziju sa SD iz Amerike.
Ivan KP, lupas ko maksim po divziji.... sve te fotke sa tih "flegšipova" kada se otvore u PS u RAW formatu dodju mu na isto... a to sto ima dve blende je ok stvar... kad imas malo svetlosti stavis f1.5 kad ima mnogo koji ce ti 1.5 stavis f2.4
drugo, koristis Manual mode... i samo RAW pa onda ppkusas da izvuces iz fotke max...
trece mozes da kupis 1DX mkII, 11-24L, 27-70 i 70-200 i npr. 300L IS f2.8 II
i ne znas na kraju dal da forkas landscape, war, street, wedding, sport, wildlife...
fotu cini momenat i originalnost... cim god da je slikana. Meni se inace ni na jednom fonu ne dopada kamera jer je senzor mali
samo imas onih krsh, losih i malo boljih...
u svetu ozbiljne fotografije nikada neces videti HDR!!!! koriste se ND filteri ili tako neka pomagala u landscape fotografiji, ali HDR budzenje a posebno preterano nikad!
www.bostonglobe.com/news/bigpicture
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ivane, me slažem se ni milimetar sa tobom. Totalno drugačiji pogled imamo na telefone, kamere, a verujem i na život...ali da ne smaramo ovu temu. [emoji482]
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Ako zumiras onda se koristi losiji senzor i f2.4. U vecini slucajeva u low light se koristi glavni senzor i f1.5. Tu vec mozes da prebacis blendu manuelno u pro modu na f2.4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari