Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Srecna nova godina!![emoji3][emoji3][emoji3]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

[emoji3]
8f0e4edd8ca65abcbe4378db9285f64f.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Neki prosek... 28h na bateriji 6:30h sot...
To je odprilike maximum, ukoliko se ide sa manje h na bateriji moze i veci sot ali ovo je najrealnije... 8-9h nikako na 24h..
Cekaamo s10+ da vidimo kakav ce biti
8775416256b5704494c6de8f140cfd6e.jpg

Ja nema šanse da izvučem toliko - doduše svaki dan imam 3 h najmanje razgovora

NOTE 9

Ja u proseku
1h razgovora.
Viber 25-30min ( malo video)
Whatsapp 10-ak min...
1h tapatalk
1-2h youtube
7-8h AOD
Upaljen BT spojen sa s3 frontier...
Gps on
Uglavnom sve popaljeno.. 50:50 wifi 4g...

jel koristi neko na N9 substratum engine + Swift black theme? ima neki addon(andromeda...) koji se placa kada se pokrece substratum engine (200din) + swift (complete black, za preko 200 apps black.. 199din)?
nije skup komplet ali ne znam da li vredi nesto sve to?

Vredi. Ja koristim na beta pie taj kombo. Radi super za Instagram, tapatalk, Twitter i ostale third party app. Za sistem ne koristim nista jer postoji dark mode.

Poslednja izmena:
Koristim ga i ja za Instagram, Viber i WhatsApp... Odličan je, i vredi svaki dinar.

Bas ta, medjutim kad se instalira substratum engine mora da se plati jos 200 kinti neki zaboravi mu ime, nego jer moze ovde normalno da prodje nasa kartica? Pravo da vam kazem nisam kupovao nista nikad na playstoru

E to. Napisah gore nego sam zaboravio u medjuvremenu ime

Ima li neko proverenu verziju GCam za v8 droid na kojoj radi HDR+ na prednjoj kameri? Ima dosta problema sa svetlog, lampice novogidšnje ako su u pozadini i slikate se, ulična rasveta, slike su blede kao da su slikane digitronom (stara Samsung boljka), dnevne slike sa dovoljno svetla su odlične. Probao sam dva Note 9 i ista situacija, stara boljka ih i dalje prati, do duše na zadnjoj je ovde vidno manji problem nego na starom S7. Prednja kamera sa fabričkom app je tuga iskreno, zadnja može da prođe. Osim toga, ostalo je odlično na Notari, izrada, ekran, video snimak, baterija, zvuk, ali gorak ukus ostavlja kamera za ove novce i otključavanje licem (moglo bi da bude bolje i brže).

Hvala, porucicu ovih dana. Koliko sam shvatio u pakovanju sa 2 dome glass idu i 3x lepak?
Koliko je potrebno lepka za jednu aplikaciju? Da li taj double pack se moze iskoristiti za 2x nanosenja? I da li ako ima zainteresovanih iz Bg hoce da uzmemo zajedno po pola i stavimo zajedno uz neko pivce?

Već uradjen update, kasnis malo. [emoji4]
Da ne bude zabune, izašao je samo update sa beta 4 na official verziju. Tek treba da krene ota sa oreo na pie za nemce. Verovatno će to biti za koji dan.

I kako ti Sretene ceniš Pie i UI?

EDIT: Je l i dalje Odin 3.12 najbolji?

Poslednja izmena:
Meni se svidja novi UI. Konacno imam dark mode native, a za aplikacije koje to nemaju koristim substratum. Sve radi brzo, i baterija je odlična.

Nešto mi ne ide s ovim odinom 3.13... Naime, neće da mi promeni "Service provider SW ver.", ostaje SEE. Sada, da li koristiti Modded Odin?

Ako si ubacio u Odin home csc onda ostaje see.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Divim se tvojoj brzini i entuzijazmu [emoji847][emoji6]

Kamo žurba???

"Jer sreća je lepa samo dok se čeka,
Dok od sebe samo nagoveštaj da."

[emoji16][emoji16][emoji16]

Da li vas više ne smara da je svaki četvrti post screenshot baterije???

Nazad
Vrh Dno