Note 8 kad sam uzeo mislim da sam imao max oko 6h. I to mi je bilo extra u to vreme. Posle godinu dana baterija je oslabila jedno 30%. E sad da li su krivi update ili nesto drugo ko ce ga znati.
A sto kupujes telefon sa fast charge opcijom ako neces da je koristis?A sto bi ukljucivao fast charge? Zarad 20-30 minuta brzeg punjenja, za godinu dana ode 30% kapaciteta baterije, za 2 godine ode pola baterije. Hvala, ali neka.
Očigledno nisi pratio na desetine tema ovde o tome. Fast charge cepa jakom aperazom bateriju pa joj smanjuje vek trajanja ćelija. O tome, kada sam pisao pre par godina, gomilu klinaca je krenulo da mudruje a sada ćute kao popisani. Isto to imas i na Ctek švedskom punjaču za akumulator brzo punjenje.Ali za fast charge su jasno naznačili da smanjuje vek akumulatora.A sto kupujes telefon sa fast charge opcijom ako neces da je koristis?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pa nek pronadju, ako im smeta fcPa jel prave posebne verzije telefona bez fc?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari