ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
I meni je to pocelo da se desava od pre dva, tri dana...[emoji847]
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
i dalje se isto ponasa ?
I meni je to pocelo da se desava od pre dva, tri dana...[emoji847]
Sad sam proveravao kod mene radi normalno,da nije net?Ja na s9 imam problem youtube, insta video da mi prvi sekund snimka stucne i onda nastavi normalno, ako premotam video i opet pustim isto stucne pa nastavi, nemam blage veze do cega to moze biti
Sent from my Samsung Galaxy S9
Da, isto, najvise primecujem na YT.i dalje se isto ponasa ?
Probao sam sve kombinacije, to je neki micro sttuter u pitanju, ne znam dal se uvek pojavljivao, ali sam skoro primetio, i sad me iritira uzasno, moram da proverim jos jednom ali msm da ako pustim preko browsera da se to ne desava, al opet nije izolovan slucaj za jednu aplikaciju nego i na insta i na youtube pa ne verujem da je do same aplikacijeI na 4g i na wifiju radi normalno
Ti najbolje znaš koliko te svrbi da se igraš odinom! Kažu ljudi strpljen - spašen, ako vam je update najbitniji u životu, na pogrešnom ste telefonu/proizvođačuAli samo Nemačka. Da l ga nabaciti ili čekati
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Nije samo Nemačka. Još nekoliko zemalja je dobilo verovatno sutra prekosutra kod nasAli samo Nemačka. Da l ga nabaciti ili čekati
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Skini i uživaj u telefonu. Ja ne koristim ništa, malo se umasti i isprlja ali ništa strašno. Ne mogu da napravim poređenje sa staklom pošto nikad nisam stavio ni jednoSuper.
Je l može neko ko ne koristi nikakvo staklo na telefonu da mi kaže, da li se lako ekran prlja, tj. da li ostaju lako otisci prstiju? Pošto preko ovog Nilkinovog stakla baš ostaju i na suncu staklo reflektuje svetlost, tj. ponaša po malo kao ogledalo. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari