Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ja na s9 imam problem youtube, insta video da mi prvi sekund snimka stucne i onda nastavi normalno, ako premotam video i opet pustim isto stucne pa nastavi, nemam blage veze do cega to moze biti

Sent from my Samsung Galaxy S9

Ja na s9 imam problem youtube, insta video da mi prvi sekund snimka stucne i onda nastavi normalno, ako premotam video i opet pustim isto stucne pa nastavi, nemam blage veze do cega to moze biti

Sad sam proveravao kod mene radi normalno,da nije net?

I na 4g i na wifiju radi normalno
Probao sam sve kombinacije, to je neki micro sttuter u pitanju, ne znam dal se uvek pojavljivao, ali sam skoro primetio, i sad me iritira uzasno, moram da proverim jos jednom ali msm da ako pustim preko browsera da se to ne desava, al opet nije izolovan slucaj za jednu aplikaciju nego i na insta i na youtube pa ne verujem da je do same aplikacije

Meni se isto dešava na Xiaomi telefonu da zakuca čak kada je u kešu tako da mislim da to nije bag do samog uređaja ili software-a već između programa i androida. To mi se recimo nikada na S8 nije dešavalo.

Mislim da ce neki update da reši taj problem.....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ma jel moguće da doživimo da samsung jednom unapredi kvalitet kamere umesto suprotno?!...respect

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nece da otvori clanak,da nije zakasneli prvi april[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Ali samo Nemačka. Da l ga nabaciti ili čekati

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ali samo Nemačka. Da l ga nabaciti ili čekati

Ti najbolje znaš koliko te svrbi da se igraš odinom! Kažu ljudi strpljen - spašen, ako vam je update najbitniji u životu, na pogrešnom ste telefonu/proizvođaču ;)

Mene samo interesuje kakva su to zapravo poboljsanja, ovo sto pise u tekstu je jedno, a drugo je praksa

Da li jos nekome zvecka dugmence na vrhu s pena? Bas nervira...cini mi se da nije ranije...

Za sledeci model da se izmisli da se nekako preko olovku moze i puni baterija....

Notara narednih nedelju dana na snizenju 15k

109k

Lepo lepo...da nije nekog već smorio n9 da se menjamo uz doplatu [emoji56]

Teško da ovo čudo može da smori. Svaki dan nešto novo otkrijem. [emoji847]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Vip pustio novi FW update koji se tice kamere. Upravo se instalira :D

Izašlo i za MTS korisnike. [emoji106]

Evo i za Telenor :)

Super.
Je l može neko ko ne koristi nikakvo staklo na telefonu da mi kaže, da li se lako ekran prlja, tj. da li ostaju lako otisci prstiju? Pošto preko ovog Nilkinovog stakla baš ostaju i na suncu staklo reflektuje svetlost, tj. ponaša po malo kao ogledalo. Hvala

Poslednja izmena:
Jes vala, stvarno unapređenja kamera. Sada sam se malo igrao i smanjen je šum u lošem osvetljenju, a deluje mi live focus takodje unapredjen. Boje su za nijansu bolje.

Super.
Je l može neko ko ne koristi nikakvo staklo na telefonu da mi kaže, da li se lako ekran prlja, tj. da li ostaju lako otisci prstiju? Pošto preko ovog Nilkinovog stakla baš ostaju i na suncu staklo reflektuje svetlost, tj. ponaša po malo kao ogledalo. Hvala

Skini i uživaj u telefonu. Ja ne koristim ništa, malo se umasti i isprlja ali ništa strašno. Ne mogu da napravim poređenje sa staklom pošto nikad nisam stavio ni jedno

NOTE 9

Na note 8 se bas bas prlja, stavio neku foliju i bolje je bas, iako nisam ljubitelj folija.

Nazad
Vrh Dno