Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

pozdrav svima zanima me vase misljenje ko se vise razume u note 9 i prethodne verzije.Hteo bio da kupim note 9 ali ima dilemu da li da kupim kod nas ili imam mogucnost da kupim u americi internacionalnu verziju note 9 koja mislim da dolazi sa njihovim procesorom Snapdragon 845 ali nisa siguran mozda je i Exynos 9810 procesor,to mi nije toliko bitno ali interesuje me vase misljeje koji porcesor po vama je bolji.Ono sto me vise interesuje da li znate da li postojie neke razilike u kvalitetu izrade delova za telefon fizickih delova a i softverski kvalitetnije izradjen procesori bez obizra da li se radio o Exynos 9810 ili Snapdragon 845 (da li mozda kod nas posalju manje kvalitetnije izradjene procesor Snapdragon 845 u odnosno one naprimer poslate u zemlje EU ili neku jecu zemlju)Hvala unapred

pozdrav svima zanima me vase misljenje ko se vise razume u note 9 i prethodne verzije.Hteo bio da kupim note 9 ali ima dilemu da li da kupim kod nas ili imam mogucnost da kupim u americi internacionalnu verziju note 9 koja mislim da dolazi sa njihovim procesorom Snapdragon 845 ali nisa siguran mozda je i Exynos 9810 procesor,to mi nije toliko bitno ali interesuje me vase misljeje koji porcesor po vama je bolji.Ono sto me vise interesuje da li znate da li postojie neke razilike u kvalitetu izrade delova za telefon fizickih delova a i softverski kvalitetnije izradjen procesori bez obizra da li se radio o Exynos 9810 ili Snapdragon 845 (da li mozda kod nas posalju manje kvalitetnije izradjene procesor Snapdragon 845 u odnosno one naprimer poslate u zemlje EU ili neku jecu zemlju)Hvala unapred
[emoji244] je bolji.... Bolja autonomija [emoji367] i brzi... Manje se greje navodno...

Sent from my SM-T825 TAB S3

Poslednja izmena:
Za grejanje se ne bih složio. Jeste brzi, ali da li se to zaista da primetiti? Autonomija baterije jeste bolja, u stand by režimu pogotovo. Makar su to moja iskustva na n8.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

gledao sam poredjenje na yt autinomije sd vs eq na s9 plus,smesna je razlika bila,eq se greje ali nije strasno kao prva dva dana,sve je sad leglo na svoje mesto

Meni se sada sve sredilo i baš na svoje mesto leglo. Ne greje se ni malo, baterija ide 7-8 sati SOT... Prezadovoljan. Telefon je zmaj.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Meni se sada sve sredilo i baš na svoje mesto leglo. Ne greje se ni malo, baterija ide 7-8 sati SOT... Prezadovoljan. Telefon je zmaj.

kao sto sam i napisao ranije

uzmes nov fon i dok se setapuje i azurira mora da se greje kao lud. Plus novi heat pipe odovodi bolje disipaciju pa se greje ceo.... ...

Nisam video da li je pisano a search ne izbacuje ništa. Jel je simfree note 9 u telenoru? Znam da s9 i s9+, ovi noviji nisu.

Meni rekoše u Telenoru u prepisci da sada može da se traži otključavanje telefona odmah na početku ugovorne obaveze a ne po isteku kao što je bio slučaj do sada. To je kao nešto novo. Neka proveri neko tu informaciju zvanično ako je moguće.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

to je zbog stava ministarstva da moze da se raskine ugovor bez placanja penala ali mora telefon da se otplati do pune cene

Ja i dalje ne znam da li je simfree u MTSu? Mislim, koja je logika onda davati Duos telefone, a da su samo za jednu mrezu.

Ne, rečeno mi je da to može da se traži odmah na početku ugovorne obaveze čak i ako se telefon otplaćuje na rate. Ukoliko nemaju kod za otključavanje odmah, prosleđuju zahtev proizvođaču i dostavljaju u najkraćem vremenskom roku.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Ja i dalje ne znam da li je simfree u MTSu? Mislim, koja je logika onda davati Duos telefone, a da su samo za jednu mrezu.

Kad su duos telefoni u pitanju, i ako su zaključani bude samo jedan sim zaključan.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Hvala. Znači da su ipak simfree, lepo. Iako mi to ništa ne znači. [emoji846]

Telefon je iz prvog kontigenta, ono iz pretprodaje. Ti su uvek otključani, a sada ovo posle da li otkljucavaju ne znam.

Poslednje su svi zaključani - sem u Vip-u

NOTE 9

Provericu nekad moj, ali pošto je i on iz pretprodaje, verujem da je on sim free.

S-pen raspadi tj. već ima mnogo primera.

Strasno, takvih gresaka Samsung sebi ne bi vise smeo dozvoliti.

Još jedan Radiša u nizu....

Poslednja izmena:
Ja sam juče isto primetio da se kod ortakovog spen vrh dosta klati , ali mislio sam da je to normalno.

Najjače što na spenu piše China :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Samo treba neko da pokrene lavinu i krece zurka. Pa da je gvozdena olovka, ako je neko divljak, polomice je. Niti mrda, niti se trese, niti krivi... budite bez brige.

Poslednja izmena:
Ma smesni su ,razumeo bih da ovo komentarisu ljudi koji su vlasnici telefona i kojima se ovo desilo,ovako nasli ljudi negde da je nekom pukla olovka i eto ih odmag ovde da nam pricaju kako tel ne valja,gospodo ovo je najkompletniji i najbolji telefon ikada napravljen,tacka

Bas tako. Totalno besmisleno i glupo. Traze na sve moguce nacine mane telefonu, mozda ih i ima, ali do sada, ovo je najkompletniji telefon. Telefon je savrsen!

Nazad
Vrh Dno