Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ja sam uspeo.Pronađi na netu apk Telenor banke,pa instaliraj.Ne preko google store.Tako sam intalirao i na nekik tabletima.

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Bas malo ako ide do 5h sot-a. Jeste da je osvtljenje odvrnuto, ali sigurno može bolje. Mozda neki apdejt reši. Ako je sad oko 5h, godinu neće moći ni 4h.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Onda je on slabiji od note 8 sa autonomijom baterije, jer note 8 mi je bio od 5 do 8 SOT... A ima dosta jaču bateriju.. Složićeš se, da tvoja konstatacija nema logike...

Sent from my SM-T825 TAB S3

Poslednja izmena:
Moguće zbog rezolucije ekrana....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

I kod mene na S8+ (i to sa telenora, MSR) je falila. Posle factory reseta se pojavila mislim.

E bas si ga dobro posavetovao za Ali,to preskoci u sirokom luku,lepo kaze kolega uzmi evo+ i uzivaj,ima na kp lik koji prodaje originale ,pazario sam 256 i original je 100%

Bez ljutnje naravno,sto se tice kartica Ali zaboravite ,ne znate sta ce vsm stici ,provereno sa vise strana a i licno

Odakle su kupljene te kartice koje se nalaze na KP?
Naravno da na Aliju ima i original stvari, i naravno da neće kupiti karticu od 10$ koja ima 128gb.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam.stvarno odakle su ja sam uzeo.evo plus od 256 i radi po specifikacijama koje bi i trebalo da budu,nisam.ga pitao odakle nabavlja ali to je to ,orig je sigurno

pitah tamo na temi za telenor banku, al mozda je bolje zapravo ovde. je l neko uspeo da instalira app telenor banka na note 9? meni play store prijavljuje this app is not compatible with your device
Ja imam instaliranu. Ali nisam sa Play prodavnice skinuo, nego je prebačena sa ostalim aplikacijama sa starog telefona.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ja cu uzeti sigurno tu sa KP 64gb, veca mi ne treba, cisto da slike,video, i projekti sa posla idu tamo... a sistemski update i app nek pune memoriju

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Sto se mene tice, realno poredjenje bi bilo da se napuca dosta aplikacija u pozadini i multitsking opcija...Kada je sve uključeno, i onda da se vidi da li i koliko zaostaje ovaj sa manje RAM...Ovako, ovi testovi, su mi nekako nesigurni...

Sent from my SM-T825 TAB S3

Slazem se mara mislim da tu nece biti neke drasticne razlike,mozda jos poneku aplikaciju zadrzi u memoriji,verovatno ce uskoro neko i to uraditi pa cemo videti rezultate

Meni će realno poređenje biti za jedno dve godine posle svih nadogradnji kada se urade i pređe na pitu ili sledeći android koji bude. Takođe i ostaviti oba telefona upaljena na jedno 1000 sati pa da vidim onda da li će galerija da secka kada se ulazi/izlazi iz slike itd.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

A što ga slaga za kvalitet zumirane slike,brate mili!. Naprosto nije istina da se ne gubi na kvalitetu zumiranjem slike. To može biti do zumiranja do 2x jer je toliki optički zum,ali prilikom većeg zuma koje biva izvedeno digitalnim zumiranjem to jednostavno nije moguće. Imam Note8 i slike nastale digitalnim zumiranjem su mnogo lošije. One koje su snimene pri zumiranju od 10x su katastrofa. Nokija Lumija 1020 je na zumiranju pravila mnogo bolje slike.

Polazi klinac u prvi razred malopre, ajde da napravimo neki selfi, vadi tata telefon, oces moHega da napravis selfi a da svi stanemo. A imam rucerdu od metra. Izvadi supruga S7, stanemo svi bez problema,, slikamo se, meni podje ruka da ovo vnogo udarim od zemlju, ali se setim koliko je place. Ostade gorak ukus u ustima i toliko...

Polazi klinac u prvi razred malopre, ajde da napravimo neki selfi, vadi tata telefon, oces moHega da napravis selfi a da svi stanemo. A imam rucerdu od metra. Izvadi supruga S7, stanemo svi bez problema,, slikamo se, meni podje ruka da ovo vnogo udarim od zemlju, ali se setim koliko je place. Ostade gorak ukus u ustima i toliko...
Ne kapiram kako niste mogli svi da stanete. Imaš wide selfi. Imaš odnos da menjas... Možeš kako hoćeš

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Srigloo[emoji3][emoji3][emoji3]
bc822442945e851edd7fececb1f310ea.jpg

Ne kapiram kako niste mogli svi da stanete. Imaš wide selfi. Imaš odnos da menjas... Možeš kako hoćeš

Ne moze nista kako hocu, selfi se pravi kao sa S7, okrenes na prednju kameru i skljoc. Nema tu wide selfie i ostale gluposti, narocito ne sa klincima. FoV uzasno uzak.

Staklo nalepljeno,opet pohvala za whitestone,bolje nema.definitivno

Oko 50e 2pcs i 1200din carina ,preko mobilefun uk a mislim da je sad cena malo visa,mislim da je 50e komad

Eto dule, onda imaš jednu i za oglase ;) Sad baš gledam, te nove whitestone, počele su u paru da idu. Valjda malo ko iz prve zalepi kako treba...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ja iz prve zalepih i za s9 i za n9 ,prosto je samo pratis uputstvo,imas pakovanje sa jednim i sa dva kom,ja mislim da je uvek i bilo a sto se tice oglasa nece ici[emoji3][emoji3] ostaje kod mene za svaki slucaj

Ja sam, evo koji dan vec, baš razočaran baterijom. Možda mi donosi 5% više od S9 plus, a prvenstveno je to bio razlog prelaska. Sve sam bliži huawei-u. [emoji58]

Komsije se isto zale baterijom na N9/S9+

Koliko sam ispratio imaju problema oko samog exynos-a. Valjda je maksimalno 'odvrnut'

Ceka se Mate,tipujem da cu konacno moci opusteno dan da ne razmisljam u vezi baterije

Vrh Dno