Onda je on slabiji od note 8 sa autonomijom baterije, jer note 8 mi je bio od 5 do 8 SOT... A ima dosta jaču bateriju.. Složićeš se, da tvoja konstatacija nema logike...Bas malo ako ide do 5h sot-a. Jeste da je osvtljenje odvrnuto, ali sigurno može bolje. Mozda neki apdejt reši. Ako je sad oko 5h, godinu neće moći ni 4h.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
E bas si ga dobro posavetovao za Ali,to preskoci u sirokom luku,lepo kaze kolega uzmi evo+ i uzivaj,ima na kp lik koji prodaje originale ,pazario sam 256 i original je 100%
Bez ljutnje naravno,sto se tice kartica Ali zaboravite ,ne znate sta ce vsm stici ,provereno sa vise strana a i licno
Ja imam instaliranu. Ali nisam sa Play prodavnice skinuo, nego je prebačena sa ostalim aplikacijama sa starog telefona.pitah tamo na temi za telenor banku, al mozda je bolje zapravo ovde. je l neko uspeo da instalira app telenor banka na note 9? meni play store prijavljuje this app is not compatible with your device
Ne kapiram kako niste mogli svi da stanete. Imaš wide selfi. Imaš odnos da menjas... Možeš kako hoćešPolazi klinac u prvi razred malopre, ajde da napravimo neki selfi, vadi tata telefon, oces moHega da napravis selfi a da svi stanemo. A imam rucerdu od metra. Izvadi supruga S7, stanemo svi bez problema,, slikamo se, meni podje ruka da ovo vnogo udarim od zemlju, ali se setim koliko je place. Ostade gorak ukus u ustima i toliko...
Ne kapiram kako niste mogli svi da stanete. Imaš wide selfi. Imaš odnos da menjas... Možeš kako hoćeš
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Srigloo[emoji3][emoji3][emoji3]![]()
Extra...neka te služi i da se ne pojave crtice posle par danaStaklo nalepljeno,opet pohvala za whitestone,bolje nema.definitivno
Ali je zato odlična zaštitaOko 50e 2pcs i 1200din carina ,preko mobilefun uk a mislim da je sad cena malo visa,mislim da je 50e komad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari