Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Kod mene normalno puni... Sad mi ovo baš ne ide u glavu.

NOTE 9

Evo i grafikona. Cidi se da dobaci do 80 i tu ostane zakucan.
a502d44b4438ee2006903e1d448c7453.jpg

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Koliko je ovo smesno, nov telefon, tek izasao/podesio i vec factory reset da lupa. Dobri samsung :)

p.s. no hard feelings, samo iznosim svoje misljenje.

Poslednja izmena:
Koliko je ovo smesno, nov telefon, tek izasao/podesio i vec factory reset da lupa. Dobri samsung :)
Upravo to. Taman sam pomislio da ću se izvući sa prebacivanjem kablom sa S7-ce. Sve je bilo gotovo za pola sata. Baš sam hteo da pohvalom taj "pametni" prelazak sa jednog na drugi telefon, bukvalno sam čas posla dobio identičnu kopiju starog telefona na novom. Sada mora bekap, pa jovo-nanovo, već me muka hvata.

Uvek postoji mogućnost da je neki uređaj faličan...toga je uvek bilo i uvek će biti kod svih! E sad, ko je veći baxuz a ko manji

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nema to veze sa samsungom nego se softverski negde zabode, meni se indenticno desilo na iphonu, posle nekog updata zbog cega ne znam

Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk

A da promeniš fast/normal charge?

Iz grafika se vidi da je punio do 100%, znači nešto ga zabolo u međuvremenu.

Koliko poznajem zakon, trebalo bi da dobijes nov telefon ako problem ostane i nakon factory reseta. Tacnije, ako oni kazu da ce popraviti, ti svejedno zahtevaj novi uredjaj.

Ovo je sramota koliko cropuje kad se snima u 1080p. Pa koliko mu bre treba za stabilizaciju, pola FoV?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sad sam na poslu sa punjačem koji nema brzo punjenje na 65% sam, videćemo da li će preći 80.

Jesi uspeo preko 80%? Meni na originalnom punjacu fast charge trebalo tacno 2h da napuni sa 7% do 100%

Ovo je sramota koliko cropuje kad se snima u 1080p. Pa koliko mu bre treba za stabilizaciju, pola FoV?

To je zato što je uključena i eis uz OIS. Da nema eis ne bi bilo tolikog crop-a. Očajno, al ebiga.

To je zato što je uključena i eis uz OIS. Da nema eis ne bi bilo tolikog crop-a. Očajno, al ebiga.
Da li znas da kaza se iskljuci stabilizacija videa u podesavanjima, da li iskljucuje eis ili ois? Deluje mi da je ovo prvo. Pitam za 1080p60 posto u njemu snimam.

To je Erika negde objašnjavala vezano za stabilizacije.

Gasi EIS, sad sam ga fiksirao, i siri je FoV kada se ugasi stabilizacija videa. Primetno siri.

Da, prebacio je 80 upravo. Dakle sa običnim punjačem (nije brzi). Verujem da je problem u brzom punjenju koje je iz nekog razloga (možda i neka instalirana aplikacija) dovelo do toga da se telefon tokom noći pregreje i onda je automatski ograničio punjenje do 80 max (samsung poučen iskustvom sa note 7). Noćas opet ide na brzi punjač pa ću videti sa koliko procenata ću se probuditi.
Jesi uspeo preko 80%? Meni na originalnom punjacu fast charge trebalo tacno 2h da napuni sa 7% do 100%

To tebe ne treba da zanima, novi telefon ili novi punjač traži.

Baš tako. Ima da puni do 100% sa bilo kakvim punjačem, sporo ili brzo

Terza sad sam i ja ugasio da probam...definitivno ogromna razlika u cropu! Hvala što me podseti za ovo.

Poslednja izmena:
E to je info koji mi je mnogo bitan...tnx dule!

@Proday Jesi video moje SS? sa 4h razgovora
Mogu da potvrdim ono što je Dule rekao
NOTE 9

Poslednja izmena:
Dejane, kazes da ti mnogo bolje lezi u ruci od S9+? Meni bas naprotiv kad sam probao u poslovnici, mozda se treba navici

U11 via TT

Dejane, kazes da ti mnogo bolje lezi u ruci od S9+? Meni bas naprotiv kad sam probao u poslovnici, mozda se treba navici

U11 via TT
Nije sad da je to neka velika razlika - malo bolje leži, bar meni i više mi se svidja ovaj kockastiji izgled. Još kad bi izbacili edge mjau bio bi pun pogodak

NOTE 9

@Proday Jesi video moje SS? sa 4h razgovora
Mogu da potvrdim ono što je Dule rekao
NOTE 9
Video sam, hvala i tebi...definitivno 15-20% bolja autonomija od 9+ koliko mogu da primetim.
Što se oblika tiče, nema mi logike da note lepše leži u ruci obzirom da je oštriji po ivicama i da više "bode" u dlan...mislim isti je gotovo kao n8 a sa pomenutim sam imao upravo taj problem. E sad, da je lepši to definitivno i meni jeste.

Probao sam i definitivno ne leži bolje u ruci od S9+. To da li je lepši je subjektivno ali za džep i u ruci je osetno lošiji od S8/S9+.

Poslednja izmena:
Kako kome - ne može svima isto da odgovara. Razumljivo

NOTE 9

Edge je po mom mišljenju jedan od bitnih detalja koji razlikuje premium Samsung telefone od kineza. Ko hoće ravan ekran ima za duplo manje para Mate 10 koji jedva da zaostaje za Note 8 i 9.

Vrh Dno