Upravo to. Taman sam pomislio da ću se izvući sa prebacivanjem kablom sa S7-ce. Sve je bilo gotovo za pola sata. Baš sam hteo da pohvalom taj "pametni" prelazak sa jednog na drugi telefon, bukvalno sam čas posla dobio identičnu kopiju starog telefona na novom. Sada mora bekap, pa jovo-nanovo, već me muka hvata.Koliko je ovo smesno, nov telefon, tek izasao/podesio i vec factory reset da lupa. Dobri samsung![]()
Sad sam na poslu sa punjačem koji nema brzo punjenje na 65% sam, videćemo da li će preći 80.A da promeniš fast/normal charge?
Jesi uspeo preko 80%? Meni na originalnom punjacu fast charge trebalo tacno 2h da napuni sa 7% do 100%Sad sam na poslu sa punjačem koji nema brzo punjenje na 65% sam, videćemo da li će preći 80.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
To je zato što je uključena i eis uz OIS. Da nema eis ne bi bilo tolikog crop-a. Očajno, al ebiga.Ovo je sramota koliko cropuje kad se snima u 1080p. Pa koliko mu bre treba za stabilizaciju, pola FoV?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Da li znas da kaza se iskljuci stabilizacija videa u podesavanjima, da li iskljucuje eis ili ois? Deluje mi da je ovo prvo. Pitam za 1080p60 posto u njemu snimam.To je zato što je uključena i eis uz OIS. Da nema eis ne bi bilo tolikog crop-a. Očajno, al ebiga.
Jesi uspeo preko 80%? Meni na originalnom punjacu fast charge trebalo tacno 2h da napuni sa 7% do 100%
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Nije sad da je to neka velika razlika - malo bolje leži, bar meni i više mi se svidja ovaj kockastiji izgled. Još kad bi izbacili edge mjau bio bi pun pogodakDejane, kazes da ti mnogo bolje lezi u ruci od S9+? Meni bas naprotiv kad sam probao u poslovnici, mozda se treba navici
U11 via TT
Video sam, hvala i tebi...definitivno 15-20% bolja autonomija od 9+ koliko mogu da primetim.@Proday Jesi video moje SS? sa 4h razgovora
Mogu da potvrdim ono što je Dule rekao
NOTE 9
+1Nije sad da je to neka velika razlika - malo bolje leži, bar meni i više mi se svidja ovaj kockastiji izgled. Još kad bi izbacili edge mjau bio bi pun pogodak
NOTE 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari