Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Barem iz mog iskustva odmah uradim fleshovanje see tipa nemac DBT i posle toga redovno stizu update.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Izasao je, pusten je zvanicno "Nemac DBT" sad mi ostali cekamo, dal ce sutra, za dva dana, 5 dana, ne zna se....uglavnom ja ocekujem usokoro u narednih par dana SEE, doduse svaki dan proveravam. :)

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Malo, sada nije sve tako natrpano, mnogo toga su prebacili u "More"

upload image

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
aha, znaci smo to...
meni je grozno sto kada u slabim svetlosnim uslovima snimam 4k u 60fps jako je mutno... grozno
na Mi9 Pro je mnogo bolje...

Isto je to meni bilo ona oneplus 6 kad je u pitanju 60fps video. Tako da kad hoces u slabijim uslovima da snimas bolje snimaj 30fps.

Grunuo sam 10-ku preko odina... Prvi utisci, pozitivni. Sve mi nekako ispeglanije, brže, lepše:) Gesture su stvarno top! UI kamere je sad super, jer su modove prebacili u podmeni. Jedino me interesuje, jel uspeo ko da vrati/ aktivira standardni prikaz za screen time?

Malo, sada nije sve tako natrpano, mnogo toga su prebacili u "More"

Možes to da vratiš nazad kao što je bilo pre - pretrpano :) Samo klik na olovku. Neke modove koje inače koristim (Night, Panorama...) su mi isto tako pomerili u "More". Isto je kao kod Note10 koliko vidim.

Evo posle nekoliko dana 10ke nemacke preko odina pa hard reset. Fino radi mislim da ne umisljam jeste nekako malo fluidnije radi nije ni pre lose radio. Zasigurno meni je baterija malo bolja, prilicno siguran signal bolje hvata ili pojacali ovi iz telenora (jedan deo Nisa losiji je signal ne znam zasto. Na poslu svlacionice su bukvalno ispod zemlje sad hvata signal pre nije). Preuredilisu meni kamere po meni ok ali nisam stigo da fotkam da li ima poboljsanja sama kamera...sve u svemu ok 10ka za sad

Uzeh Note 9 Snapdragon Usa verziju,da li se preporucuje neko zastitno staklo koje ima u Beogradu ili na oglasima da se poruci?
Imao sam ranije obicni Note 9 i baterija je drzala oko 7.5h sota ekrana,nadam se i da ce Snapdragon verzija biti tako dobra sa baterijom.

Sad gledam Samsung izbacio Note 10 lite.
Pogledah specifikacije,ono prepakovan Note 9.

Послато са SM-Note 9 помоћу Тапатока

Uzeh Note 9 Snapdragon Usa verziju,da li se preporucuje neko zastitno staklo koje ima u Beogradu ili na oglasima da se poruci?
Imao sam ranije obicni Note 9 i baterija je drzala oko 7.5h sota ekrana,nadam se i da ce Snapdragon verzija biti tako dobra sa baterijom.
Ako je ispravan i nije previše mator, baterija bo morala biti solidno bolja!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ajde baš napiši koliki ti je SOT na SD Note9.

Evo SOT od pre pola sata na US - SD Note9 (korišćen od avgusta 2018)
978c5d4e1b65744941d11f6a394b0758.jpg

Samo treba napomenuti da se ne koristi internet, da je ukljucen airplane mode i da se koristi na najnizem osvetljenju.

Normalnim koriscenjem telefona ovo nije moguce.

Ovo definitivno nije realno u normalnom korišćenju, u tim uslovima ja sa P30 Pro izvučem po 14h, veze s vezom nema.
A prosek mi je 6,5h. Treba napisati upotrebu telefona pored SOTa, on sam ništa ne znači. Može da varira bukvalno trostruko u 2 dana.

Da li je normalno ili nije normalno, ne znam. Prvi put držim telefon u rukama. Očigledno je dobar telefon :)
Internet se koristi, sim kartica je u tel. Baš je dosta rađeno na telefonu jer je upravo juče urađen hard reset, nakon čega se telefon napunio i od tog momenta se sređivao za lične preferencije korisnika (telefon je uzet polovan od korisnika koji ga je koristio od avgusta 2018).
Ovo je upotreba svega od jučerašnjeg hard reseta i punjenja (piše pre koliko sati je napunjen, od tog momenta su i sve navedene aktivnosti bile radjene).
Da li je u pitanju američki Snapdragon? :) tj odličan telefon?
Prosudite sami... :) Ja baš nemam nikakvog razloga da Photoshopiram baterry usage, svi koji me znaju ovde, znaju i moje lične preferencije po pitanju telefona a to nije ovaj. Slučajno sam videla da je neko pitao kako radi US SD Note9.
I... izgleda da ja ovaj telefon savršen i da ću možda promeniti preferencije... :)
da815ec0152b7d211bea8dc8b5072b91.jpg
26776b116ed2f2a3e786f8ce23408279.jpg

Baterija je bas dobra nema sta.[emoji4]

Sent from my SM-A805F using Tapatalk

Meni izgura SD verzija tacno 7h sota,sa igricama,mp3 na sluskama,dan ipo koriscenja.Moze i bolje sigurno.

Da li neko zna podatak koliko note 9 ima propustnu moc interneta?

Imam opticki net kod kuce 100/40. Na kompu uvek izvucem tu brzinu. Note mi javlja 60/40. Da li da menjam ruter ili je to najveca brzina koju moze da izvuce tel?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Meri sa nekim drugim bezicnim uredjajem . Njihova oprema je djubre(mts) tako da me ne cudi da je toliko slabije

Sent from my iPhone using Tapatalk

Note 9 na mts opremi ( q2 na 5ghz) ;)

Paket 400/160 stim sto mi je upload greskom ogranicen na 40...

A evo i baterije, ovo je po meni bas katastrofa, dolazim sa mate 10 pro gde sam u ovo doba dana imao 40% :)

I jos rezolucija nije na max nego ono srednje podesavanje...

d21071558f1fc95609931e20da700e87.jpg
1db67af22f556aef1c93c4c13e496b1d.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam imao od 7 do 8h sota na exinosu uvek.Sa igricama,2 dana drzala baterija.Ali zbog polomljenog ekrana sam ga prodao.

I February nam stiže android10 10.0
c94e9215f0621438f6f699105f7eed4e.jpg

Koliko sam ja video ima na sammobile DBT A10 za N9 da se skine

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno