Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Uzeo sam Nillkin zaštitu za njega, top je legla

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

10% baterije mi je skinulo preko noći. Ostavio sam WiFi + 4G da rade kao i AOD. Kako je kod vas? IPhone mi preko noći skine samo 2-3 % baterije kada ga ostavim ovako.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Tako je i kod mene , vratio sam sve na fabričke postavke , nijedna app nije onemogućena , Adhell sam deinstalirao - znači full stock. Sve upaljeno (4G, WIFI, AOD, Sync, Lokacija full ... i preko noći 1%- 1,5% na sat troši bateriju .
989d8a05f4648e81659ad19a39baf861.jpg

Telenor, stigao novi update:

02bb4384bc7002c1895e1eac45b38962.jpg

2423c244f8b493f9d08acd963595c547.jpg

Poslednja izmena:
I ja sam uzeo u Telenoru, ali nije mi još ništa stiglo. Verovatno ne stiže svima u isto vreme.

Evo meni jutros izbacio ovaj update mada još nisam instalirao:
c3b8e979d05e14d556fbc098eb8656a9.jpg

10% baterije mi je skinulo preko noći. Ostavio sam WiFi + 4G da rade kao i AOD. Kako je kod vas? IPhone mi preko noći skine samo 2-3 % baterije kada ga ostavim ovako.

Na iPhone-u nisi imao aod (stalno upaljen ekran), zbog toga i manja potrošnja odnosno veća na Note.

AOD može da se isključi noću, odnosno ne samo noću već u bilo kom periodu koji podesite.

Stigao i meni u telenoru, za sad djeluje sve isto, ne vidim neke razlike

Koji wireless punjač preporučujete? Kakav je Samsungov od 10k dinara?

Dobar je, fast charging, kvalitetne izrade. Rasklapa se ukoliko želiš da ga koristiš kao stalak i gledaš nešto dok se telefon puni a možeš i samo da položiš telefon na njega.
Puni i kad se ima clear cover na telefonu.

kod tih wireless punjača uvek gledas kolike su snage, jer mnogi ne mogu da probiju neke robusnije futrole. Samsungov je dobar. Proverio sam.Ovi kinezi ne mogu da probiju moju kožnu wallet futrolu a ni sinovljevu nilkin armour

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Ja nikad ne koristim AOD, mnogo bolja funkcija je edge lightning....
To su dvije funkcije zasebne koje se mogu istovremeno koristiti. Jedna ne isključuje drugu. Uostalom edge lighting baguje da je to strašno, odnosno ne radi na svim aplikacijama.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zna li neko koji firmware (i da li uopšte postoji) je bez one smaračke notifikacije za device security? Znam da na s8 postoji firmware u kojem je to onemogućeno ili šta god. Tipa kad kliknete na optimize dobijate 100/100 iako nije uključen antivirus.

Čini mi se da je Vojkan to našao ako ne grešim.

Grešiš...od avgusta je to uvedeno i na s8 nažalost. Ja kad odradim factory bude mi 100/100 i bez antivirusa, ali posle par dana se smanji na 90/100 iako nisam radio update ni za app niti sistema 🙁

Jel moze pomoc,ako moze neko da mi napise firmware za note 8 od operatera nasih? Hvala

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Grešiš...od avgusta je to uvedeno i na s8 nažalost. Ja kad odradim factory bude mi 100/100 i bez antivirusa, ali posle par dana se smanji na 90/100 iako nisam radio update ni za app niti sistema 🙁

Hvala puno na odgovoru, spasio si me kopanja 🙂

Inače ne znam jeste li videli, trenutno većina proizvođača maski za telefone ima ili 50% off ili free shipping akciju. Dobra prilika da se pazari nešto. Ja se razmišljam da uzmem UAG Monarch, jedino me nervira što nema kickstand.

Odličan je UAG samo i on prilično dimenzije povećava. Monarh je posebna klasa kvaliteta al zato cena, uh

Baterija je baš slaba, razočarao sam se:
3ad88642758c09fcd4c0bbc0fdb25e1e.jpg

Nešto se tu čudno dešava što se nikako ne slaže 😉

Nesto ti jede bateriju. Ocigledno je.

Meni je od 100% do 20% uz slušanje muzike preko BT slušalica, uključen data i kasnije WiFi izgurao preko 7h SOT.

Sinoć ga skinuo sa punjača, od jutros do sada sve vreme data on i na 69% sam...

Nešto kod tebe nije baš kako treba... [emoji53]

Nazad
Vrh Dno