Isto i na S8, probao sam da izbacim gmail iz doze ali opet isto, češće ne dobijem notifikaciju nego što je dobijem... isti problem imam i sa kalendarom, ovo vučem još sa nexusa 5x i 6p, mislim da je android nešto debelo zeznut na tom poljuOd pre nekoliko dana sam vlasnik ovog telefona i zaista sam oduševljen. Samo,imam jedan mali problemčić,ne stiže mi obaveštenje na statusnu liniju kad dobijem gmail poruku, već moram da uđem u aplikaciju da bi proverio da li ima novih poruka. U podešavanjima je čekirano da mi stižu obaveštenja. Da li je možda neko imao sličan problem ili možda zna u čemu je fora?
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Zar nisu svi sa jednim SIM slotom i drugim hibridnim tj. za koji može da se bira da li će u njega ići SIM ili memorijska kartica?I ja sam na vipu dobio update. Mozda ovi sa singl sim kasne.
Imaš neki na čekanju?pa koji je ovo kod mene? imam jedan update koji ceka.![]()
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nisu svi duos. Telenor je jedno vreme imao samo singl sim.Zar nisu svi sa jednim SIM slotom i drugim hibridnim tj. za koji može da se bira da li će u njega ići SIM ili memorijska kartica?
ovo neću još dok je vidim da ne cedi [emoji367]. A inače ne radim nikada update. međutim, dobio sam fon sa najnovijim firmware pa sad nema više ni veze. Ako neko ima [emoji367] drain sa ovim update neka napiše.. Jer cekam da vidim kako ste prošli...Imaš neki na čekanju?
Kada si ovaj dobio?
Ja imam taj a dobio sam pre neki dan
Novembarski
NOTE 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari