Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Pa evo, na verizonu se pojavio, vrv će i ostali uskoro da isprate.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Od pre nekoliko dana sam vlasnik ovog telefona i zaista sam oduševljen. Samo,imam jedan mali problemčić,ne stiže mi obaveštenje na statusnu liniju kad dobijem gmail poruku, već moram da uđem u aplikaciju da bi proverio da li ima novih poruka. U podešavanjima je čekirano da mi stižu obaveštenja. Da li je možda neko imao sličan problem ili možda zna u čemu je fora?

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

probaj ovde
b747eb8a96534aa1819f6ea5aead5e9c.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

A što na Gmailu nema bedževa? Ja bez njih ne mogu da živim.

Jedna stvar me zaista zbunjuje:
Na N950FXXU1AQI1 (SEE) - ima mikro lagova tu i tamo , baterija (kad je sve uključeno u fulu) vrlo loša - poredim sa S8+
Na N950FXXS1AQK9 (SEE) - Telefon kao preporođen , mnogo brže radi od S8+ , baterija bar 20% duže traje nego na predhodnom FW
A changelist je ostao isti 12007350 ?! ... baš čudno .

Poslednja izmena:
Od pre nekoliko dana sam vlasnik ovog telefona i zaista sam oduševljen. Samo,imam jedan mali problemčić,ne stiže mi obaveštenje na statusnu liniju kad dobijem gmail poruku, već moram da uđem u aplikaciju da bi proverio da li ima novih poruka. U podešavanjima je čekirano da mi stižu obaveštenja. Da li je možda neko imao sličan problem ili možda zna u čemu je fora?

Isto i na S8, probao sam da izbacim gmail iz doze ali opet isto, češće ne dobijem notifikaciju nego što je dobijem... isti problem imam i sa kalendarom, ovo vučem još sa nexusa 5x i 6p, mislim da je android nešto debelo zeznut na tom polju

Ma mrzi me da se zezam sa skandinavcem, čekam da Telenor to pusti kao što su i drugi ovde zvanično dobili update... Ili su svi išli preko skandinavca i niko nije dobio zvanično?

Mi iz mts-a smo svi dobili isti dan valjda,bar do sada se niko nije zalio da nije dobio.

Ja sam u telenoru dobio ali je telenor Cg

I ja sam na vipu dobio update. Mozda ovi sa singl sim kasne.

pa koji je ovo kod mene? imam jedan update koji ceka.
365aa3f75c623fea9f22c397c41b55a0.jpg

Pa to lako mozes da proveris:
Settings > Connections > Sim card manager

Onda verovatno nije dual sim,na kutiji bi trebala da ti pise oznaka N950F/DS i na ledjima telefona DUOS. 20171209_202240.jpg

EDIT: Pretece me kolega.

Poslednja izmena:
Imaš neki na čekanju?
Kada si ovaj dobio?
Ja imam taj a dobio sam pre neki dan
Novembarski

NOTE 8
ovo neću još dok je vidim da ne cedi [emoji367]. A inače ne radim nikada update. međutim, dobio sam fon sa najnovijim firmware pa sad nema više ni veze. Ako neko ima [emoji367] drain sa ovim update neka napiše.. Jer cekam da vidim kako ste prošli...

8cc84ad19729973c12a9d4b6fd41bea0.jpg

Poslednja izmena:
2ebbxqd.jpg

s67luh.jpg

Izvukoh 6h sot, al jedva, znaci podesavanja i koriscenje koje stalno drzim..high performance, aod, wifi+4g, bt, osvetlenje na auto, pozivi,poruke, malo igrice..po meni bas ok update. Treba samo zaobilaziti update samsung pay, samsung shop i slicne aplikacije, one cini mi se poremete bateriju.

Poslednja izmena:
Jel dobio još neko poklon od telenora?!

ea34b0188a80b4d9cd2d16593355932c.jpg

Vrh Dno