Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Pa PDV radi posao sam iz HU. Moracu da cekam neko vreme jer sam ovde uzeo DJI Spark fly more combo 🙂 koji sutra donosim u RS. Da sam video N8 pre drona, tesko da bih drona uzeo.

Ovako zena ne da da uzimam i to 🙂. Ona jos nije torbu nasla a ja hahaha.

Realno ne vredi nijedan telefon toliko.....ali bas nijedan , pa bio to i Note....

Slazem se,ali i kada padne na 700€ za par meseci,opet ce neko reci da ne vredi toliko i cekace godinu dana da padne na 500€,itd... Cekaj ovo,cekaj ono,prodje zivot u cekanju... Ko hoce top model odmah,mora da plati i to je valjda svima jasno,a cene su takve kakve jesu,mi smo im to i dozvolili u neku ruku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ču za par meseci...pa pisao sam već da je juče bio na oglasima sa dexom za 820e...prodaš dex i eto ga odma na 700e 😀

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Super ako je tako,ja trazio na kp,krecu se oko 920-960€. Mozda je bas nekome frka za kes,ili je neka prevara :d

Dobio I power bank I dex

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Super ako je tako,ja trazio na kp,krecu se oko 920-960€. Mozda je bas nekome frka za kes,ili je neka prevara :d

Gledaj na mobilnomsvetu, na kp su većinom ovi što šveraju

To je ekstra,ja dobijam samo dex koliko sam skontao,mada nisam kod njih kupio. Javljajte kakva je baterija [emoji16]

Javite ako stigne nekome iz Telenora, od juče im stoji na sajtu da ga nema na stanju.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Otišao do mts i čačkao malo. Baš je gadno lagovao kada sam ga uzeo. Kao da nije telefon od 900e. Posle 20-ak sekundi se unormalio. Ne znam da li trotluje ili šta ali baš bzv. Inače baš ogroman telefon. S8+ nekako najbolje veličine...

To je ekstra,ja dobijam samo dex koliko sam skontao,mada nisam kod njih kupio. Javljajte kakva je baterija [emoji16]
VIP standardno daje onaj powerbank svima koji poruce online. Prilicno zgodan, ali daleko od neceg skupog 🙂 5$ value 😉

Javite ako stigne nekome iz Telenora, od juče im stoji na sajtu da ga nema na stanju.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Ja sam danas pokupio u Telenoru. Rezervisan 24.avgusta.

I dex, naravno.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Ajmo ljudi, gde su impresije :d

Ti odmah djonom u kost :d Mozda ljudi nemaju vremena,ili su jednostavno skrti na recima,ja ga necu stedeti sigurno :-devil-:
Nego,vidim da se uglavnom za S8/+ preporucuje ultimate shield staklo,pretpostavljam da sa njim nema greske ni u ovom slucaju? Ako je neko nasao neko kvalitetnije kod nas,bar za prvu ruku,neka javi.

Poslednja izmena:
Čestitam svima. Da budete zadovoljni za sve pare. Čekam utiske, kao poređenje sa iP7 plus (pogotovo jačina i kvalitet zvuka u toku razgovora).

Šalu na stranu. Za sada sve je ok.A da je klizav klizav je.Izuzetno brz,jedino sam primetio da laguje kada prepoznaje rukopis pri pisanju poruke.Naime,zakoči se na sekundu dve,kad se pošalje takva poruka.Ekran fantastičan.Ne dozvoljava prebacivanje programa na sd ksrticu.

Ja nisam relevantan za to,jer mi je non stop uključen bluetooth,zbog veze sa satom,i radi mi hot spot na telefonu,ali sam za sada izuzetno zadovoljan.

Pa ti si itekako relevantan, meni BT takođe uvek upaljen zbog sata. Ovi što ubiju pola telefona i koriste u tunelu, oni nisu relevantni sa njihovim 8/10 ekrana.

Šalu na stranu. Za sada sve je ok.A da je klizav klizav je.Izuzetno brz,jedino sam primetio da laguje kada prepoznaje rukopis pri pisanju poruke.Naime,zakoči se na sekundu dve,kad se pošalje takva poruka.Ekran fantastičan.Ne dozvoljava prebacivanje programa na sd ksrticu.

Kako ne dozvoljava na sd karticu, koliko sam video u nekom review-u takođe ima opciju za forsiranje upisa na sd u dev options (predzadnja na slici)
248afa0dfedb9936d25025509ced5cfc.jpg

Kako ne dozvoljava na sd karticu, koliko sam video u nekom review-u takođe ima opciju za forsiranje upisa na sd u dev options (predzadnja na slici)
248afa0dfedb9936d25025509ced5cfc.jpg

Hvala lep😵mogucio opciju i sada to radi.

haha 😀 aman! kad cete vise da shvatite da to zavisi za sta si ga koristio! daj mi tvoj telefon, na dan garantujem ti da cu da ga ubijem za sat vremena, pa cu onda da kazem: iju koliko je losa baterija, 100% za 1 sat sot. uzas
Sta ti decko pricas..

Ovo je realno lose, super sto je upaljen bt, ali po meni bateriju vise trose fb, mesindzer itd.. Oni jedu bateriju i u pozadini a ne koriste se. Baterija 3h SoT na telefonu od 900e, to je sramotno. Samsung botovi mogu da placu do sutra ali ovo je katastrofa. Plus sto ce drugih 50% mnogo brze da se potrosi nego prvih.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Lepo priča, jesi li koristio ikada hotspot pa komentarišeš da je ovo loša baterija? Mogao je da ima i 0h sot za tih 26%, šta li bi tek onda rekao?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno