Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Čestitke .. čudno da si izabrao ovu cigletinu 🙂

Mada bilo je i vreme da vidiš šta znači pravi displej, makar dok ne dođe iphone X

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pa nije mi nista veca cigla u odnosu na 7 plus,koliko je duzi,toliko je i uzi. [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni sutra stiže Nota + dex
Javili mi danas

GALAXY S8+

Iskreno iz nekog razloga mnogo bolje S8+ lezi u ruci.
Ovo sto sam ga cackao do sada, isto sve ko S8+ sem nekih opcija za kameru i s pen. Ali s8+ mi je dosta laksi za rukovanje

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Sve to stoji, ali note je note 😉 A vama kojima stižu narednih dana, skidam kapu, po meni bolje niste mogli odabrati!...neka vas služi za sve pare.

Sem ako intezivno ne koristis olovku, zasto ici na Note 8, a ne na S8+?

S8+ TT

Ne znam.. note 8 je takva cigla da se to rečima ne može opisati 🙂 9mm debljine plus sav kockast , nešto tipa kao Xperia Z

Pa ako ti je lepsi dizajn,znaci ti dual kamera,2GB rama vise svakako dobro dodje,a olovku ako iole malo koristis,dobijas novo korisnicko iskustvo. Naravno da nema logike doplatiti 300+€ u ovom trenutku,ali nije bas ni da su isti telefoni.

note 8 je za ljude sa velikim sakama..Nije za pokazivanje u kafiću, mada je lep fon..S8 je više fensi za te stvari.

Sent from SM-T825 Tab S3

Pridruzujem se cestitkama, odlican telefon.

Imaš i da raširiš sliku preko celog ekrana da bude wayfinder za razliku od s8...doduše po cenu hdr prečice.

Imaš i da raširiš sliku preko celog ekrana da bude wayfinder za razliku od s8...doduše po cenu hdr prečice.

Kome li je ovo palo na pamet da mi je znati... Valjda će na S9 vratiti na staro.

Kamera app na S3/4 je bila zakon 🙂

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja se iskreno razmisljam da vratim N8 i zadrzim S8 pored S8+.
Telefon uopste nije praktican za drzanje jednom rukom kao S8+ :/
A i S8+ mi je dosta lepsi jer je nekako zaobljen, dok N8 izgleda kao pravugaonik

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je recimo dosta lepsi Note8 od S8/8+,vise mi se svidja taj kockasti dizajn nego sapunasti kod s8/8+....cackao ga pre neki dan u Bigu u Samsung store-u,mocna sprava,nema sta.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jos jedna prednost N8 je sto konacno mozes da dobijes dual sim sa normalnom garancijom,kome to znaci,naravno.

Jedno je lepota, a drugo sa čime se lakše rukuje. Prvo varira od osobe do osobe, drugo je za sve manje više isto. Za note se zna kakav je i da lošije leži u ruci. Napravljen je kao uređaj koji se koristi sa dve ruke i to se unapred zna kada se kupuje isti 😉

Tozo dok se razmišljaš, a ti vraćaj...još će ti i para ostati 😉

Konačno.
9a807d4d86670635d87bd3a7310ea5e9.jpg

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Note 8 i treba da izgleda kao pravougaonik , logicno da je S8 i S8+ laksi za rukovanje zbog samog oblika , zaobljenih ivica i svega sto to prati , Note je ipaak ozbiljniji uredjaj i treba da ostavlja takav utisak. Mislim da su trebali skroz ravan ekran da stave , to bi mu jos dalo na ozbiljnom izgledu , ovako je Samsung malo prosirio ciljnu grupu gde ce regularni svakodnevni korisnici pojuriti ovu serije , a ne samo biznis korisnici kojima je najvise i potreban

Pitanje je da li vam treba telefon ili tablet. Ne znam šta znači ozbiljniji uređaj kad je u suštini isto što i S8 plus olovka. Daleko od toga da je olovka potrebna svima.

S serija je njima najbitniji uređaj i tu će najviše love ulagati. Sa manjim o većim modelom, pokrivaju 95% publike.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izgleda da i Note 8 dobija mogućnost snimanja 4k videa u 60fps kao i Iphone X
Ovo je slika sa zvaničnog sajta
695dd458e49ea023a372cbab41c6f532.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nadam se da će taj updejt doći i do s8/s8+

Ne razumem se mnogo u sve to, ali mi je malo čudno da tek tako putem jednog apdejta omoguće 60 fps, ako je hardver sposoban za to, zašto onda to nisu omogućili ranije?
U svakom slučaju ako je to moguće i na s8/s8+, svaki update je dobro došao [emoji3]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Koja je cena telefona kod nas?

Danas sam probao u N8 u Barseloni i malo je reci da sam odusevljen. Prelep telefon. Definitivno moj sledeci fon. Steta samo sto Samsung nije nasao bolje resenje da upakuje bateriju preko 4000mah pa i po cenu toga da bude skuplji.

Redovno u radnji oko 126.000 din.
Dobra fora sa update 4k 60fps...da vidi narod da rade na softveru u pravom smeru kad hoće.

Koja je cena telefona kod nas?

Danas sam probao u N8 u Barseloni i malo je reci da sam odusevljen. Prelep telefon. Definitivno moj sledeci fon. Steta samo sto Samsung nije nasao bolje resenje da upakuje bateriju preko 4000mah pa i po cenu toga da bude skuplji.

Gde da bude skuplji,malo li je tih 1000€ sto smo istresli? [emoji23]

To je ta cena. Ovde 980e. Protective case 60e.

4k 60p je dobro za 5% korisnika jer onih 95% nema masine koje guraju 4k obradu. Ne vidim poentu 4k ako se ne pakuje video...

Svakako za 1k evra vise ne mogu da izmisljaju toplu vodu da bi cenu opravdali.

I ovde je case preko 7k din,bar onaj Alcantara sto sam ja porucio,bas bezobrazluk,ali lepsi nisam video za moj ukus.

Realno ne vredi nijedan telefon toliko.....ali bas nijedan , pa bio to i Note....

To je ta cena. Ovde 980e. Protective case 60e.

4k 60p je dobro za 5% korisnika jer onih 95% nema masine koje guraju 4k obradu. Ne vidim poentu 4k ako se ne pakuje video...

Svakako za 1k evra vise ne mogu da izmisljaju toplu vodu da bi cenu opravdali.

Само што у иностранству можеш да узмеш ПДВ.
А цена ко цена... Свакако је превише, који год да је телефон у питању.

Nazad
Vrh Dno