Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Videćemo ...
Imao note 4, note 5 nije ni stigao u Evropu, note 6 preskočen, note 7 eksplodirao i povučen iz prodaje ...

Uz sve to S serija postala hardverski jača i bolja za kupovinu - note totalno izgubio smisao...
Ostala olovčica i to je to .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
To da ali pitanje je da li oni mogu da izdrže na jednoj prezentaciji godišnje .. sa note serijom su izbacivali skup mob svakih 6m. Očekujem opet sledeće god note8 u isto vreme.

Greota, a bese lep ... Mozda ga poprave i prodaju kao Note Fire.

Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока

Ti to nisi napisao ,zato sam te i postavio pitanje da pojasnis. Naravno opet si napisao istu glupost pa se zaključak sam nameće .

20milijardi (ili oko 17,18) ,piše na netu. Što zbog manjka prodaje od 20mil primeraka što zbog bežanja akcionara
Ma ameri i ovi njihovi mediji sto hajpuju ovo sa notarom bi voleli kada bi se samsung ugasio i pa apple vlada i oni njihove stare kante po 10000kubika sa otpada sto ih restauriraju da se to vozi i kupuje po svetu a ne da da samsung izgubi 17, 20 ili 100 milijardi [emoji35]

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

14720396_993336320821623_1050363882736168317_n.jpg

Burazer me nasao i rece da mu nisu juce poslali note 7 jer je uradjen totalni oppziv uredjaja. razocarao se.Daju mu iphone 7 a on to nece pa ce pokloniti mojoj supruzi jer " ta ***** ne koristi". Tako da apple sektas u mojoj kuci opet ,pored iphone 6splus 64gb dobija i iphone 7...poludecu.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pa kakav je to poklon kada je iPhone 7 jeftiniji od Note 7?? (koliko se secam MTS cena, kod druga dva je mozda drugacije)
To neki dziber od nasih operatera? (verovatno MTS)

Pogledaj sliku opet i prevedi sa eng na Srpski.
U pitanju je punjenje a ne deaktivacija bombe, tako da ima kompletno odelo a nema zastitu za ruke.

Upokojiće samo ime, kao što i sami kažu steklo je neželjenu reputaciju :)
Biće Note i posle Notea, pod drugim imenom ali ostaće phablet dimenzije, olovka i top cena/model iz vrha ponude.
Videćemo ...
Biće drugi sa olovčicom :)

Ma nazvace ga Pro da bi se takmicili sa Apple-om... Jer i MS i Apple vodece modele vode kao PRO verzije i verujem da ako i ima shtosa uopste u celoj situaciji, to je upravo taj... A zamenu za Note je vrlo tesko naci, da se ne lazemo.. Evo ja sam planirao kupovinu i sad bukvalno ne znam sta bih uzeo..

Burazer me nasao i rece da mu nisu juce poslali note 7 jer je uradjen totalni oppziv uredjaja. razocarao se.Daju mu iphone 7 a on to nece pa ce pokloniti mojoj supruzi jer " ta ***** ne koristi". Tako da apple sektas u mojoj kuci opet ,pored iphone 6splus 64gb dobija i iphone 7...poludecu.

Sent from my iPad using Tapatalk
Ja bi se razveo [emoji1] [emoji1] [emoji1]

S7 EDGE

Tu deluje da je neko ovde ozbiljan [emoji33] [emoji23]

http://www.benchmark.rs/vesti/samsung_napusta_note_brend-67715

Nema loznice da napiše nešto :D
Kakve sve gluposti piše ovaj benchmark :D

Ma nazvace ga Pro da bi se takmicili sa Apple-om... Jer i MS i Apple vodece modele vode kao PRO verzije i verujem da ako i ima shtosa uopste u celoj situaciji, to je upravo taj... A zamenu za Note je vrlo tesko naci, da se ne lazemo.. Evo ja sam planirao kupovinu i sad bukvalno ne znam sta bih uzeo..

Tako nešto i ja mislim ...
Što nema, nekada nije bilo - epl nije imao ovu dijagonalu, s serija je uvek bila hardverski slabija od note - ni to više nije slučaj ...
Sad samo da prepakuju malo i ubace olovčicu negde :)

Poslednja izmena:
Uglavnom izbegavam da pišem glupe postove tako da..

"Nego me zabrinuo tvoj post.. tako nešto napisati je van svake pameti". :)

ahhahaha.... [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Inace, moram da ti napišem da si u zabludi za note seriju. Olovka tj SPen je jako uspeo poduhvat i to neće niko normalan da ugasi u prozvodnom smislu. Za mene i mnoge, koji smo poslovni korisnici, koji olovku obilato koriste, nota je jedini razlog za kupovinu a posebno sa opcijom digitalnog potpisa pdf dokumenta.

Imao sam note i znam o čemu pričaš ...
Lepo je što koristiš pun potencijal telefona, ali većina korisnika ne koristi ni olovčicu, a ne digitalni potpis ...
Kod drugara sve isto kao kad je kupio (kupili note 4 u isto vreme) i gore u statusu mu mesecima stoji obaveštenje za update sistema (ima v5 android i dalje) :)

Poslednja izmena:
Pokloni + popust na s7 za korisnike koji menjaju note 7 u Telenoru.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno