Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Mislim da su im baterije iz njihovog Samsung SDI
inace Samsung SDI je slao sampleove svojih baterija Tesli za automobili i stacionarni storage i naravno rekli su im neka hvala
tesla je imao problem takodje pre izvesnog vremena . Kod Note 7,proizvođač baterija je neka kineska firma

Sent from Note 5.

Poslednja izmena:
Onaj u Avionu, nije mogao nikako da sabotira... pusti te priče... Samsung se pokazao pohlepan za kintu.falšira i dalje sa kineskim baterijama. http://m.pocketnow.com/2016/10/09/s...l&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Sent from Note 5.
Naravno, ali evo primer: pre par dana ide vest da se zapalio Mi4C. Lik seo na telefon u zadnjem džepu, telefon se bukvalno prepolovio i baterija se zapalila. Kad je toliko piglu i seda na telefon, onda neka bude šmeker i ćuti o svojoj gluposti, a ne da krivi proizvođača, u konkretnom slučaju Xiaomi.

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

smeš? [emoji15] [emoji1]

Sent from Note 5.

Naravno...ko reskira - profitira; a i ovako ovih dana nesto ne mogu da spavam/insomnija *** tako da jednim okom uvek mogu da pratim stanje :d

Mada meni i dalje nije jasno sta to tacno pravi problem na telefonu; losa baterija, neki kontroler, nesto trece?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Naravno...ko reskira - profitira; a i ovako ovih dana nesto ne mogu da spavam/insomnija *** tako da jednim okom uvek mogu da pratim stanje :d

Mada meni i dalje nije jasno sta to tacno pravi problem na telefonu; losa baterija, neki kontroler, nesto trece?

Koliko sam ja razumeo situacija je sledeca: kontroler u bateriji ne prekida napajanje, pa dolazi do pregrevanja vec pune baterije i do curenja. tada, u spoju sa celijama, litijum sagoreva...

Sent from my iPad using Tapatalk

^
Nije bas, jer se u avionu zapalio Samsung Note 7 coveku u pantalonoma dok je bio iskljucen.
Sigurno ga nije punio u pantalonama... dok je avion taksirao za uzletanje

Poslednja izmena:
Ja jos uvek ne mogu da verujem da se tako nesto dogadja?Bice u Samsungu mnogo dupeta u procepu a i treba im zasluzili su:smackbum:
Samo da dodam,kad razmislim o takvim muckama u Samsungu,sta li je tek kod nas?Ne moraju biti telefoni.

Poslednja izmena:
Znaci sve dok ga skidam sa punjaca pre nego li dodirne 100% problema nema. Mada opet sa druge strane vidim da su par telefona poceli da sagorevaju spontano cak i ako nisu bili na punjacu!?!

Poslednja izmena:
Znaci sve dok ga skidam sa punjaca pre nego li dodirne 100% problema nema. Mada opet sa druge strane vidim da su par telefona poceli da sagorevaju spontano cak i ako nisu bili na punjacu!?!

Opet moja pretpostavka je da su to telefoni koji su vec ostetili celije na baterijama pa su pocele vec da cure. cekao se samo momenat..A cinjenica je da dolazi do ostecenja jer kontroler na bateriji ne prekida punjenje pa se pregrevaju celije.

Opet moja pretpostavka je da su to telefoni koji su vec ostetili celije na baterijama pa su pocele vec da cure. cekao se samo momenat..A cinjenica je da dolazi do ostecenja jer kontroler na bateriji ne prekida punjenje pa se pregrevaju celije.

Cenim da je tako nesto prosto Samsung ne bi cutao sa palcom u gu*i...

UPDATE:
"Please be advised of some updates to the Samsung Note 7 Global Exchange program.

Samsung has temporarily paused the supply of new Galaxy Note7 smartphones following a reported incident in a replacement phone in the US. Samsung is confident in the replacement Note7 and says they have no reason to believe it’s not safe. We’ll let you know the status of your replacement Note7 as soon as we have more information.

We have contacted impacted customers to advise them of the delay."

http://www.theverge.com/2016/10/9/13220618/samsung-galaxy-note-7-pause-shipments

clanak na Vergu se zavrsava recima:
"The Samsung Galaxy Note 7 is a fundamentally defective product and it should be pulled from the market without delay."

Poslednja izmena:
Naravno, ali evo primer: pre par dana ide vest da se zapalio Mi4C. Lik seo na telefon u zadnjem džepu, telefon se bukvalno prepolovio i baterija se zapalila. Kad je toliko piglu i seda na telefon, onda neka bude šmeker i ćuti o svojoj gluposti, a ne da krivi proizvođača, u konkretnom slučaju Xiaomi.

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Glup sto seo na telefon? Strasno, ali strasno kako neki i dalje brane brendove iako prodaju felericne proizvode po paprenoj ceni, toliko da kad se zapali vlasnik je glup!

Evo šta sam dobio kao odgovor na moje pitanje kad će tačno početi distribucija Note 7 od Samsung Srbija.
Poštovani Gospodine Bogićević Zoran

Zahvaljujemo Vam što ste kontaktirali Samsung!
Po pitanju Vašeg zahteva, obaveštavamo Vas sledeće:

Svakako se još jednom ispričavamo radi kašnjenja u dostavi i isporuci uređaja NOTE 7 prema krajnjim korisnicima.

Zajedno s partnerima tvrtka Samsung Electronics radi na tome da novi uređaji budu isporučeni u što kraćem periodu, a počevši s 19. rujna ove godine.

Verujemo da će I Vaše prodajno mjesto Vam rešiti slučaj u najkraćem mogućem roku.

Za sve daljnje informacije Vam savetujemo da budete u kontaktu sa prodajnim mestom, svakako oni će Vam dati točnu informaciju kada će ta zamena biti moguća.

Unapred hvala na razumevanju.

Za sve ostale upite stojimo Vam uvek na raspolaganju.

A sad još i ovo samozapaljivanje po drugi put?!!! Nisam neki jezički čistunac, a još manje nacionalista, ali mogli bi bar ovo protoloarno psmo da napišu u skladu sa srpskim jezikom. Isti odgovor sam dobio i kad me nazvaio neki lik iz Samsunga. Jednostavno neije mogao da mi odgovori kada ce početi distribucija telefona!

Samsung kod nas odgovara na hrvatskom, pobeda stvarno, ko u Srbiji zna koji mesec je rujan.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa očigledno je bolje i da ne počinju, ovo je veći fail nego MS Kin.

Zvanično su prestali da proizvode ovaj telefon: link

Koji amateri :)
Znači da nisu mogli da promene proces proizvodnje ne bi li otklonili kvar.. verovatno je mob iznutra dizajnerski očajno sklepan , očito nije do baterije

Kopirajuci i jureci za Appleom, unistili su ime svoje premium Note serije, pocelo je sa Note 5, izbacili micro sd, zapecatili i smanjili bateriju, uklonili infrared.
Onda da bi prestigli Iphone 7 icu, prerano izbacaju nedovoljno testiran N7 sa nepotrebno zakrivljenim ekranom, i krece sou sa baterijom i gasenje proizvodnje...
E sad, za S8 pripremaju dve kamere i uklanjanje 3,5 mm porta opet jureci Apple... Tuga...
Na koji telefon preci posle Note 4??

Poslednja izmena:
Zurili da izbace N7 pre ajfona 7(+).

Evo i "stara" vest od sinoc - http://m.androidcentral.com/us-carr...tm_source=plus.google.com&utm_campaign=buffer

Najgore od svega je sto su korisnicima vracali falicne i potencijalno opasne telefone, tvrdili da je sve ok a da zli mediji i pojedinci lazu.

Mozda im se samo vraca to sto su godinama placali trolove i odredjene sajtove da pljuju konkurenciju i izmisljaju probleme, tu je najvise htc stradao (kacio je dr.gonzo te vesti odavno).

Al' dobro, zato ce S8 i N8 biti 20% bolji od planiranog uz nikada ozbiljniju kontrolu :)
A mozda se uozbilje malo i oko sw/podrske.

Sent from my D6503

Preskupo...sasvim lepo ce proci i sa nexusom 6p uz duplo kesa da mu ostane.

Evo šta sam dobio kao odgovor na moje pitanje kad će tačno početi distribucija Note 7 od Samsung Srbija.<snip>
A sad još i ovo samozapaljivanje po drugi put?!!! Nisam neki jezički čistunac, a još manje nacionalista, ali mogli bi bar ovo protoloarno psmo da napišu u skladu sa srpskim jezikom. Isti odgovor sam dobio i kad me nazvaio neki lik iz Samsunga. Jednostavno neije mogao da mi odgovori kada ce početi distribucija telefona!

Koga si ovo pitao, Samsung Srbija? Koji bezobrazluk :(

Da. I kako sam napiao zvao me neki lik iz Samsunga i isto mi odgovorio. I još mi je odgovorio da maltene nema to veze sa njima nego sa MTS-om preko koga sam i naručio telefon?!

Bezobrazno je sto Hrvati odgovaraju nama. I te poslove ne zele da rade ovde, a ionako su im telefoni preskupi kod nas.

Evo šta sam dobio kao odgovor na moje pitanje kad će tačno početi distribucija Note 7 od Samsung Srbija.
Poštovani Gospodine Bogićević Zoran

Zahvaljujemo Vam što ste kontaktirali Samsung!
Po pitanju Vašeg zahteva, obaveštavamo Vas sledeće:

Svakako se još jednom ispričavamo radi kašnjenja u dostavi i isporuci uređaja NOTE 7 prema krajnjim korisnicima.

Zajedno s partnerima tvrtka Samsung Electronics radi na tome da novi uređaji budu isporučeni u što kraćem periodu, a počevši s 19. rujna ove godine.

Verujemo da će I Vaše prodajno mjesto Vam rešiti slučaj u najkraćem mogućem roku.

Za sve daljnje informacije Vam savetujemo da budete u kontaktu sa prodajnim mestom, svakako oni će Vam dati točnu informaciju kada će ta zamena biti moguća.

Unapred hvala na razumevanju.

Za sve ostale upite stojimo Vam uvek na raspolaganju.

Ti lepo napiši njima da ništa ne razumeš i da ti odgovor napišu na Srpskom!!!!!

Poslato sa Huawei Honor 5x

Ma pusti ih. Ovo je samo dokaz da smo trpeljiviji od njih. Zamisli samo situaciji da je odavde otišao mail njima, sa septembrom i preduzećem.

Kopirajuci i jureci za Appleom, unistili su ime svoje premium Note serije, pocelo je sa Note 5, izbacili micro sd, zapecatili i smanjili bateriju, uklonili infrared.
Onda da bi prestigli Iphone 7 icu, prerano izbacaju nedovoljno testiran N7 sa nepotrebno zakrivljenim ekranom, i krece sou sa baterijom i gasenje proizvodnje...
E sad, za S8 pripremaju dve kamere i uklanjanje 3,5 mm porta opet jureci Apple... Tuga...
Na koji telefon preci posle Note 4??

Upravo tako. Neizmerno mi je drago sto su jureci profit uspeli da "ukake" premium seriju telefona. Ej covece, da ti ekplodira premium serija, znaci da si veoma bezobrazan i pohlepan, i nista drugo. Da ne pominjem zakrivljeni ekran gde mu mesto nije. Ja ne vidim Apple kao direktnog konkurenta Note seriji, tako da po mom misljenju nisu morali da jure. Ovo ce opasno da im backfire-uje i jos jednom, bas mi je drago, cekamo rasplet :)

Gg5.. ovom liku više ništa ne verujem. Šatro samo mu se zeznuo alat dok je testirao gg5,kako da ne...

[youtube]nOz4Kf5AL7Q[/youtube]

Corning mu malo nalupao šamare ili gurnuo 20,30k $ u džep :)

Poslednja izmena:
Mozda su mu donirali vagon HQ premium Whey-a [emoji23]

Sent from my D6503

Nazad
Vrh Dno