Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

boze koliko gluposti u dva posta. [emoji15]

Ma da zanemari cinjenice, zanemari da se Google deli u vise kompanija pokusavajuci da se organizuje, kad vec veze nemas o cemu pricas lakse je reci da drugi prica gluposti...

Kao i sto nemas ni jedan telefon danas da navedes da je bolji od Note 4 (kome je danas zadnji dan kao aktuelni model), zamisli koliko tek sutra neces imati nijedan primer boljeg telefona kad izadje N5...

Ne trosim vise vreme na tebe, zavrsili smo.

Karabatak, da postoji bolji telefon ne sumnjam da bi ga imenovao umesto sto besmisleno auuuces...

Ima N4 svojih bubica, ali na kraju kad se sve uzme u obzir ukupno je jos uvek najbolji telefon na trzistu. Pocevsi od fantasticne izrade, sjajnog izgleda, brilijantnog ekrana (manite se gluposti o smearingu i sl, svakome ko pogleda u ekran jasno je o kakvom ekranu se radi), i dalje odlicnog hardware-a, odlicne baterije... Interesantno je da sad kad Samsung ima najbolje izradjen telefon to odjednom vise nije tako bitno, cak i kad se poredi sa plastikanerima to je Ok, dok je Samsung bio plastikaner nije bilo kraja izlivima nezadovoljstva... Cudni su ljudi.

I sad kad napisem cinjenice ispadam fanboy, a sa druge strane gledam da predjem na MS... interesantno.

Čekaj zar note 4 nema leđa od plastike debljine papira :)
I jel nema lajsnu koja je sa razlogom obojena u crno, da ne bi cela lajsna potamnela kao ivice jer nije dobro zaštićen "anodised aluminium" ?
Osim tih hardverskih nedostataka postoji i onaj sa senzorom otiska prsta ...

Dakle nikako nije bez mana,a ove gore pobrojane su normalno ispravljene na note 5 modelu (otisak prsta očigledno nije bio idealan kako su neki pričali, lajsna više nije crna već onakva kakva je trebalo da bude i na n4...)

Poslednja izmena:
Pa ko rece da je bez mana?
Ledja na N4 su najbolja pozadina ikada izbacena na nekom tefonu, jako sam razocaran sto prelaze na staklo umesto da se drze oprobanog recepta kojim su manje vise svi korisnici jako zadovoljni.
Lajsna zaista malko potamni, mada ja tu ne vidim bas nikakav razlog za dramu, potpuno je normalno da neke stvari nakon godinu dana ne izgledaju identicno kao prvog dana, pride uopste ne izgleda lose ni kad potamni, mogli su bez problema od prvog dana da je naprave da tako izgleda.

Otisak prsta nije idealan, ali je vise nego zadovoljavajuc, ja ga koristim stalno i samo tako otkljucavam telefon.

Poslednja izmena:
Pa ko rece da je bez mana?
Ledja na N4 su najbolja pozadina ikada izbacena na nekom tefonu, jako sam razocaran sto prelaze na staklo umesto da se drze oprobanog recepta kojim su manje vise svi korisnici jako zadovoljni.
Lajsna zaista malko potamni, mada ja tu ne vidim bas nikakav razlog za dramu, potpuno je normalno da neke stvari nakon godinu dana ne izgledaju identicno kao prvog dana, pride uopste ne izgleda lose ni kad potamni, mogli su bez problema od prvog dana da je naprave da tako izgleda.

Otisak prsta nije idealan, ali je vise nego zadovoljavajuc, ja ga koristim stalno i samo tako otkljucavam telefon.

I ja više volim ovu plastiku nego staklo ...
Samo ti si spomenuo pastikanere pa mi nije jasno zašto kada je i note 4 plastikaner ?
Lajsna - slažem se nije razlog za dramu, ali nije idealno rešenje kako su neki pričali :)
Kako ne tamni kod HTC-a ili kod Epl telefona ?

Otisak i lajsna da su bili dobri ne bi bili promenjeni na note 5 modelu ;)

Sta fali tim ledjima? Da li ti je mozda pukla plastika ili slicno? Osecaj u ruci kad se uzme crni N4 je odlican.

Ja to ne sporim - ako se izuzmu ove potamnele ivice i senzor za otisak prsta hardverski je odličan ;)

Poslednja izmena:
Ima N4 svojih bubica, ali na kraju kad se sve uzme u obzir ukupno je jos uvek najbolji telefon na trzistu. Pocevsi od fantasticne izrade, sjajnog izgleda, brilijantnog ekrana (manite se gluposti o smearingu i sl, svakome ko pogleda u ekran jasno je o kakvom ekranu se radi), i dalje odlicnog hardware-a, odlicne baterije... Interesantno je da sad kad Samsung ima najbolje izradjen telefon to odjednom vise nije tako bitno

Evo po meni je recimo S6 Active bolji od tog tvog hvaljenog N4 i sta sad? Mnogima je Pi6+ bolji. Naravoucenije, pazarite ono sto mislite da vam najvise odgovara i ne prozivajte druge kako su pacijenti jel nisu uzeli isti tel koji vi nosite.

S6 Active je izasao godinu dana nakon Note 4, tj. mozemo reci da jos nije ni izasao. A da nema ovoga o cemu pises na forumu sve teme bi imale 0 postova, konstantno se napadaju ljudi zato sto im neki brend odgovara i zato sto koriste to sto koriste.
Naravno da ne postoji savrsen telefon, samo sto ja recimo ne bih nikad mogao da koristim i6+, tj. ne bih ga ni pogledao pored N4, dok ce neko radije da se odluci za i6+. Da li to znaci da je i6+ krs? Ne. Da li to znaci da je N4 krs? Ne. A prozivanja je bilo, ima ga i bice ga.

Poslednja izmena:
Problem je sto ovde i u N4 temu upadaju indijanci i na sav glas Sasmung je sr...nje, Note je sr...nje, ovo ne radi, ovo ne valja, krsh, kinezi bolji i sl, sto su potpune besmislice u najmanju ruku koje samo navode na pogresan trag ljude koji su mozda zainteresovani za nabavku nekog od telefona a iritiraju postojece korisnike. Valjda je sad cool pljuvati Samsung. Mislim da niko ovde nije bilo kome govorio da su njihovi telefoni sr..nje, samo jeste problem kad neko upadne u temu od Note telefonima i pise kako su oni krsh...

^ To rade 2-3 clana konstantno, zadnja 2 meseca. Cool je odavno hejtovati Samsung, najgore je sto tako sa plastike i kvaliteta izrade sad prelaze na MicroSD slot, skener, bateriju, podrsku... samo da se pljuje.
Nemam nista protiv da svako iznese svoje misljenje ali ponavljanje istih stvari bez granice postaje dosadno.

Karabatak, da postoji bolji telefon ne sumnjam da bi ga imenovao umesto sto besmisleno auuuces...

Ima N4 svojih bubica, ali na kraju kad se sve uzme u obzir ukupno je jos uvek najbolji telefon na trzistu. Pocevsi od fantasticne izrade, sjajnog izgleda, brilijantnog ekrana (manite se gluposti o smearingu i sl, svakome ko pogleda u ekran jasno je o kakvom ekranu se radi), i dalje odlicnog hardware-a, odlicne baterije... Interesantno je da sad kad Samsung ima najbolje izradjen telefon to odjednom vise nije tako bitno, cak i kad se poredi sa plastikanerima to je Ok, dok je Samsung bio plastikaner nije bilo kraja izlivima nezadovoljstva... Cudni su ljudi.

I sad kad napisem cinjenice ispadam fanboy, a sa druge strane gledam da predjem na MS... interesantno.
Da ima samo jedan pa ajde. Iphone 6/6+ je svetlosnu godinu ispred.
A smearing nikako nije glupost i dosta narusava utisak o ekranu, koji je sasvim korektan kada ne prikazuje belu (zutilo ubija). Daleko od nekog vanserijskog ekrana.

Poslednja izmena:
Nema na cemu, i ja se tako nasmejem kad procitam hvalospeve o Note 4 (prodao ga posle mesec dana zbog 1000 problema).

^ Niko te nije terao da kupiš kinesku kopiju... ;)

Nisam znao da Mts valja kopije. Od sada cu dobro da pazim gde kupujem.

Ma zezam se malo... :) Ok je to, nije ti odgovarao, prodao si, uzeo ip6 i to je to. A sada baš da ima 1000 problema je malo preterivanje... ;)

@Batak ti decko imas ozbiljan problem.Zasto te neko ne banuje nije mi jasno.Sjasi malo leba ti.Imas ip6 najsavrseniji telefon svetlosnu godinu ispred ostalih, uzivaj u njemu a ostale postedi komentara.

Oko 30 poslednjih postova je bas korisno procitati :)

Samsung-Galaxy-Note5-Dummy-00.jpg

http://www.nowhereelse.fr/samsung-galaxy-note5-modele-expo-blanc-or-109220/

I ovde kazu da je baterija 3000 mAh i da nema prosirenje memorije.

A onda procitas da ce takodje fensi phablet al' iz Cajne imati 6200 mAh :) Ulefone Power Will Feature A 6,200mAh Battery, Metal Frame

Ulefone-Be-Power_3.jpg

Poslednja izmena:
Mozda ima zadnji solarni panel pa dopunjava bateriju. Ili turbo ultra fast punjenje za 15min. Ko zna...

Turbo ultra fast punjenje je vrh ali ne uvek i ne bas u svakoj situaciji :)

Sa druge strane svaki telefon bi trebao da ima i ultra-brzo punjenje ali pre svega krstenu bateriju (sirova snaga u mAh), pa neka koristi ko kako hoce al' cisto sumnjam da bi se neko toliko oslanjao na brzo punjenje pored 4500 mAh npr ;)

Mada postoji jos sansa da je sve ovo deo marketinga - da se svuda prica kako ima samo 3000 mAh (i da samsung fanovi brane taj potez, sta ce bilo kome vise, brzo punjenje, love you <3 sammy :d itd) a onda da se telefon predstavi sa novom tehnologijom baterije i 4100 mAh iz prvih glasina sto ce izazvati efekat odusevljenja cak i kod samm hejtera (samsung fanovi u ekstazi, 3000 mAh na ostalim phabletima = ponovo fail :d).

Tako je bilo i sa S6 Active - prvo se pricalo o 3500 mAh, neposredno pred prezentaciju o smesnoj 2550 mAh iz S6 a onda izbacise fon sa 3.5k mAh i ta vest se brzo prenela kao veliki plus :) sto i jeste, naravno.

Poslednja izmena:
Samo neka više napuste buđavi li-ion i pređu na nešto novo što daje daleko bolje rezultate.

Ima vec toga unazad 10god.Samo je to skupo zadovoljstvo pa ga koristi vojska i ostale tajne sile.Nece to jos doci u siroke narodne mase.

Vrh Dno