Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

uploadfromtaptalk1439323122654.png
Užas ako je ovo istina.

a 90% jeste. kada razmislimo malo bolje kome bi prodali s6edge plus da n5 ima 4100 bateriju ?

Fail ako u N5 stave 3000mAh, slabiju bateriju od N4! Za Edge+ me bas briga ali N5 sa 3000mAh...ne, ne, ne.

Tom Finn ‏@Tommyfinn 26m26 minutes ago

@evleaks I can confirm this. I've played with both devices at work :)

Ako je istina onda je ovo zesca sprdnja samsunga, zna se sta je godinama bila Note serija a sada ako izbace micro sd slot i uz 3000 mAh i sporo apdejtovanje uz bagove.. veoma losi potezi ali moze im se, imaju dovoljan broj fanova i botova cak i za vece sakacenje sledecih Note phableta :) Jedino sto ce verovatno kamera biti jos bolja od S6 kao i amoled ali ne znam koliko je to postalo bitno u periodu kada bukvalno ne postoji losa kamera/displej na nekom iole skupljem smartfonu a u isto vreme sve veci broj korisnika fotografije provlaci kroz insta filtere koji neutralisu-sakate dobar broj prednosti kvalitetne kamere + selfimania :d

Poslednja izmena:
kakva samarcina samsunga.. s6 active 3500mah note 5 3000mah.
kapiram da pokusavaju da odrade apple foru ,ali android ekosistem nije ios.

ma sta ja lupam,i dalje ce se prodavati verovatno i vise nego note 4

Poslednja izmena:
Ja sam napisao prošle nedelje. 3000 mah baterija, nema Micro sd slota, prednje staklo nije zakrivljeno, zadnje zakrivljeno prema napred.
Mogućnost pisanja olovkom po ugašenom ekranu i prodaja kod nas tek tri meseca nakon premijere.

A da li je S6 Active i dalje dostupan samo u US?

Pa da, tako ce i ostati ko zna koliko dugo. S5A je tek posle 6 meseci poceo da stize do Evrope i to u bas u ogranicenim kolicinama a u Srb. ne znam da li ih je bilo 20 ukupno a cene po 200e vise u proseku od S5 iz oglasa koji je takodje zasticen od prasine, vode pa prosto nije imalo smisla kupovati S5A samo zbog originalnijeg dizajna kucista.

S6A je vec ozbiljna masina (sa malo memorije al ***a) samo sumnjam da ce ikada doci do Srbije, mozda par primeraka pocetkom 2016. sa cenama 600e+.

Nego ako ozbiljno nastave ovako da sakate baterije S7 ce imati 2100 mAh kao S3 :d Ali uz kuciste 5mm debljine, to je sad in :)

Poslednja izmena:
Sta vam je, imace sigurno ultra fast charging :-D :-D
Nema sta stvarno su slepci.
Al' ko sto rece covek gore, moze im se, prodavace se.
Narokace mu opet reklamu, dignu hajp, jedno 10 puta na prezentaciji ce da naglase fast charging I kao kod sestice, većini nece biti bitna baterija na kraju.
Meni samo idu na zivce jer gde god stizu podbadaju Apple a sve zivo pokrase od njih.
I jako zanimljiva stvar, sad sam se setio njihove reklame od pre godinu dana :-D
[youtube]SlelbGtPEdU[/youtube]

Poslednja izmena:
Ja sve mislim da nisu toliko poludeli da ne stave jaču bateriju...

Ako bude 3000 mah Emix će da završi na aparatima :D

Svakako ne razmisljam o kupovini N5, tako da je meni licno svejedno. Samo mislim da je glupa odluka.

Sto je najgore, ja sam ozbiljno razmisljao o kupovini kada sam cuo vest o 4100mah, ovako gube jednog kupca (znam da im ke to nista,ali jedan po jedan)

Ma i sa 4100 mah baterijom je upitna kupovina, pogotovo za korisnike note 3/4, sa 3000mah uopšte nije upitna kupovina - ni lud ne bih kupio :)

najgore od svega sto ovo smanjivanje baterije gura i druge proizvodjace na tu vodenicu..
u fazonu ako su oni tako prodali 20mil primeraka znaci da je baterija za korisnike nebitna ajde i mi isto da odradimo.. pakao.

bas me interesuje kako ce pozicionirati cene ovih uredjaja. da li ce oba biti 750e ili ce note biti nesto jeftiniji.

Poslednja izmena:
Kopiraju Epl samo nikako da iskopiraju njihovu podršku i brigu o korisnicima :)

Cena, baterija, izgled, materijali - sve može samo softver nikako...

Samo nek nastave tako; jednom ce napraviti i skoro savrsen telefon, a ja ga onda iz inata necu kupiti!! :)

^ Izgubice se u tome. Obicno kada se dvoje takmice,treci pobedjuje :D Braca Kinezi :D

Ma koji bre huawei.On poceo copy paste uveliko.Meizu je moj favorit

I za s6 active su tako pisali do predstavljanja da ce imati mnogo manju bateriju, videcemo sutra!

Jа ne mogu i dalje da verujem da će biti 3000 mah :)
Note 4 ima 3220 mAh, microSD slot, IR blaster, zamenjivu bateriju ...

Sve je procurelo pre predstavljanja osim baterije - svi su mislili ima da stave 4100 mah pa da to bude iznenađenje...
A oni smanjili bateriju :)

Rekoh ti ja sinoć, no more samsung :)

Mozemo da protestujemo koliko hocemo, cinjenica je da ma koliko da ga osakate opet ce biti ubedljivo najbolji android na trzistu...
Ovome vise treba da zahvalimo HTC-u, LG-u, Sony-u i sl, kako je moguce da oni nemaju nista ama bas ni blizu N5 telefona pa da covek bar ima izbora. Ovako opet ostaje ona stara "Note nema alternativu".
Nevervatno je da danas svi prave tako razocaravajuce telefone, ne mogu ni od odgovarajucih materijala da ih naprave a dalje da ne pricamo.

Ja se sve nesto nadam da cu sledece godine u ovo doba preci na Windows 10 telefon, mislim da Microsoft trenutno radi fantastican posao i da ce Win 10 biti prava stvar za godinu dana. Pride za razliku od Googla koji u skladu sa politikom firme tj rasulom tako vodi i Android telefone, MS ce sam praviti flagship telefone, imati potpunu kontrolu i odgovarati za kvalitet i rad tih telefona, sam nacin na koji Android funkcionise i distribuira se je odgovoran za veliki deo problema.

politika firme google u rasulu ? [emoji15]
pricas o firmi koja je u top 5 na svetu. i da note itekako ima alternativu.. nije ceo svet lg sony i samsung

Pa kad bi malo znao kako funkcionisu neke stvari oko njihovih proizvoda bi ti bile jasnije, nije ni cudo koliko brljotina imaju, zasto izbacuju poludovrsene programe i sl... Uostalom Android je odlican primer.
Ne nego je Huawei alternativa, nemoj da si smesan...

Vrh Dno