Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Aha,nisam obratio paznju. Al cudi me da ne pise nista za bat,mislim da je na ranijim modelima pisalo i to.

To je vise nego OK cena, ali ce je svejedno prodati u cela 3 komada.

Ja bih bio fasciniran ako N5 bude zaista dostupan 22og Avgusta.

^ Cim ovako curi na sve strane telefon je spreman, i najverovatnije ce brzo biti dostupan e sad pitanje je za koja trzista na startu.

Pa prosle god im je trebalo 2-3 meseca od zvanicnog predstavljanja da tel bude zaista dostupan, zato sad ne znam sta da ocekujem.

moraju ubrzati prodaju da ponovo ne popiju par samara od jabuke..

Da ali prosle godine se nista nije znalo oko telefona, ako mislis na Note 4/Note Edge do par dana pred premijeru. Ove godine nije tako.

Nece se N5 prodavati ni upola dobro kao N4.
Za N4 je bila pomama, nestasica, sami su bili krivi sto ih nisu prodali 5x vise u prvih mesec dva. Ali on je bio jasan skok napred u odnosu na N3.

Sada su opet sami krivi jer je N5 korak napred i korak nazad u odnosu na N4.

Ne znam, meni svo ovo bolesno štancovanje "novih" modela liči na seosku cirkusijadu... Bolest!

S7 vec u januaru?
Bude 5 ovakvih lažnih vesti mesečno, ne kapiram što ih uopšte uzimate u razmatranje?
Ideja da će izbaciti S7 tri meseca ranije (kao da će doneti nešto radikalno drugačije u odnosu na inače odličan S6) i to u mrtvoj sezoni (posle "Crnog Petka", božićnih, novogodišnjih praznika koje prate velike prodaje širom sveta) nije nimalo logična :trust:
Samsung treba da se potrudi da obezbedi dobru prodaju Note 5 i S6 Edge Plus u predstojećem periodu, a S7 će izaći kad i uvek, u aprilu.

Ako je vest o 3000Mah istinita mislim da cu odustati od Note 5. Samo jos da znam cemu se okrenuti pošto mi se nista od 2015. Flagship modela ne svidja

gledam sada nesto. pa oni skoro nemaju teorije da ubace 4100 u note 5. npr lenovo z2 pro je iste debljine ali je za pola cm siri i malo duzi pa je stavio 4000mah.
mada ja sam bio iznenadjen i 2550mah baterijom u s6 tako da je mozda i moguce..
za 3 dana ce se sve saznati :)

Vidi se da Samsung u poslednje vreme forsira da telefoni budu što tanji i da im baterija nije na prvom mestu. Tako da ne treba da čudi što su se odlučili za 3000mAh

Sacekajte da predstave telefon, velike su sanse da baterija bude bar 3500 mAh..

Ja zestoko verujem u 4100 mada znam da nema sanse...nada poslednja umire!! Realno ako ne ubiju autonomijom, mislim da ce ubiti sebe ovim modelom!

sve je to lepo ali mu se jos uvek ne zna otisak.. mislim na zuk z1. moze da bude 5.5 incha a da bude veci od nekog od 6.

to mi nista ne znaci.. i dalje nema nigde kolike su mu dimenzije

8.9mm debljina, to je najbitnije. Znaci tesko da ce N5 imati toliku bateriju ako budu isli na neko tanko kuciste..

plus su mu gornji i donji bezel ogromni.. sigurno je dugacak 160mm+ . note 5 ce imati mnogo manji otisak. ako stave 4100 kapa dole,nema sta

Nazad
Vrh Dno