Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

nikada tw. pogotovo po tim cenama :)
ali kada je nesto brutalno to se mora priznati :)

note 5 bice dobar, sd i nije tako bitan cim vise ima 32,64,128 gb a i ne verujem ko bi stavao sd karticu da usporava telefon bezveze, microsd imaju smisla na telefone od 8GB i 16 gb
Jedini problem bice poznat oko softwer i podrsku bice update na veliko prvi dva tri meseca posle ga zaboravu :D ili pa pustace namerno lose update da upropaste bateriju i da spremaju kupaca za note 6 :D Koj je pametan i kupi samsung telefon moja preporuka je nikad da ga ne updejtuje uvek neka koristi onaj prvi FW koji ide sa telefonom tada najbolje radi i ima najdobru bateriju

dovoljno sto su u ove dimenzije stavili 4100.. mi note koji je veoma slican mob,siri za milimetar ali tanji za 0.5mm i ima samo 3000mah. mislim da je mesto u note 5 oslobodio taj novi soc,ili to resenje gde je sve na jednom cipu.
svakako odlican posao.

Poslednja izmena:
Kapacitet baterije je ok, još da je čist sistem bilo bi odlično - ovako videćemo...

Krale sd kartica upisa 80mb/s ne usporava telefon, idealno za 4K video, navigaciju, muziku, slike, filmove...

Od tih 32gb kad oduzmeš sistem, aplikacije koliko ostaje :)

:D samo romova imam :D
4e1982b65533b1c8aef9900cac87da99.jpg

3000 mah je za s6 edge+ valjda :)

Osim ovih gore stvari meni se ne sviđaju staklena leđa - mislim lepo to deluje, ali nije praktično.
Računaj ako ti ispadne telefon u servisu daješ 200+ € , a da nosiš neke spigen maske i tako povećavaš dimenzije ionako gabaritnog uređaja - ne ide.
+ što je telefon ružniji 5 puta sa maskom ...

Lepo ceo alu kao HTC&Epl ili kombinacija ram sa note 5 i kvalitetna plastika nazad - sve ostalo (staklo/koža) su prelazna rešenja.

EDIT:

S6 EDGE+

galaxy-s6-edge+-cover.jpg

https://twitter.com/evleaks/status/629709696417591296

Poslednja izmena:
U postu #292 pise da ima sd card podrsku, vi svi pricate da nema. Doduse te specifikacije iz 292 i meni nemoguce zvuce.

To sam video, ali opet kazem u onom postu pise i da ce da ima 7422 exynos, da ce model sa 1sim imati sdcard i baterija od 4100 (sto bi bilo super).

sada samo zamisljam one placene uzdahe i aplauze u hali kada ga predstave :) satro ljudi u publici iznenadjeni a u milimetar se zna kako izgleda :)

Poslednja izmena:
Pa nista cudno, i za automobile se pre premijere zna kako ce izgledati, sto ne bi i za telefone.

ma znam,ali je to meni skroz cudno. fakticki glumis da si odusevljen i iznenadjen :)

Ovo je bar meni toliko smesno,da to nije normalno :D

^ I jedna dnevnica od 50e :d

Jedva cekam da vidim to odusevljenje kada na red dodje tastatura :d

Praktično četiri ista telefona, s6,s6 edge, s6 note 5 i s6 edge plus... :)

A sta je tu cudno? :) Samsung je poznat po tome da je imao po 10x verzija jednog istog telefona, npr 5 slajder i 5 na preklop a uleti tu jos i neki klasicnog oblika :d Isto to je radio i LG godinama.

Ali u android periodu mislim da je ovo rekord cak i za Samsung, da za kratko vreme predstave toliko slicnih/istih telefona visoke klase.

plus se javljaju neki tracevi da ce ubrzati i sa s7 :)

Vode se cinjenicom da i corava koka ubode neko zrno :d

Ništa čudno za njih samo konstatujem... :) Ma kada stavim note 4 pored grand neo, galaxy core 2 i ostalih, totalno sličan dizajn...

Samsung ustvari ima poprilicno dobru teoriju kako bi portfolio telefona trebao da izgleda. Samo problem je praksa.

steta sto na kutiji ne pise velicina baterije :)

Da i sto pise da je 143.9 velicina telefona, sto nema sanse jel ;)

Vrh Dno