Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Koliko sam skontao i drugi telefoni imaju ovaj problem i to ne samo samsungovi.

Imaju i drugi i to ne samo na MM-u. Ne znam ni zasto vam je taj backup toliko bitan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)
b598c399cb855ba5ffcc85d17be966e6.jpg

Stigao update 550mb

Kakav update?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Verovatno misli na onaj od prošle nedelje.

Za koji region?

Meni se danas pojavio, poljska

Juce dobio update, mnogoooo fluidnije i brze sve ide. Za sada jako zadovoljan. Imao jedno punjenje baterije i nisam primetio razliku, mada mi ova nova baterija (iako je stara mozda 2 meseca), od starta drzi bar sat i po manje nego original koja je dosla uz fon. I ova je oridjidji, kupljena na vec preporucenom mestu vise puta na ovoj temi. Ali avaj.

Da li zna neko da li mi sa telenor firmware-om treba da ocekujemo taj dodatni 500mb update ili je on vec integrisan u nama kasno pristigli 6.0.1?
0d4e4c764ef6691e110bfb41a5fc4d18.jpg

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Integrisan vam je vec.

Jel ima neko problem da mu stalno pokazuje da je ukljuceno brzo punjenje, iako je iskljuceno?

Ne.

Moze (doduse ne znam kija je procedura sada na mm)...proveri na xda developers forumu.

Pogledaću, nego je problme što je za burazera, pa sam mislio da ima neka procedura, da ne moram da mu objašnjavam.
Ako je neko rutovao na ovoj verziji androida neka se javi :)

Rutovanje ti je jednostavno, treba ti odin i cf autoroot za 601 sa xda za note 4, ubacis u download mod i flesnes i to je to... svaku verziju 601 dosad sam rutovao na taj nacin

Poslednja izmena:

Proveri da li si na neki način disable-ovao aplikaciju Samsung link platform. Meni se desilo slično, doduše obrnuto, nije hteo da mi radi fast charging iako je štikliran, a sve to nakon što je onemogućena ta aplikacija, stisnuh disable misleći da je beskorisna. Zvuči mnogo glupo ali je meni upalilo.

Uradih pre par dana hard reset i nikako da nadjem vreme da iskljucim neke stvari. Tako da nista nisam iskljucio. Ono sto sam primetio se dogadja posle novog apdejta Poljaka i to samo kad se iskljucen telefon stavi na punjac. Tada se kao pali brzo punjenje. E sad je pitanje da li uopste i puni brzo u toj situaciji. Nisam primetio da se ovo dogadja kad je telefon ukljucen pa se stavi na punjac.

Meni se desilo isto par puta na poljaku...
Ništa strašno :)

Hvala druže. A jel moze nekako da se ubaci drugi recovery?
Isto preko odina flesujes recovery, samo proveri da je za tvoj model n910c ili f, a pitanje je i za koje potrebe ti treba kastom rikaveri?

Vezano za novi 601 DPE6, desava se cesto kad se javljam na poziv da se naglo pojaca ringtone i pucne zvucnik, to traje oprilike 1 sekundu, a na 511 telefon normalno, da kazem, zvonio...

Poslednja izmena:
Jel probao neko neki N5/S7 port da ubaci? Ja koliko sam gledao vecina je za snapdragon varijantu

Šta preciznije pokazuje potrošnju baterije, sistemski Battery usage ili GSam Battery monitor? Pitam zato što mi se potpuno razlikuje statistika, po sistemu Whatsapp ima 13% potrošnje (što je sumanuto jer je poslao samo par poruka jutros i to je sve), dok u GSam naravno Screen stoji kao (debelo) većinski potrošač? Takođe, Screen On mi je u sistemskim statistikama oko 2h5min dok GSam pokazuje 2h36min. Po nekom mom proračunu što se tiče SOT ovo drugo mi deluje viševerovatno. A i GSam pokazuje da je WhatsApp konzumirao svega 0.2% što je i realno. O čemu se radi, što brljavi ovako?

Nazad
Vrh Dno