Vidis da i ti umes nesto lepo [emoji14]Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)
![]()
Link2SD je odlična ...
Imaš mnogo duplih aplikacija(ista namena), odaberi jednu za ofis, bateriju ...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Jel možeš da pogledaš najnoviji log fajl u BBS temi? Okačio sam ga sada, i to posle isključenja backup-a troši više, a nemam pojma šta je problem.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro&hl=en
Sa ovim mozes disable da odradis.
Pages manager je facebook aplikacija, ali posto ima i messenger i facebook, "tu trava ne raste" (baterija je u ofsajdu)
Lokacije bi isto trebalo iskljuciti i u google settingsu isto iskljuciti location history itd,
Uopste nije glupost, ali se slazem da pored ruta nema potrebe za ovim.
Testiraj sam i videćeš da je baterija ista ...
On samo sakrije te aplikacije ili ima neki drugi način, nije isto kao rut+ link2sd (ili neki drugi) i disable/uninstall ...
Imam kupljene dve aplikacije za tu namenu i baš sam upoređivao
Inače taj Package Disabler Pro (Samsung) je imao mnogo više skidanja i ocenu, ali ga je Google pre nekog vremena obrisao (sad su opet vratili)!
Ako neko već hoće po meni je bolja ova - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hecorat.packagedisabler - ista namena, pouzdan developer (AZ Screen Recorder - No Root), bolje izgleda ...
Drugari da li se ikome desava da note 4 sa 6.0.1 ispada sa mreze poslednjih dana...069 telenor u pitanju (tel u ns al sumnjam da je to bitno).
Oba su imala različite simptome već neko vreme ali nikako da odem da ih sredim. Na kraju sam se nakanio i taman organizovao kako da sredim prvi pa drugi, ali su me preduhitrili i odlučili da zajedno odapnu istog danaJa bih se zapitao zašto su mi crkla dva telefona i to istog dana. Da ne postavljaš to pitanje kad ode i taj novi koji ćeš kupiti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari