Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Izgleda da su sredili seckanje na lock screenu...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

To je seckanje je bilo sa iskljucenom 2d gpu akceleracijom (barem je meni nakon LP apdejta bilo ugaseno). Nakon cekiranja te opcije, radilo je perfektno kao i ranije.
Btw nakon ovog zadnjeg apdejta od juce, telefon radi savrseno.

Kako da uključim vibraciju za Back dugme?
Na LL je radilo, a nakon apdejta više ne.

Radi sve normalno

Kako da uključim vibraciju za Back dugme?
Na LL je radilo, a nakon apdejta više ne.

Jel ti podeseno ovo ...
bc66984951dce0f290819c78191bb590.jpg

dd3347954ec5feed4aa15535de38571e.jpg

Jeste, ali ne do kraja. Nemam nikakvu vibraciju na Back, a za tastaturu dok kucam osjeti se vibracija.

EDIT:

Sorry, do mene je.
d7e8145157499d29159c290dbb66fc1c.jpg

Poslednja izmena:
Poljaka slobodno ...
Ko god ima SM-N910C verziju može da skine ;)

Definitivno ću ipak flešovati tog Poljaka. Još uvek nema OTA kod Telenora. Valjda će biti sve ok. Prošli put sam imao problema sa Odin-om izbacivao mi neku grešku pa sam onda instalirao neku stariju verziju i prošlo je sve u redu.

Meni prekjuče Telenorov Note 4 sam pokupio update. Radi primetno fluidnije, barem koliko se meni čini, možda je i subjektivno.

Hm...?! Šta da kažem za apdejt?! Pa manje-više je ok sem nekih stvari. Skrol mi je užasan. Treba dobro da "šlajdram" po ekranu da bih stigao na dno stranice/menija.
Skrolovanje početnog ekrana zna ponekad da "sjecne", kao da mu padne broj frejmova.
Pritiskom na Power dugme ekran se ugasi i onda sa određenim iritirajućim zakašnjenjm se čuje zvuk da je ekran zaključan.
Baterija se trošila kao luda. Za noć preko 10%. Prema preporuci kolega sa foruma isključio sam Google back up pa ćemo da vidimo.
Kakvi su vaši utisci?

Taman juce nadjem malo vremena i firmware, pocnem skidati kada izleti OTA update.
Uradio sinoc update, pa cu da cackam malo vise tel preko vikenda i vidim sta sve ima novo i kako radi.

I ja sam sada u klubu "poljaka". ;) Nisam mogao više da čekam OTA. Sve prošlo u redu.

E dobro se i setio ;) Nema razloga da ne prodje u redu.

Hm...?! Šta da kažem za apdejt?! Pa manje-više je ok sem nekih stvari. Skrol mi je užasan. Treba dobro da "šlajdram" po ekranu da bih stigao na dno stranice/menija.
Skrolovanje početnog ekrana zna ponekad da "sjecne", kao da mu padne broj frejmova.
Pritiskom na Power dugme ekran se ugasi i onda sa određenim iritirajućim zakašnjenjm se čuje zvuk da je ekran zaključan.
Baterija se trošila kao luda. Za noć preko 10%. Prema preporuci kolega sa foruma isključio sam Google back up pa ćemo da vidimo.
Kakvi su vaši utisci?

Identično.
Skrol izaziva upalu palca prvi put nakon 19 meseci korišćenja. Neverovatno iritira, kao da koristim neki Samsung iz daj-bože srednjeg ranga.
Baterija srednje žalosna posle 3 ciklusa, SOT jedva 3.5h što je i 2h manje nego na 5.1.1.
Google services strašan potrošač. Šta treba da isključim?! Backround data mi je već isključen.
Tastatura pri brzom kucanju kao pijana, kasni i neprecizna.

I da, urađen je factory reset tako da nije to toga nego do novog softvera koji je i dalje kljakav.

Ostalo ok ali ovo sve baš baš nervira.

Poslednja izmena:
Prosto divota; nisu dovoljno unakaradili telefon prelaskom sa kitkata na lolipop pa daj da ga upropaste do kraja sada sa mm! :-(

Stanje sa baterijom se popravlja posle gašenja Google back up.
Ostali problemi "stoje".
Eh, da! Da dodam i da mi se krešova nekolioo puta Google Play i YouTube. Play je nastavio normalno sa radom dok sam YT morao ponovo da pokrenem.

Od prelaska na mm bt kad je upaljen ubija bateriju, potrosnja veca od sot-a tokom dana, sta ciniti?

Poslednja izmena:
Treba da se napravi sticky tema sa naslovom "Obavezno ugasite google backup". Ovako ponavljamo u svakoj temi kao papagaji. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko ponavlja? Ja napravio screenshot i samo lupam paste :d

9KUvIaP.jpg

Poslednja izmena:
Stanje sa baterijom se popravlja posle gašenja Google back up.
Ostali problemi "stoje".

Jel se misli na Settings/Backup and Reset/Back up my data? Ugasih ako je to, samo mi nije jasna poenta ako je ovo ugašeno, čemu sve? Android, čuvanje podataka na google nalogu za vraćanje nakon resetovanja i to... nije mi ovo neko "rešenje" problema samo gašenje simptoma a bolest stoji.

Da!
Nažalost tako stoje stvari, pa možeš da biraš da li ćeš imati back up ili duže trajanje baterije.
Nekad sam imao sav taj back up na samsung nalogu. Ne znam kakva je sad situacija jer ga nisam aktivirao na telefonu.

Poslednja izmena:
Ma meni sve super radi, brzi je od lp, ali dok je bt ugasen. Doduse telefon je poslednjih mesec dana stalno budan, to vucem sa lp-a, ali bt kad upalim trosi vise bateriju nego sot. Sta da mu radim? Kako bese onaj reset neki kompletan, pisao neko ovde?

Ma to videh, ali necu da ugasim ako cu da radim kompletan reset. Bt je trenutno problem, ovo cu nekako ispraviti

Kompletan reset ti nece resiti problem. Google ima problem sa serverske strane ni 100 reseta ti nece pomoci :d

Je li to problem Google-a vezan za Marshmallow koji je prisutan na svim uređajima ili konkretno za Note4? Hoće sad večno da nam stoji ugašen Google backup ili šta? Na 5.1.1 nije postojao ovaj problem, valjda će srediti?!

Nazad
Vrh Dno