Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)
2e05b134e98098f59125200f6286ea64.jpg

Sjajno, ipak april... taman 2 dana posto sam prodao telefon! :( Jedva cekam da vidim sta donosi i sta odnosi?
Imajte na umu da nije moguce vratiti se na 5.1.1, tako da se ne bih zaletao sa updateom.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Cuj voli, to mu je zivotna filozofija :)

Konačno stigao
Prvi utisak da su ikonice presmešne.

Ja imam F verziju i ne bih da se zalecem, sto rece @Proday. Cekam vasa iskustva. Kada sam prebacio Note 1 na Jelly Bean 4.1.2, sto je zadnja zvanicna verzija za ovaj model, telefon mi je postao bar za 30% sporiji. Dok je imao ICS bio je super brz. Tako da sada necu da rizikujem jer mi Note 4 radi perfektno.

Vezano za ovo gore, zar ne postoji nikakav nacin da se verzija downgraduje? Tako bih rado vratio Note 1 na 4.0.4.

SEE i dalje ništa, a mrzi me da se cimam i flešujem Poljaka ...
Kada dođe SEE ide factory reset iz rikaverija, a do tada samo bekap da se odradi :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ja sam zadovoljan, ide sve tečno i brzo
Jedno ne radi sinhronizacija sa fejsom, mada čujem da je to odavno (meni valjda ostalo sinhronizovano ko zna od kada)

Kakvi *****i.

Da su makar ubacili n5/s7 contacts/messages/camera app gui.
Ovako, ostaje ovaj ubogi dizajn.

Pa dobio si funkciju za olovku da mozes da pises po ekranu cim se izvuce ista i app permision, sta ces vise :)
Btw nek mi proveri neko jel home taster reaguje na olovkicu; 99% sam siguran da sam mogao da izlazim iz aplikacija tako sto sam olovkom dodirivao home...na note 5 nece da moze :(

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

To prvo je moglo i bez novog sistema :)
apk na xda i to je to ...

Reaguje.

Kod mene ne reaguje

Istočna ili zapadna poljska?

Poslednja izmena:
Opet ja kriv, ccc :)

Nije loš za sada 6.0.1 ...
Jeste da su ubacili minimum novih opcija, ali prija promena i čini mi se da nekako sve radi brže :)
Videćemo kroz par dana kakva je baterija.

Meni kaze da nema nikakav update. U cemu je fora?

Pa isto i meni, mozda vip kasnije pusta.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Mi imamo poljski rom pa zato imamo i update, za nas jos nema..

Nazad
Vrh Dno