Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Struja punjenja je premala, čime puniš telefon?

Struja punjenja je premala, čime puniš telefon?
Originalnim punjačem

39a9ed04c7430e2945f6ef3b2784fa13.jpg

A ovo je trenutno stanje o kojem sam i ranije pisao. Dođe do 92% i ne puni više. Probao sam i sa drugim punjačem (LG 0.8A) i isto se dešava.
EDIT: Samo da napomenem da je isključena opcija QC, a isto se dešava i kada je uključena.

Poslednja izmena:
Moguće da baterija otkazuje.

Za 11 mjeseci????

Da, i meni je na 10om mesecu počela da crkava...

Stvarno mnogo ljudi ima problema sa baterijom ...
I to svi oko 10-15 meseci korišćenja.

Hvata me jeza obzirom da sam prisao tom 10tom famaoznom mesecu :)

Sto jeza? Pravac u pro mobi, preventivno ;)

Od onolikih znakova uzvika za sve što je veće od s4 mini i compact sonyja do HC note usera :D

Lako je zimi nositi posluzavnik, leti mnogo smara :) Mislim bas na nosenje po dzepovima, ko ima iole vece sake moze da se navikne na ciglafone pa makar ih jedva koristio jednom rukom ali npr Nexus 6P stvarno ne znam kako bih nosio leti u bermudama, i Z2 mi smeta sto se toga tice.

Ali realno ovako u normalnoj upotrebi phabletoliki displeji imaju niz prednosti.. mada mozda je najbolje imati fon kao IP5s/SE ili Z3c/Z5c za svaki dan i dzepove a neki dobar 7-10'' tablet za sve ostalo.. :smoke:

Ma lagano :)
Ne bih se nikad vratio na 4-5" telefon...

Poslednja izmena:
Pa noje bas da je posluzavnik. Jedva da je malo veci od grand prime modela koji je 5" i nesto sto big ja uzeo kao normalnu velicinu telefona. Sta znam, moje sake su ogromne pa nemam problema sa velikim telefonima.

Kako vam gmail vuce bateriju? Ja sam primetio da je kod meme uvek u top 3,pa sam sinoc sve naloge za postu prebacio na mail.ru pa da vidimo kako ce se ponasati

Meni je normalna potrošnja, sa 3 akaunta. Gmail, outlook i yahoo.

Stvarno mnogo ljudi ima problema sa baterijom ...
I to svi oko 10-15 meseci korišćenja.

Aj svi koji misle da imaju problem sa baterijom (N4 ili bilo koji drugi fon), ako vas ne mrzi instalirajte ovo pa javite sta prikazuje posle tog testa - Battery Life Repair Pro

Sumnjam da neka aplikacija tek tako moze ''da zaleci'' bateriju ali ova ima veoma visoku ocenu uz poveci broj preuzimanja.. meni je na 8 meseci starom telefonu test prikazao nekoliko ''low sektora'' tj celija i onda je kao ovaj program to ispravio. Ne znam da li je to moguce ali probajte, dobro je i ako precizno prikazuje stanje baterije/celija..

Ne može, probao još u decembru. Gistro je opravi ali performanse iste.

Tako sam i mislio.. :) Eto kakve sve aplikacije mogu da imaju visoke ocene i skoro 5m preuzimanja, odradis iole lep UI, kao radi nesto (podseca na programe za hard diskove) i to je to, ljudi se prime da je vrhunska aplikacija u pitanju.

Poslednja izmena:
Prema upustvima sa neta, izvršio sam kalibraciju baterije pa ćemo da vidimo kako će se ponašati narednih dana.

Poslednja izmena:
Od ta 3 samo Nexus 6P :)
Podrška, softver, odlična kamera ... (480€)

Kako mali s7 edge, samo 2mm kraći i 3.5mm uži od note 5... Slične su to dimenzije... Ima iste veličine ekran kao 6s plus...

s7 edge.jpg

Poslednja izmena:
I meni deluje dosta manje edge, kao neka igrackica u poredjenju sa note 4.

Samo deluje. Ima super screen to body ratio zbog toga deluje kompaktnije. Inače su skoro istih dimenzija... Ko hoće mrcinu od telefona najbolje mate 8... :) Baš moćno deluje...

Nazad
Vrh Dno