Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Stiglo i meni , da prodje par dana pa da vidimo da li je nesto bolje ... da nebude , izbacili smo vam update da vam usporimo telefon i pretvorimo ga u kantu ... pa se iznerviras i kupis neki od njihovih novijih modela jer je greota da im stoje u magacinima ... 8)
5a0097edaea4df6e1a095fd46664e810.jpg

f652ffca281dbb3901a15019a6019db0.jpg

Skinuh i ja danas..
Nego, nevezano sam model koji je tema topika... rotation mi je stalno ugasen.. a ima li neka caka da (pored camere) i gallerija automatski rotira, a sve druge aplikacije ne?

Stiglo i meni , da prodje par dana pa da vidimo da li je nesto bolje ... da nebude , izbacili smo vam update da vam usporimo telefon

Meni na stocku radi primetno brze posle danasnjeg updatea. Pogotovo otvaranje fabrickih aplikacija... mozda tripujem, ali S Helath momentalno ulazi iako ram redovno cistim po navici od ranije. Videcu bas veceras i ostale app..

Moj update bio malo iznad 86MB. Od cega to zavisi?
Btw, telefon je od talijanskog provajdera.

Pa bloat :)
Zakrpe za bezbednost samo - idite u about device i videćete android security patch level ...

Poslednja izmena:
Kupljena nova bat. u Promobiju, s obzirom da sam od maja 2015. god. imao skromnih 1279 punjenja :D to ti je kad ne pazis pa ga dopunjavas konstantno... kako ide formiranje nove - dovoljno jedno punjenje i praznjenje do kraja?

Da..tj nema formatiranja, ali ja ipak volim prvih par puta da u kontinuitetu punim praznim 5-100% i to bez fast charge opcije.

Ljudi pomagajte, gde bese podesavanje tastera home, tj koja komanda da se postavi na duzi pritisak... Nesto sam istripovao da je bila ta opcija, ali ne mogu d aje nadjem

Posto cu se uclaniti u klub novih baterija u pro mobiju moram da kazem sledece. U potrazi za novom baterijom pozovem jednu renomiranu radnju mob telefona u bg i dobijem odgovor da original kod nji nkosta 5000 dinara. Nisam mogao da verujem. Pa ko je ovde lud .

Ok je to, njihovo je da cene.... A ti pravac pro mobi :)

Je li moguce videti koliko podataka je prebaceno u toku jednog dana? U data usage mi pokazuje samo za zadnjih mesec dana. Ili moram da instaliram neku posebnu aplikaciju za to?

Pa kupljen divča, sa 6 meseci garancije na softver :)

Jel moze neka preporuka za stock rom sa najmanje bloata i sa sto svezijim update-ovima? Uzeo sam telefon danas pa da se resim ovih austrijskih cuda :D

Drugar mi reče da ubacim poljaka, da je čist kao

Ubaci, pazari package disabler pro, utepaj i sve ostale aplikacije koje ne koristis i uzivaj u telefonu!

+1

Jes glupo pitanje ali moram. Da li ovaj package na bilo koji nacin moze da utice na garanciju ?

Ne, ne okida knox a i ni root ti ne treba. Ja pazario i sve ok ;)

Ne može da utiče na garanciju, ali je pitanje kako radi - tačnije koliko efikasno :)
Bolje samo disable i to je to ...

Ne može da utiče na garanciju, ali je pitanje kako radi - tačnije koliko efikasno :)
Bolje samo disable i to je to ...
Sjajno radi evo vec mesecima unazad. Problem je sto ne mozes da disable gomilu fabrickih app i procesa tek tako...ovo radi kao da imas root u telefonu...npr kao titanium backup sa deep freeze

Problem je što kad isključiš te fabričke aplikacije sot bude manji nego sa uključenim :D
Probao proverio i nema neke vajde od tog programa ...
Samo rut ili disable šta može i treba ...

Na koje mislis tacno?

Recimo onaj ANT, samsung tastatura, browser, sfinder ...
Sve te bloat programe on beše obeležava u roze boji, koliko se sećam :)
Zaboravio sam *** ...
Jednostavno samsung radi najbolje bez ikakvih čačkanja, samo disable nekoliko aplikacija.

Ma ja disejblujem ant, facebook, instagram, flipboard i te stvari. Sfinder ne, stavise, i koristim ga :)

Haha, da, ali nadje neke face procese koji se inace ne vidi u menadzeru.

Nazad
Vrh Dno