serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
To je otprilike i namera sljamsunga... Bljutavo.
Ja sam imao problema sa njima, tri puta su slali i svaki put se vracale, kao nasa carina odbijala i na kraju mi vratili pare...Ebay - > Polarcell, bolja od "orginala"
Znaci ti si taj sto mi digao bat ispred nosaDa, original. Ja sam kupio od kolege sa foruma, koji je kupio bateriju u januaru u Promobi Novi sad, oko 2100 rsd sa pdv je plaćena.
Ikonice nokia symbian N serijaCool, ali ne znam sta da mislim o novim ikonicama.... Da li će biti novi meni kad se izvadi spen? To bi bilo korektno![]()
Da, i kod mene nova baterija sabija kako radi. Možda je placebo, ali čini se da baterija radi bolje nego kad je fon kupljen.
Istu stvar i ja uradih pre par meseci, 2-3 godine N2, sad N4, mada sam vise gledao da predjem na iphone, ali sam se suvise navikao na ovu pricu i prezadovoljan sam.Uzeh ga pre neki dan, dvoumio sam se izmedju njega i N5, ali IR blaster i malo niza cena je presudilo.
Inace ne menjam telefone cesto, mozda na 2-3 godine. N4 mi je apgrejd sa N2 posle 3 godine zadovoljnog koriscenja.
Stvarno je prica za sebe, retko kad se ovako odusevim parcetom hardwera..
Umalo da prebacim 6h sot-a, al racunam da za prvo punjenje skroz korektno, za vikend da u roamingu, tako da nece biti standardno koristenje, pa posle javljam kako fercera...
Al da se vidi promena, vidi se, ocigledna...
Pogledajte prilog 194396Pogledajte prilog 194397Pogledajte prilog 194398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari