Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

To je otprilike i namera sljamsunga... Bljutavo.

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)
8d6c174a46f14547f5467819359495f1.jpg

Meni stigla bez problema, za Note 3 i boljitak se i te kako oseti...

Nisam napravio ss, ali sa njom sam juče imao oko 20h upotrebe telefona, preko 5h SOT i tačno 2h27min razgovora.

Uvek ili 2g/3g ili WiFi, 5 mail acc, jedan se sinhronizuje na 3 min ostali na 15min, tu i tamo viber i hangouts i relativno dosta korišćenja nekih namenskih programa za posao (Juice SSH, Hot Button)

Verujem da je i na Note 4 bolja nego originalna baterija.

Ima ovde i provereno stiže http://www.ebay.de/itm/PolarCell-NF...364881?hash=item56713325d1:g:qooAAOSwEeFU7FEf

Evo malo da pohvalim novu bateriju, nocas prvi put napunjena, skinut sa punjac u 7.20 i evo do sad 59%uploadfromtaptalk1457101737503.jpguploadfromtaptalk1457101745116.jpg

Poslednja izmena:
Da, i kod mene nova baterija sabija kako radi. Možda je placebo, ali čini se da baterija radi bolje nego kad je fon kupljen.

Ja sam polovan uzeo, tako da ne znam kskva je kad je nov tel, ali za 7 meseci sam imao dva n4, nikad nisam uspeo sa 50% da izguram ovako, videcemo kakva ce biti do kraja

@e46glogi i @serbiadiablo
Jel su to original baterije? Gde ste uzeli i koliko ste platili?

Da, original. Ja sam kupio od kolege sa foruma, koji je kupio bateriju u januaru u Promobi Novi sad, oko 2100 rsd sa pdv je plaćena.

Da da, ima i garanciju :)

He he :)

Cool, ali ne znam sta da mislim o novim ikonicama.... Da li će biti novi meni kad se izvadi spen? To bi bilo korektno :)

Da, original. Ja sam kupio od kolege sa foruma, koji je kupio bateriju u januaru u Promobi Novi sad, oko 2100 rsd sa pdv je plaćena.
Znaci ti si taj sto mi digao bat ispred nosa ;)

Sto se mm tice, nadam se da nece ove ikonice sa n5 i s6 da ubace!!

Poslednja izmena:
Moguće :)

Taj rad, meh osećaj.... Možda bude ok ako nam stave teme, to isto ne videh na onim slikama.

Umalo da prebacim 6h sot-a, al racunam da za prvo punjenje skroz korektno, za vikend da u roamingu, tako da nece biti standardno koristenje, pa posle javljam kako fercera...

Al da se vidi promena, vidi se, ocigledna...

uploadfromtaptalk1457131810676.jpguploadfromtaptalk1457131817085.jpguploadfromtaptalk1457131823744.jpg

Uzeh ga pre neki dan, dvoumio sam se izmedju njega i N5, ali IR blaster i malo niza cena je presudilo.
Inace ne menjam telefone cesto, mozda na 2-3 godine. N4 mi je apgrejd sa N2 posle 3 godine zadovoljnog koriscenja.
Stvarno je prica za sebe, retko kad se ovako odusevim parcetom hardwera..

Poslednja izmena:
Nisi pogrešio, čestitam na kupovini :)

Budi slobodan da postavljas pitanja, Danilo je uvek tu da detaljno odgovori ;)

Uzeh ga pre neki dan, dvoumio sam se izmedju njega i N5, ali IR blaster i malo niza cena je presudilo.
Inace ne menjam telefone cesto, mozda na 2-3 godine. N4 mi je apgrejd sa N2 posle 3 godine zadovoljnog koriscenja.
Stvarno je prica za sebe, retko kad se ovako odusevim parcetom hardwera..
Istu stvar i ja uradih pre par meseci, 2-3 godine N2, sad N4, mada sam vise gledao da predjem na iphone, ali sam se suvise navikao na ovu pricu i prezadovoljan sam.

Umalo da prebacim 6h sot-a, al racunam da za prvo punjenje skroz korektno, za vikend da u roamingu, tako da nece biti standardno koristenje, pa posle javljam kako fercera...

Al da se vidi promena, vidi se, ocigledna...

Pogledajte prilog 194396Pogledajte prilog 194397Pogledajte prilog 194398

Dobro je, imam slične rezultate, da ne kune samo mene @Proday :d
Za mene odlična baterija na note 4, maksimalno opterećen full, nikakve app za uštedu, podesio po onom linku za uštedu baterije, auto osvetljenje, gps, 4G/3G/2G auto - najviše na 4G, ništa negasim (ni data ni wifi), sinhronizacija, viber...

Nazad
Vrh Dno