Kod mene na fast charging primetio sam da mi baterija duze traje nego kad ga punim bez fast charging![]()
+1 ali sve mi nekako deluje normalnije da ce baterija duze da izdrzi sa obicnim punjenjem.I ja imam taj osecaj.![]()
Punio sam ja i na usb od laptopa pa mi opet pada kapacitet...fast charge nikad nisam koristio+1 ali sve mi nekako deluje normalnije da ce baterija duze da izdrzi sa obicnim punjenjem.
Sta smatras dobrim modemom?Koji je poslednji firmware sa dobrim modemom?
Kako misliš dobrim modemom ?Koji je poslednji firmware sa dobrim modemom?
+1 takodje isto sve, 4g cak sto vise radi odlicnoEbem li ga - moguće ...
Kod mene trenutno zadnji 5.1.1 COJ5 za naš region (SEE) i 4G radi ok![]()
Uglavnom su uvek prvi po potrosnji kada je tel na mobile data...to mi je neko vec objasnjavao da je jedan od vecih propusta na Lp.To je to, mada su ti google servisi prvi po potrošnji
Trebalo bi da je ekran ...
Kako izgasiti google location history, meni sad na jednom nalogu, koji koristim samo za mail iskljuceno bez opcije da upalim, a na drugon osnovom upaljen, ali bez opcije da ugasim?Lokacije skoro sigurno ...
Vidi u google servisima pod personal info and privacy/activity controls šta ti je uključeno.
Google location history isključi obavezno...
Verovatno ti je i backup uključen![]()
Vidi u google servisima pod personal info and privacy/activity controls šta ti je uključeno.
Google location history isključi obavezno...
Aaa, a ja ocu da predjem sa Note 4 na G4.Posle G4 ovo mi deluje kao pravi preminum telefon, nije mi žao G4, imao je bolju kameru i to je to, ostalo sve na strani notare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari