Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Phone info, app sa gp.

Samsung bez ikakve sumnje ima baterije najlošijeg kvaliteta. Ni na jednom od drugih 30 telefona koje sam imao nije ovako slabila baterija kao na S3 i S5. Bruka i sramota, šta drugo reći.
Evo kod mene za 14 meseci korišćenja.
48ca16d4d3c2de4d88b11e5c68a7dcba.jpg

Poslednja izmena:
Koji je poslednji firmware sa dobrim modemom?

Na xda pročitah da traže sa ispravljenim modemom, da imaju slabiji LTE. Mislim odmah da skinem taj i ubacim, jer treba update da se odradi.

Ebem li ga - moguće ...
Kod mene trenutno zadnji 5.1.1 COJ5 za naš region (SEE) i 4G radi ok :)

Isto ok, sem što sam ponekad nedostupan :)

Isto i kod mene :)
Kući na 4G ponekad nedostupan, napolju 4G sve super - to je već do naših "kvalitetnih" mobilnih mreža :D

Lepo ovako se podesi i bude bombona (+ baterija bolje drži zbog jakog 3G signala)

V1Z86m1N.png

Poslednja izmena:
Baterija, sve popaljeno, automatsko svetlo (na sredini slajder), gps, snhronizacija, viber itd. nikakave app za uštedu.

Ovo je više nego što sam očekivao.
Posle G4 ovo mi deluje kao pravi preminum telefon, nije mi žao G4, imao je bolju kameru i to je to, ostalo sve na strani notare.

Poslednja izmena:
To je to, mada su ti google servisi prvi po potrošnji :)
Trebalo bi da je ekran ...

Znam, nešto zeza, moguće što je lokacija dosta radila, lokacija je povezana sa kamerom i prognozom (osvežavanje na 3 sata). Ili misliš da nije ok?

Lokacije skoro sigurno ...
Vidi u google servisima pod personal info and privacy/activity controls šta ti je uključeno.
Google location history isključi obavezno...

Verovatno ti je i backup uključen :)

Kod mene nikad, uvek ekran što je i logično :)
GPS samo uključujem kada mi radi navigacija, inače je uvek off ...

Uključene su mi lokacije za kameru, vremensku prognozu, gps nikad ne gasim.

Lokacije skoro sigurno ...
Vidi u google servisima pod personal info and privacy/activity controls šta ti je uključeno.

Verovatno ti je i backup uključen :)
Kako izgasiti google location history, meni sad na jednom nalogu, koji koristim samo za mail iskljuceno bez opcije da upalim, a na drugon osnovom upaljen, ali bez opcije da ugasim?

Ukljucis "Location" i onda redom prođi sve opcije u google settings aplikaciji ...

Samo ako ti je kamera prioritet, ona je bolja na G4.

@megaman ne vidim ni najmanji razlog zasto bi to radio! Eventualno ako si se vec resio da menjas sacekaj jos malo pa idi na v10, vidim da ih u vipu daju za bas dobru cenu tako da ce ih verovatno uskoro biti po oglasima dosta povoljnije.

Nazad
Vrh Dno