Nije nova, polovna je, ali je 100% originalna, platio 1000din,to mi nekako bila najbolja opcija, bar da probam da vidim jeli do baterije, nego da dam 30ak eur za novu a ono opet isto, a o kopijama da nepricam...Pa naravno da je do bat. Koliko te izasla nova org?
Da sam sebe citiram...posle mesec ipo koristenja, ovakav sot vise ni u snu ne mogu da dobijem...cak sam obrisao i fb, fb msg, linkedin, samsung acc, flicker, stavio lokacije samo na gps i 4-5h plafonPrvo praznjenje, prilicno sam zadovoljan...
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci natrpao sam sve zivo u telefon i nisam nista brisao niti gasio od samsung beskorisnih stvari (to tek predstoji). Sinoc pazarih i gear fit pa hocu da vidim koliko ce mi sve vreme aktivni bluetooth uticati jos na autonomiju..
Inace pazario sam i neku package disabler za samsunga app, jel testirao ko, radi li provereno?
Sve je to normalno i tako je kod mene trenutno 4h-5h, a telefon imam nešto više od godinu dana (20.11.2014)...
Posle godinu dana jedno 15-20% lošija baterija, ne vidim zašto se čudite ?
Sad kad se javi onaj stručnjak sa 8h na*ebali smo![]()
E ova ti je kao deca iz vrtica kad crtajuPainted on note 4 in Corel Painter ... 8)
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari