Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Pa naravno da je do bat. Koliko te izasla nova org?

Pa naravno da je do bat. Koliko te izasla nova org?
Nije nova, polovna je, ali je 100% originalna, platio 1000din,to mi nekako bila najbolja opcija, bar da probam da vidim jeli do baterije, nego da dam 30ak eur za novu a ono opet isto, a o kopijama da nepricam...

Na kp, trazio covek 1500,pa spustio na 1200,na kraju se zeznuo stavio otkup 1000...imao nek tel sa dve baterije, prodao telefon i jedna baterija ostala...

Kako je ovo moguće da se desi? Mislim sot je ok ne baš najsjajnije ali nije toliko loše, a ovi servisi 49%....

350e7dd30c05813cc1062d77565920fa.jpg

4255c5452138e4e4943279ef415a9f31.jpg

79c088f7368548a3d2c9dd9aa28a8490.jpg

Bug.

Prvo praznjenje, prilicno sam zadovoljan...
98727f66288adbc7b5c93b15cd802c8a.jpg

ce59e772ccb00bd268e6d928eb12fc12.jpg

a9b434578f505aed1169355c7dab855c.jpg

5128828da50b11cbed908bf8c8ba79af.jpg

Znaci natrpao sam sve zivo u telefon i nisam nista brisao niti gasio od samsung beskorisnih stvari (to tek predstoji). Sinoc pazarih i gear fit pa hocu da vidim koliko ce mi sve vreme aktivni bluetooth uticati jos na autonomiju..
Inace pazario sam i neku package disabler za samsunga app, jel testirao ko, radi li provereno?
Da sam sebe citiram...posle mesec ipo koristenja, ovakav sot vise ni u snu ne mogu da dobijem...cak sam obrisao i fb, fb msg, linkedin, samsung acc, flicker, stavio lokacije samo na gps i 4-5h plafon :(

Poslednja izmena:
Šta se koji tvoj opterećuješ sa tim?

Pa opterecujem se zato sto 3x na dan moram da punim tel umesto 2!!

Dosta to lose zvuci, ja 910F punim bukvalno jednom pred spavanje i to je to.
Mozda ga dopunim na 20-30min jednom u toku dana ako sam ga bas koristio pojacano.

Baterija kao i kod svih drugih samsunga koje sam imao jako brzo propada. Tel imam nesto malo vise od godinu dana, do sad ~635 konektovanja na punjac i baterija retko kad prebaci 3.5h sot-a. A pritom pocela je i naglo da gubi procente sto znaci da je zrela za zamenu. Iz svega gore pomenutog Note4 mi je definitivno zadnji samsung telefon jer mi ne pada na pamet da uzimam samsung telefon sa ugradjenom baterijom kad su im baterije ovoliko lose.

Sve je to normalno i tako je kod mene trenutno 4h-5h, a telefon imam nešto više od godinu dana (20.11.2014)...
Posle godinu dana jedno 15-20% lošija baterija, ne vidim zašto se čudite ?
Sad kad se javi onaj stručnjak sa 8h na*ebali smo :D

Poslednja izmena:
Sve je to normalno i tako je kod mene trenutno 4h-5h, a telefon imam nešto više od godinu dana (20.11.2014)...
Posle godinu dana jedno 15-20% lošija baterija, ne vidim zašto se čudite ?
Sad kad se javi onaj stručnjak sa 8h na*ebali smo :D

:D Kojih crnih 8h, to mi ni dan danas neće biti jasno kako sam to uspeo :)))) i ja sam u tom opsegu 3-5 SOT-a i to je to, ovih 8 je slučaj za X-files ;)

Meni se rotacija vratila u normalu sa zadnjim verzijama gp servisa i youtube-a :)

Prednost neajfonizovanih telefona a la N5 i bratije je sto nosis drugu bateriju sa sobom u toku dana i kada prva ispusti struju, otvoris telefon i ubacis drugu. :d

@mad-upravo tako.

Meni lagano 4h,malo jace, nema zamerki, to mi gura ujutru od 7.30 do kasno uvece, ako zatreba ili znam da ce zatrebati malo ga nakacim na brzi punjac i to je to... Nema potrebe da se drami oko baterije...

Mislim da ko kaze da mu gura 2-3 dana laze.... Gura i meni 2-3 dana, kada sam u roamingu, pa nek koristim ni net, a trudim se i pozive.. Nego eto cisto je upaljen..

Samsung-Android-6.0-Marshmallow-Update-Timeline.jpg

Dakle zvanično - januar, februar, mart!
Čak su i Note 5 odložili :)

Poslednja izmena:
Insteresuje me da li neko ima slican problem?
Prilikom pritiska na sredini donje,desne cetvrtine ekrana dolazi kao do "naleganja ekrana"
. Pod prstom se oseca kako on upadne milimetar/dva ,a cuje se cak i zvuk. Telefon je star par meseci i prvo se desavalo po jednom u par dana,a sada po desetak puta dnevno i pocinje da me nervira. Nikada mi nije ispao da bi doslo mozda do nekog razdvajanje ili odlepljivanja ekrana,a i od prvog dana je u silikonskoj futrolici.

Da li neki ima problema sa stalnim prekidom protoka u internet konekciji? Dešava mi se dok koristim net putem WI-FI mreže da jednostavno zadata komanda čeka dok se veza ponovo uspostavi. Dešava se kod učitavanja stranica (potrebno je po nekoliko puta refrešovati da bi se učitala) ili diskonektovanja tokom online igranja Air Combat. Takođe i Vajberova notifikacija statusa mi prikazuje sa vremena na vrijeme da je diskonektovan (potamni).
Sistem je apdejtovan na 5.1.

Nazad
Vrh Dno