Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Evo javljam se posle par dana. Iscitao sam gomilu stranica na forumima, a uporedo pokusavao da ubedim lika od koga sam uzeo telefon da ode do Sprinta i da ih ubedi da mi otkljucaju Note 4.
Ono sto sam licno pokusao, iako sam nasao da je nemoguce, to je flash sa 5.1.1 na 5.0.1. Na Odinu izlazi FAIL! Posto aplikacija koja otkljucava Sprint telefone sa mreze, ali radi samo na Kitkat (4.4.4 u mom slucaju). Hteo sam downgrade da mu radim sa jednog na drugi sistem, ali to je nemoguce. Moglo je do pre par meseci, a onda su sa novim update stavili neku zastitu i ne moze. Ono sto bi trebalo da moze je da se telefon rutuje na neki custom rom, pa odatle na Kitkat i pokrene aplikacija. To bi trebalo da resi stvar. Posle moze i da se vraca na 5.1.1 ako je to uospte potrebno, posto vidim da se dosta ljudi zale na njega. Ono sto se ne upustam sam da uradim je taj root, posto nisam nikad radio, mada kapiram da za sve postoji prvi put. Inace, lik koji slovi za najjaceg, kad je u pitanju servis telefona u Nisu, mi je izmedju redova rekao da ga bole prepone da se bakce sa tim. :) Tako da, neki savet bi mi dobro dosao.

Poslednja izmena:
Osećam da opet ništa neće biti od promene tema i od mogućnosti uklanjanja s-finder i quick connect opcija.

To vec ja sad mogu da ti kazem da dobro osecas ;)

Darko tuzno ali istinito

Ajd bar izvor da stavimo :)

Note-4-Android-6-0-NapiDroid.jpg

Note-4-Android-6-0-NapiDroid-01-610x532.jpg
Note-4-Android-6-0-NapiDroid-02v-610x532.jpg
Note-4-Android-6-0-NapiDroid-03-610x532.jpg

http://napidroid.hu/exkluziv-android-6-0-t-kapott-a-galaxy-note-4/

Kako stojite sa signalom? Meni skoro pa stalno jedna crtica (mts), a na istom mestu na s5 samo jedna fali (takodje mts)?

Sta je bre ovo ? Neki kineski klon note4 ili neka alpha verzija softwera ?

Laguje kao besan,pola ikonica ima novi izgled pola nema [emoji15] koliko sam video ponovo nema apk za teme iako npr a3 od 120e ima to u svom sw.

Samsung softver, mada je i ovaj našao da menja jezik u toku snimanja klipa :)

Prilično sam siguran da ćemo izvisiti za teme, 64 bita i novi tw...

Ovo je jezivo.. Mada ne ide mi u glavu kako je ovaj lik jedini na svetu dobio otu ? Kapiram da ota prava nece skoro.. Ovo je stvarno rebus

Ovo je neki preview - test...
Nije finalna verzija, još je menjao jezik pa sve baguje više nego inače :)

Dobice samo spen od note 5 i nove ikonice i to je to tako je bilo i sa note 3 kad je izasao android 5 bice katastrofa

Ja sam primetio na mts-u da povremeno totalno izgubi signal pa ga vrati na 4 crtice posle par sekundi...
Inače sve zavisi od lokacije - kod mene je bukvalno od 4G sa 4 crtice do edge sa jednom :)

To je do mts imao sam taj problem i sa ip6splus i sa note 4 posle njega i dešava se i sad na note 5 ali oguglao sam na to više i ne gledam bitno da nisam nedostupan a crtice sam prestao da brojim... Isto se desava i na zeninom tel kiji je na telenoru tako da nije problem do telefona sigurno

Važno da sam dostupan i da je na grafiku baterije zelena linija :)
Ali kvalitet mreže varira od lokacije do lokacije mnogo...

1eq9lw.jpg

Poslednja izmena:
Toliko me nervira ovo sa baterijom, pa to sto je signal slab, pa to sto sam sa jednim primerkom n4 imao problem sa kamerom da sam opet dosao u situaciju da ga menjam za s6 koji sam vec imao kratko vreme... Al nesto mi se neda, opet sve kada saberem i oduzmem jednom note, uvek note, nemogu da predjem preko nekih mojih zamerki za s6,mnogoooo prednosti n4 ima u odnosu na s6...narucio sam novu orig. bateriju pa cemo videti

To je do mts imao sam taj problem i sa ip6splus i sa note 4 posle njega i dešava se i sad na note 5 ali oguglao sam na to više i ne gledam bitno da nisam nedostupan a crtice sam prestao da brojim... Isto se desava i na zeninom tel kiji je na telenoru tako da nije problem do telefona sigurno
Meni se u poslednje vreme desava povremeno i da sam nedostupan na nekim lokacijama gde je ranije bio odlican signal. Dok Telenor tu radi bez problema a do skoro je bilo problema. Samo cackaju nesto.

Ja sam skoro uzeo mts karticu bas zbog prekida signala na telenoru gde sam nekad imao extra signal. Al najvise jer s telenorom kad sam u stanu skoro nikad nisam dostupan uzas

Ja i dalje imam problem sa baterijom da mi se naglo trosi, kad je ispod 25%,cak se i na 25% ugasi i pokazuje 0%...stvarno me ovo razocaralo... Probao sam i kalibraciju sa *#0228# i hard reset, dzaba nista ne pomaze
Evo konacno resen problem, bilo je do baterije, uspeo sam naci povoljno polovnu originalnu zdravh i sad sve funkcionise normalno

Nazad
Vrh Dno