Evo javljam se posle par dana. Iscitao sam gomilu stranica na forumima, a uporedo pokusavao da ubedim lika od koga sam uzeo telefon da ode do Sprinta i da ih ubedi da mi otkljucaju Note 4.
Ono sto sam licno pokusao, iako sam nasao da je nemoguce, to je flash sa 5.1.1 na 5.0.1. Na Odinu izlazi FAIL! Posto aplikacija koja otkljucava Sprint telefone sa mreze, ali radi samo na Kitkat (4.4.4 u mom slucaju). Hteo sam downgrade da mu radim sa jednog na drugi sistem, ali to je nemoguce. Moglo je do pre par meseci, a onda su sa novim update stavili neku zastitu i ne moze. Ono sto bi trebalo da moze je da se telefon rutuje na neki custom rom, pa odatle na Kitkat i pokrene aplikacija. To bi trebalo da resi stvar. Posle moze i da se vraca na 5.1.1 ako je to uospte potrebno, posto vidim da se dosta ljudi zale na njega. Ono sto se ne upustam sam da uradim je taj root, posto nisam nikad radio, mada kapiram da za sve postoji prvi put. Inace, lik koji slovi za najjaceg, kad je u pitanju servis telefona u Nisu, mi je izmedju redova rekao da ga bole prepone da se bakce sa tim. 🙂 Tako da, neki savet bi mi dobro dosao.