Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Da, to je i meni bilo čudno, i kad sam napolju, grafikon kaže da je wifi on. Ovo je sad bacilo svetlo na ovaj problem. Neko rešenje bez ruta?

Da, to je i meni bilo čudno, i kad sam napolju, grafikon kaže da je wifi on. Ovo je sad bacilo svetlo na ovaj problem. Neko rešenje bez ruta?
Probaj da u podešavanjima za viber u Wi-Fi sleep policy isključiš always on... I u samim podešavanjima za Wi-Fi isključi always allow scanning. Možda pomogne, ali nemoj previše da se nadaš.. :D Restartuj telefon...

Piše kao Samsung novčanik i neke ostale gluposti koje niko ne koristi :)

Obrisao sam i to i one ANT i ANT+, a sad ne znam za cega tacno sluze ove dve com.facebook.appmanager i com.facebook.system , jel mogu i njih da maknem ? :D

Služe da ti Facebook, Messenger, Facebook Pages Manager budu sistemske aplikacije - jedinstvena Samsung opcija :D

Ima jedan opasan bag u ovoj BOE3 verziji lollipop softvera !
Kada se pozovu određeni telefoni ako imaju prefiks +381 javlja se automat i kaže nepostojeći broj :mad:
Isti taj broj pozoveš bez prefiksa i normalno sve radi !

Dakle pozoveš +381 66 123 456 = Birate nepostojeći broj!
Pozove se 066 123 456 sve normalno :D

Ceo imenik mi je sređen i svi brojevi su u formatu +381 66 123 456 pa sad zamislite koje je cimanje :)
+ onaj lag pri javljanju kada te sagovornik prve 2 sekunde ne čuje - bruka za ovako skup telefon !

Poslednja izmena:
Gotovo smešno da moraš da sačekaš slušalicu da se pojavi da bi znao da je veza uspostavljena... Uglavnom se žale na to ljudi sa poljakom i svi ostali iz Evrope... Hrvatska, Slovenija, Bugarska... Jedan lik navodno piše da je do googla a ne do Samsung-a, jer mu se isto dešava i na nexus 4... Ali nema opravdanja za ovakav propust, jedan od najskupljih uređaja na tržištu a da mu ne radi kako treba ono najosnovnije. To je moja jedina ozbiljna zamerka na telefonu... http://forum.xda-developers.com/note-4/help/answering-lag-2-sec-hello-hello-bug-t3058386/page3

Poslednja izmena:
Pa možeš ako imaš rut :)
ANT i ANT+ ne bih brisao...

Poslednja izmena:
Ma brišem ih na ono onemogući pa ih on pogasi skroz, a sto ne ANT ?

Nemam root još :D

ja taj ant brišem sa svakog telefona

Služe da ti Facebook, Messenger, Facebook Pages Manager budu sistemske aplikacije - jedinstvena Samsung opcija :D

Ima jedan opasan bag u ovoj BOE3 verziji lollipop softvera !
Kada se pozovu određeni telefoni ako imaju prefiks +381 javlja se automat i kaže nepostojeći broj :mad:
Isti taj broj pozoveš bez prefiksa i normalno sve radi !

Dakle pozoveš +381 66 123 456 = Birate nepostojeći broj!
Pozove se 066 123 456 sve normalno :D

Ceo imenik mi je sređen i svi brojevi su u formatu +381 66 123 456 pa sad zamislite koje je cimanje :)
+ onaj lag pri javljanju kada te sagovornik prve 2 sekunde ne čuje - bruka za ovako skup telefon !
Meni sa BOC3 verzijom 5.0.1 (zvaničan apdejt preko Telenora) sve radi kako treba sa pozivanjem brojeva sa prefiksom +381... I meni su svi brojevi tako upisani u imeniku, stara navika valjda. Nego taj BOE3 je koja verzija? Ako slučajno stigne OTA da ga ne stavljam dok ne puste 5.1.1.

Uđi u about device i tapni više puta na build number. Tek onda ti se pojavljuje developer options...

Kad Samsung sajt napiše ovako nešto onda znaš da je raspad :)

It started with the Galaxy Note 4. We were never impressed by how Samsung’s fourth-generation Galaxy Note performed, and one of the biggest issues with its software was the lag in the recent apps interface. 99 percent of the time the phone takes at least two seconds to show the app switcher, and for those who constantly switch back and forth between two or more apps, this basic form of multitasking is a time-waster on the Note 4. The Lollipop upgrade hasn’t fixed this lag, and even the Galaxy S6 and Galaxy S6 edge, which come with the most optimized version of Samsung’s TouchWiz UX yet, take a second or two to react after you hit the recent apps button.

http://www.sammobile.com/2015/06/29/samsung-is-ruining-even-basic-multitasking-on-its-smartphones/

Poslednja izmena:
Taj recent menu na note 4 je katastrofa. Em ima lag pri paljenju em su animacije prilikom brisanja iz liste u 3 frejma

Taj bag me još i najmanje nervira :)
Krš multitasking na telefonu sa 3GB rama i zezanje prilikom javljanja na poziv ne priliči ni telefonu od 100 €...

Poslednja izmena:
Sto bi se gubila garancija ukoliko stavljas oficijelni samsung rom?

Nazad
Vrh Dno