Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Nasao sa S6 za 430e ovdje kod nas u Bosni. Pod garancijom. ALi Note 4 recimo, sam koristio bez zastite, samo folija na ekranu. Tel sam prodao kao nov, nije imao traga. Bas je dobro uradjen. Drugu S6 ispadne na tepih iz ruke i pukne zadnje staklo. A na njega ako stavim masku, onda to nije to... NE znam ni sam.. SRY za off... necu vise.

To je odlicna cena, kupi, probaj par dana pa prodaj za iste pare ili 10€ manje ako ti se ne svidi.

Jos malo da utegnu i perfekcija.
d04c5c926ba579b5817400729a733dcb.jpg

f68e77d3c019dd5e317be6154379662d.jpg

c8c2938e082ef80f0f40b3ccfabd0392.jpg

Nasao sa S6 za 430e ovdje kod nas u Bosni. Pod garancijom. ALi Note 4 recimo, sam koristio bez zastite, samo folija na ekranu. Tel sam prodao kao nov, nije imao traga. Bas je dobro uradjen. Drugu S6 ispadne na tepih iz ruke i pukne zadnje staklo. A na njega ako stavim masku, onda to nije to... NE znam ni sam.. SRY za off... necu vise.
Imao S4, sada ga koristi moja žena. Koristio sam samo protective cover+, s view cover i jedno vreme ga nosio bez ikakve zaštite. Kao nov je, samo je jedno milimetarsko parče onog sloja sa zadnjeg poklopca otpalo ali se i ne primećuje jer je sa strane, lajsna skroz čitava. O foliji da ne govorim jer je potpuno nepotrebna. Ekran nema nijednu ogrebotinu i sasvim je dovoljna fabrička Gorilla Glass. Ženin prethodni LG P880 je imao jednu ili dve vidljive ogrebotine ali ona kao svako žensko nosila ga u tašni sa još hiljadu stvari. :) S4 se za sada još drži kod nje. Sada na Note 4 imam S view cover ali i da ga ne koristim stvarno je urađen ekstra i mislim da nema potrebe da se koriste neke zaštite tipa maski i folija. A za S6 si u pravu, to što je staklo pozadi ipak govori da će vremenom biti ogrebotina ako se koristi bez maske a greota da se stavlja.

Sa Note 4 nisam ni razmisljao, toliko je ona zadnja strana dobro uradjena, da nisam ni razmisljao o ogrebotinama. Da su samo uradili neki Note 4 mini :) :)
Narucio sam vec S6 screen knight folija za ledja i ekran, pa da sam spreman :)

Baš čudno da nisi mogao da se navikneš na veličinu telefona. Ja sam prešao sa 4.7 i navikao se odmah. Sada mi se čini da neću više nikada kupovati telefone ispod 5.5... :)

Baš čudno da nisi mogao da se navikneš na veličinu telefona. Ja sam prešao sa 4.7 i navikao se odmah. Sada mi se čini da neću više nikada kupovati telefone ispod 5.5... :)

Evo ovako je kod mene islo zadnjih par telefona - S1, Nexus 4, G2, 1520 Lumia, Z3, Note 4. E sad, potpuno mi je isto dal imao 1520 od 6 ili Note 4 od 5.7, jer i za jedan i drugi mi trebaju dvije ruke. Z3 mi je ono "taman". Cesto sam u autu ili sa kesom, torbom u ruci i sa Note 4 sam apsolutno hendikepiran. Jos samo treba da mi ispadne dok pokusavam da se javim jednom rukom. Tel jeste bomba, ne mogu ti opisati koliko mi je zao sto sam ga prodao...

Pozdrav svima.Mozda cu za koji dan uzeti crni note4,snapdragon varijantu.Zanima me na sta da obratim paznju prilikom kupovine?

Zvanicna garancija na Snapdragon model ne postoji u Srbiji, samo exynos. Samo preprodavci daju na softver.

Koju imate preporuku za 910f sad sam na BOC3 koji da stavim firmware ?

Da li se samo meni čini ili galerija ima neki delay tipa kad uđem u nju ponekad štagod stisnem ne reaguje na ekranu mozda 2-3 sekunde nikad duže i onda dođe sebi i uradi sve to što sam prvobitno zadao....

Da li se samo meni čini ili galerija ima neki delay tipa kad uđem u nju ponekad štagod stisnem ne reaguje na ekranu mozda 2-3 sekunde nikad duže i onda dođe sebi i uradi sve to što sam prvobitno zadao....
Da ima. Koristi QuickPic ili Piktures.

Meni se to nije desilo ni jednom za 3 meseca korišćenja. Kako ti otvara, sve slike od jednom ili imaš više odvojenih foldera?

Kada uđem u galeriju gore levo mi piše Album. Ne ređa mi sve slike od jednom već po malim albumima. Kako je kod tebe? Pitam jer mi je čudno da te tako zeza...

Pa ti imaš za sve neku aplikaciju. Ne koristiš ni jednu Samsung... :D Nema l od laga kod mene... ;)

Samo muzika, video i nekoliko ovih što moraju (npr Shealth) od Samsung aplikacija :)

Mada i za to su bolji poweramp i mxplayer :)

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi pomogne sa mapama za Grcku, Skijatos, uskoro putujem pa bi mi bilo od koristi.. u pitanju je Igo.

To će Danilo samo da vidi... :) Imaš i Here navigaciju na playstore. Mene nerviraju one linije koje se pojavljuju zbog rezolucije na Igo. Na Here nema tih problema. A i dobre su za Skijatos... :) Baš gledam sada, dosta su dobre. Super si ostrvo odabrao... :D Pusti mi na pm preko koje agencije ideš...

Sa note 4 sam presao na s6 i mogu vam reci da je u mom slucaju baterija mnogo bolja na s6. Evo posle tek prvog punjenja. Sa note 4 nisam mogao da prebacim sot 4h20minuploadfromtaptalk1434965622826.pnguploadfromtaptalk1434965631736.png

Ja mogu sa note 4 čak i 12h sot... Samo ubacim u telefon drugu bateriju... ;) [emoji14] Neka te lepo služi s6... Meni se unormalila baterija, preko 6h sot...

Ja vise od 4h20m ni pod razno.
Na S6 evo prvo punjenje i prebacit ce 4h. Mada sam citao po XDA i drugim forumima, ljudima Note 4 baca 2.5-5h. Ja bi mogao baciti mozda 5.5h ali da citav dan budem u mracnoj prostoriji uz auto 5. Drugacije nema sanse.
Na poslu mi je jako osvjetljena prostorija, a posle sam jos par sati napolju svaki dan.

Pozdrav svima.Uzeo sam note o kom sam pisao prije 2,3 dana.Uglavnom imam garanciju do decembra 2016,octa core verzija (ganajo sam snapdragon,ali zadovoljan sam i sa 5433).Telefon je odlican,na lolipop-u nema laga itd..Na antutu sam ostvario 53000 ,a ne geekbench oko 4300 na multiscore.Dobio sam i s view masku i full opremu.Izasao me oko 350 eura i s2 (koji je realno vrijedio 60ak u onom stanju).

Meni se skor sa LP na antutu srozao sa 51k na 43k bez razloga cak jedno vreme nisam mogao ni 40k da dostignem, ne znam u cemu je fazon, brisao cache i ostalo djubre a i generalno mi se cini da se tel malo usporio.

Nazad
Vrh Dno