Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Galaxy alfu ili s6 ako ti i on nije veliki.PRodao sam Note, preveliki mi. I sta sad.....pitam ja vasSto god uzmem, kao iz Mecke u FIata
![]()
Galaxy alfu ili s6 ako ti i on nije veliki.PRodao sam Note, preveliki mi. I sta sad.....pitam ja vasSto god uzmem, kao iz Mecke u FIata
![]()
Imao S4, sada ga koristi moja žena. Koristio sam samo protective cover+, s view cover i jedno vreme ga nosio bez ikakve zaštite. Kao nov je, samo je jedno milimetarsko parče onog sloja sa zadnjeg poklopca otpalo ali se i ne primećuje jer je sa strane, lajsna skroz čitava. O foliji da ne govorim jer je potpuno nepotrebna. Ekran nema nijednu ogrebotinu i sasvim je dovoljna fabrička Gorilla Glass. Ženin prethodni LG P880 je imao jednu ili dve vidljive ogrebotine ali ona kao svako žensko nosila ga u tašni sa još hiljadu stvari.Nasao sa S6 za 430e ovdje kod nas u Bosni. Pod garancijom. ALi Note 4 recimo, sam koristio bez zastite, samo folija na ekranu. Tel sam prodao kao nov, nije imao traga. Bas je dobro uradjen. Drugu S6 ispadne na tepih iz ruke i pukne zadnje staklo. A na njega ako stavim masku, onda to nije to... NE znam ni sam.. SRY za off... necu vise.
Jos malo da utegnu i perfekcija.![]()
![]()
![]()
Baš čudno da nisi mogao da se navikneš na veličinu telefona. Ja sam prešao sa 4.7 i navikao se odmah. Sada mi se čini da neću više nikada kupovati telefone ispod 5.5...![]()
Da ima. Koristi QuickPic ili Piktures.Da li se samo meni čini ili galerija ima neki delay tipa kad uđem u nju ponekad štagod stisnem ne reaguje na ekranu mozda 2-3 sekunde nikad duže i onda dođe sebi i uradi sve to što sam prvobitno zadao....
Meni se to nije desilo ni jednom za 3 meseca korišćenja. Kako ti otvara, sve slike od jednom ili imaš više odvojenih foldera?Da li se samo meni čini ili galerija ima neki delay tipa kad uđem u nju ponekad štagod stisnem ne reaguje na ekranu mozda 2-3 sekunde nikad duže i onda dođe sebi i uradi sve to što sam prvobitno zadao....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari