Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Sto se mene tice samo da ne bude staklo nazad a mala je verovatnoca da ce biti jer je Note uvek drugaciji od S serije, i mislim da 4k sa nekim dobrim Exynosom moze da ponudi i do 50% bolju autonomiju od Note 4 a jos ako bude 4000mah bice pun pogodak i kontra na sve lose autonomije ove godine :)

i hteo sam da vas pitam nesto u vezi garancije, uzeo sam telefon od lika iz NS nov neotpakovan sverc komerc iz madjarske, kada sam otvorio kutiju dobio sam unutra sve potrebne papire za garanciju da li to znaci da imam vazecu garanciju ili samo imam "garanciju" sa kojom ne mogu nista ?

i hteo sam da vas pitam nesto u vezi garancije, uzeo sam telefon od lika iz NS nov neotpakovan sverc komerc iz madjarske, kada sam otvorio kutiju dobio sam unutra sve potrebne papire za garanciju da li to znaci da imam vazecu garanciju ili samo imam "garanciju" sa kojom ne mogu nista ?
Ako ti je overena garancija sa fiskalnim i pečatom radnje, sigurno imaš garanciju koja je važeća u HUN. Ako ti garantni list nije overen, i dalje možda možeš da ostvaris garanciju u HUN, ali to već nije sigurno. Ono što jeste sigurno je da ti bilo kakva HUN garancija nije važeća u SER...

Sto se mene tice samo da ne bude staklo nazad a mala je verovatnoca da ce biti jer je Note uvek drugaciji od S serije, i mislim da 4k sa nekim dobrim Exynosom moze da ponudi i do 50% bolju autonomiju od Note 4 a jos ako bude 4000mah bice pun pogodak i kontra na sve lose autonomije ove godine :)
Ooo madjije neke :D kakvi bre 50% bolja. Znas koliko vise trosi 4k plus veca dijagonala. Nemojte se nadati, opet to ide do 6h maksimum. Jednostavno tako je i bice tako zbog prodaje.

Ooo madjije neke :D kakvi bre 50% bolja. Znas koliko vise trosi 4k plus veca dijagonala. Nemojte se nadati, opet to ide do 6h maksimum. Jednostavno tako je i bice tako zbog prodaje.
Pa ako idemo nekom logikom/matematikom potrosnje 1080p u odnosu na 2k mislim da sa dosta vecom baterijom ima smisla tih 50% a cisto sumnjam da ce povecavati diagonalu jer je 5.7 idealno za Note, jedino u slucaju smanjenja bezela sto ćemo kod Samsunga teško gledati zbog fizickog dugmeta u dnu...

Skinuo juce Greenify sa store-a, posto nemam root nisam mogao sve da frizujem vec samo ono sto ne dolazi uz telefon pa opet nisam sve frizovao jer npr viber i WA koristim stalno vec samo ono sto jako retko korisitim i evo rezultati ja sam jako jako iznenađen ^__^

uploadfromtaptalk1434063993462.pnguploadfromtaptalk1434063999526.png

Messenger i Google aplikacije ne stavljati u Greenify :)

Osim toga bez ruta i donation paketa nema neke vajde...

Strava. juče sam imao 1h sota. Godine za 16h koriscenja , i ostao na 17% baterije zbog Facebook i playstore aplikacija. Sva sreća pa sam imao extra bateriju sa sobom. Morace root sa radi, nema druge.

Ima li neko problema sa ir blasterom. Meni vec par dana nece da radi, ne znam koji mu je :D

Briši data pa od početka, samo bez logovanja...

Galaxy Note 4 owners might be worrying that the wait will be even longer for them going by how Samsung has treated the device until now. However, screenshots that we have received of the AnTuTu benchmark app running on a Galaxy Note 4 have revealed that Samsung has already started working on Android 5.1.1 for the Note 4. We have been told that this is one of the first releases of 5.1.1 on the device, though we’re not aware of any new features in this build over Android 5.0.

We have, however, heard that Samsung could be testing a 64-bit build on the Note 4, though it’s something you should take with a pinch of salt especially since it might not actually make it into the final update as only the Exynos model has 64-bit support (which lies dormant.) Furthermore, there is no telling when Android 5.1.1 for the Note 4 will go live – it could take a month or two, or it might just follow the 5.1.1 update for the Galaxy S6 duo.

http://www.sammobile.com/2015/06/12/exclusive-android-5-1-1-being-tested-on-the-galaxy-note-4/

Pitao Poljaka sa xda foruma koji trenutno testira ovo i ćemer neće da pošalje :)

Poslednja izmena:
Ne vidim na kameri da uopste radi ir blaster tako da je verovatno crkao.

Moguće nije isljučeno ...
Probaj i sa ovim - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=en
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy2&hl=en

Ovaj XEO lepo radi, sređeno je prebacivanje sa 4G na 3G/2G , multitasking su malo popravili, ubacili aplikacije sa S6 telefona ...
Ikonica nije 4G nego LTE i naravno apdejt prvo dolazi za Poljsku :)

Ma crkao modul garant. Samo mi je jos to falilo :D i to ne moze nego da se menja prednja kamera, senzori i ir zajedno. Strasnoo :D

Ja kukam jedino na samsung softver, hardver do sada lepo radi ...
Ništa nema daljinca za tebe :)

Nisi u garanciji?

Bedak. Ipak poslušaj Danila i flešuj poljaka, ništa te ne košta a možda i pomogne.

Lepo radi Poljak. Cak i Lollipop je super kad se naviknes.

Posla 7 dana koriscenja pocinjem da shvatam zasto dosta ljudi kaze da se Note moze da predje samo na drugi Note ;).

Uflesovao sam mu Poljaka, nista, crkao ir blaster :D Sutra cu da zovem da vidim koliko kosta novo. Na ebayu ih ima po par dolara, ceo modul.

Imaš spigen na eBay ili sa njihovog sajta. Ja koristim silikonske nillkin (naručio 2 sa alija za 13$). Prezadovoljan sam sa njima. Kod nas nemaš spigen original. Jedino što imaš original kod nas po radnjama je s cover, ali je malo skuplji.

Ako novac nije problem, Samsung protective cover OEM. Imas u Samsung-Nokia radnjama. Cena 3000. Ja sam prezadovoljan sa istim.

Nazad
Vrh Dno