Kakva je u odnosu na ove LGove što si imao? Pretpostavljam između G2 i G3, kome je bliža?Dobra je baterija ali preko 6h i 30min ne moze da drzi. 6h meni u proseku. Ti recimo slabo net koristis, a to znatno utice . Izmedju ostalog ne vidim mu svrhu ukoliko nije stalno nakacen na net.
Ma g2 ne moze prici. Bolji je od g3 sto se tice baterije ali dvojci ni prici. Tamo sam izvlacio 7h sta god radio. Ovde kad sam 50-50 odnos wifi 3g izvucem 5h i 20min u proseku. Doduse ekran dosta vise trosi, ali eto. Sve u svemu ja sam prezadovoljan, sljaka mi super, fluidno radi i ne secka mi na nekim glupostima tipa dialer, poruke its. Doduse u nocnim uslovima mi je kamera bila bolja na g3 i zvuk dosta bolji. Mislim na slusalice i zvuk tokom snimanja.Kakva je u odnosu na ove LGove što si imao? Pretpostavljam između G2 i G3, kome je bliža?![]()
Ma aj pokretanje nego sto je katastrofa uradjeno, stalno mi trazi konekciju na net, dozvoljava 1 tv po sobi itd. Dal moze da se portuje ona lgRaspad![]()
Ako koristiš nova launcher sredi sa njim da se pokreće...
Pre cu kupiti 4k telefon nego tv :d Kakva sprdacina4k displej :d al' i 4100 mAh.. bolesno. 2k 5.7'' i 4100 mAh.. to bi bila vrhunska kombinacija ali danas brojke i marketing prodaju uredjaj tako da me ne bi cudilo da ima 4k amoled.. eno i za neki zte se prica da ce imati 4k displej, totalno nepotrebno ali sve ide u tom pravcu.. 4k treba da budu IPS monitori koje vecina moze da priusti, tu itekako ima smisla ta rezolucija.
Mislis, uobicajenoBiće hardverski zver i softverski poluproizvod![]()
A jeste, milion evra. Ako ne bude zamenjiva baterija, biznis fon gubi smisao.Od svega jedino ima smisla usb tip c. Staviti 4000mah bateriju sa takvih ekranom ne znaci nista jer ce isto trajati kao i na Note 4.
Ocekujem da ce krenuti u pravcu kojem ide S6, sto znaci bez promenljive baterije. A cena prava sitnica, ispod 800-900e na crno nema sanse, u slobodnoj prodaji preko 1000e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari