Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

U pa ti si imao sjajnu ponudu,kod mene trazu 250 eura i da dam note 3 za novi note 4 nekako mnogu mi se gledaju tih 250 kad vidim da sad na jesen ide note 5

Zato sam i kupio ovaj telefon - inače preko operatera ni posle litra vinjaka ne bih :D

Meni je jeftinije bilo da uzmem preko operatera (vip) nego preko oglasa, ali mi nisu dali jer sam raskinuo ugovor.. Posle factory reset-a (provog posle update na lollypop) proradila slušalica... :D

Poslednja izmena:
Ih bre to je osnovno - lollipop i factory reset iz rikaverija :)
Daljinac sam pogasio sa lockscreen-a i notification drawer-a i podesio u nova launcheru da se pokrece na Swipe down (sa dva prsta) - tako da je i taj problem rešen ...

ps. jedna korisna slika o brzinama prenosa za Note 4

brzine.png

Poslednja izmena:
Ja sam, malo je reći, prezadovoljan baterijom na N4! Nikada sa ni jednim mobom nisam imao SOT-ove od 7-9h sa dva, tri dana standby-ja.

Ali nikada!!!

Znam, neko će reći, to ti je zato što ne koristiš ovo, pa ono, pa ... ali ja sam tako koristio i sve prethodne, i sem delimično sa Moto G, nisam mogao ni da zamislim ovakve rezultate.

Screenshot_2015-06-07-15-49-53.png

Dobra je baterija ali preko 6h i 30min ne moze da drzi. 6h meni u proseku. Ti recimo slabo net koristis, a to znatno utice . Izmedju ostalog ne vidim mu svrhu ukoliko nije stalno nakacen na net.

Pa bez neta može 10 sati onda :)
WiFi i Data kod mene uvek uključeni i u zavisnosti od toga gde sam on koristi jedno ili drugo...

Zato se i zove smartphone :)

Dobra je baterija ali preko 6h i 30min ne moze da drzi. 6h meni u proseku. Ti recimo slabo net koristis, a to znatno utice . Izmedju ostalog ne vidim mu svrhu ukoliko nije stalno nakacen na net.
Kakva je u odnosu na ove LGove što si imao? Pretpostavljam između G2 i G3, kome je bliža? :)

Kakva je u odnosu na ove LGove što si imao? Pretpostavljam između G2 i G3, kome je bliža? :)
Ma g2 ne moze prici. Bolji je od g3 sto se tice baterije ali dvojci ni prici. Tamo sam izvlacio 7h sta god radio. Ovde kad sam 50-50 odnos wifi 3g izvucem 5h i 20min u proseku. Doduse ekran dosta vise trosi, ali eto. Sve u svemu ja sam prezadovoljan, sljaka mi super, fluidno radi i ne secka mi na nekim glupostima tipa dialer, poruke its. Doduse u nocnim uslovima mi je kamera bila bolja na g3 i zvuk dosta bolji. Mislim na slusalice i zvuk tokom snimanja.

Ova remote aplikacija im je uradjena glupo za medalju. Sto jednostavno kad moze slizeno

Raspad :)
Ako koristiš nova launcher sredi sa njim da se pokreće...

Slabije :)
Osim toga stoji na lockscreen-u i iako je isključen, a notification drawer kada se spušta secka...

Navodno i 4k displej [emoji15]

Mogla bi i nova tema da se otvori ;)

4k displej :d al' i 4100 mAh.. bolesno. 2k 5.7'' i 4100 mAh.. to bi bila vrhunska kombinacija ali danas brojke i marketing prodaju uredjaj tako da me ne bi cudilo da ima 4k amoled.. eno i za neki zte se prica da ce imati 4k displej, totalno nepotrebno ali sve ide u tom pravcu.. 4k treba da budu IPS monitori koje vecina moze da priusti, tu itekako ima smisla ta rezolucija.

Poslednja izmena:
Sta pricas bre ti,daj mi odmah i sada 4k ! ! Ne znam kako da zivim bez 4k na 5.7 incha..

Poslednja izmena:
4k displej :d al' i 4100 mAh.. bolesno. 2k 5.7'' i 4100 mAh.. to bi bila vrhunska kombinacija ali danas brojke i marketing prodaju uredjaj tako da me ne bi cudilo da ima 4k amoled.. eno i za neki zte se prica da ce imati 4k displej, totalno nepotrebno ali sve ide u tom pravcu.. 4k treba da budu IPS monitori koje vecina moze da priusti, tu itekako ima smisla ta rezolucija.
Pre cu kupiti 4k telefon nego tv :d Kakva sprdacina
Jos ce poceti da trpaju u automobile te gluposti, kao u Tesli sto ima onaj tablet

Biće hardverski zver i softverski poluproizvod :)

Poslednja izmena:
4k ima smisla uz onaj vr gear. Gde bi konacno rezolucija bila upotrebljiva.
Ovo ostalo sprdnja ziva.

Od svega jedino ima smisla usb tip c. Staviti 4000mah bateriju sa takvih ekranom ne znaci nista jer ce isto trajati kao i na Note 4.

Ocekujem da ce krenuti u pravcu kojem ide S6, sto znaci bez promenljive baterije. A cena prava sitnica, ispod 800-900e na crno nema sanse, u slobodnoj prodaji preko 1000e.

Od svega jedino ima smisla usb tip c. Staviti 4000mah bateriju sa takvih ekranom ne znaci nista jer ce isto trajati kao i na Note 4.

Ocekujem da ce krenuti u pravcu kojem ide S6, sto znaci bez promenljive baterije. A cena prava sitnica, ispod 800-900e na crno nema sanse, u slobodnoj prodaji preko 1000e.
A jeste, milion evra. Ako ne bude zamenjiva baterija, biznis fon gubi smisao.

I ja mislim da ne bi smeli da izbace sd karticu i promenljivu bateriju... Bio bi to veliki promašaj. A što se tiče ekrana, mislim da neće biti 4k... I ne bih voleo pozadi staklo kao na s6... :)

Nazad
Vrh Dno