Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Uživam stvarno. Ogromna razlika između starog alcatela 6030x i note 4. Razmišljao sam se samo zbog veličine telefona. Ali sam se brzo navikao... Mislim da će mi za godinu dana svi ostali ekrani od 5' biti mali. Jedino što na SwiftKey nema ili nisam našao kao na stock aplikaciji je clipboard i handwriting pad. Ima onaj pad kada se klikne na t ali nema onaj drugi ako me razumete.. :) Mada je bitniji clipboard...
Stvarno kao tenk... Liči na Cat telefone... :)

Poslednja izmena:
Aha :D. I ima jos jedan deo koji ide preko svega ovog :D. Ogroman je ali znam da je zasticen :D

Da se i ja javim, nisam uspeo još da otkljucam Note, kod koji sam dobio ne funkcioniše...moracu juriti kvaku za drugo rešenje....

Baš čudno da neke zaključavaju a neke ne. Da li si znao da je zaključan?

Moj nije zaključan, bas sam bio iznenadjen. Jel postoji neki nacin da se to sazna pre kupovine telefona?

Ja sam pre 4 meseca uzeo LED Flip cover za n4.
https://www.youtube.com/watch?v=BLD34M_QIdo

Ovo je jedina stvar koja mi izgleda prefinjeno i "normalno".. Sa svim ostalim coverima/futrolama/bamperima telefon deluje prebudzeno, sareno i ruzno. Tacnije telefon izgleda kao igracka.

Moj nije zaključan, bas sam bio iznenadjen. Jel postoji neki nacin da se to sazna pre kupovine telefona?
Poneseš sa sobom dve kartice različitih operatera... :) Ovaj lik od koga sam ja uzeo, kupio je u telenoru. Ubacio sam moju vip i video da je sve ok..
Ja sam pre 4 meseca uzeo LED Flip cover za n4.
https://www.youtube.com/watch?v=BLD34M_QIdo

Ovo je jedina stvar koja mi izgleda prefinjeno i "normalno".. Sa svim ostalim coverima/futrolama/bamperima telefon deluje prebudzeno, sareno i ruzno. Tacnije telefon izgleda kao igracka.
Gde si kupio i koliko je? Sviđa se i meni. Ovaj najtanji mogući providni teracell (dobio zajedno sa folijom kada sam kupio mob.) je već počeo da guli lajsnu i to samo sa leve i desne strane, gornju. Na vrhu telefona i na dnu je bez tačkice. Moraću nešto da nađem da ispoliram to za par meseci ako se nastavi da se guli.

Cekaj ne leti ,gde si probao drugi put,jesi li iscimao sve ozbiljnjje servise po bg?
Tvoj je kodiran na koju mrezu?

Poslednja izmena:
@joca89
Ebay. 95 $. I to je bila najjeftinija cena u decembru, s'obzirom da je tada izasao.

Sada koliko vidim je dosta jeftinije.

Ne znam da li ima kod nas negde? Da li je neko gledao u ušću.?Mrzi me nešto da se registrujem na eBay, vidim da je 50$ sada... :)

Probao i skuplje resenje, ali nista...ode note na oglas...

Majstore postavio sam ti ebay link koji povereno radi...
Osim toga za te iste pare pogledaj po servisima da ti to odrade - nije to nikakva nauka ;)

26$ = 2880 dinara, znači ako nađeš po servisima za 3000 dinara prihvati, a ako krenu da deru odradi sam za te pare ...

ps. Dobre slike za našu rezoluciju sa HTC M9 Plus telefona - https://plus.google.com/photos/+GregIvesgrives/albums/6130879736598191089?sqi=111849101458473026076

Poslednja izmena:
Majstore postavio sam ti ebay link koji povereno radi...
Osim toga za te iste pare pogledaj po servisima da ti to odrade - nije to nikakva nauka ;)

26$ = 2880 dinara, znači ako nađeš po servisima za 3000 dinara prihvati, a ako krenu da deru odradi sam za te pare ...

ps. Dobre slike za našu rezoluciju sa HTC M9 Plus telefona - https://plus.google.com/photos/+GregIvesgrives/albums/6130879736598191089?sqi=111849101458473026076

Na žalost, nije tako jednostavno, probao 4 koda sa tri izvora, a placao ih i po 30 EUR, i nijedan ne radi. Isto mi se desavalo kad sam pokusavao da otkljucam HoX...da plaćam ebayom mi ne pada na pamet, jer sam tako sa vrlo poznatog i priznatog sajta ostao uskraćen za 18eur....

Pa bre ako ništa ne možeš, prodaj pa ako ti se sviđa telefon uzmi simfree... Ili nađi ove po oglasima menjaj glavu za glavu i doplati, malo skuplje će te izaći ali bar nećeš da se nerviraš.

Pa bre ako ništa ne možeš, prodaj pa ako ti se sviđa telefon uzmi simfree... Ili nađi ove po oglasima menjaj glavu za glavu i doplati, malo skuplje će te izaći ali bar nećeš da se nerviraš.

Videcemo, možda probam još neku kombinaciju, fon sam uzeo direktno iz Telenora, jedva sam nasao crni, neotvoren, zao mi da propustim...

Meni se beli više sviđa... :) Da li punite stalno na fast charging ili gasite kada vam nije hitno? Primećujem razliku u temperaturi, malo se više greje kada je na fast.

Ja stalno radim na fast. U garanciju je pa neka zvekne baterija ako joj to ne odgovara.

Uzeo iz telenora 4g karticu. Na telefonu je stock nista nije dirano. U podesavanjima je bilo namesteno koriscenje gsm/wcdm mreze. Juce stabljena 4g kartica,i danas nisam mogao da uspostavim vezu,ispadao iz mreze nije moga da salje poruke. Na predlog operaterke stavio samp na wcdm mrezu i za sada nema tih ispada. Samo da podelim sa clanovima sta mi se desilo.pozdrav

Ja ne primećujem razliku u brzini punjenja izmedju ovog telefona i Note 3 koji nije imao tu opciju FC.

Nazad
Vrh Dno